הודעה לא קשורה!!!!!!

Chav

New member
פעם אחרונה לא השתתפתי אז הפעם..

אני בוב הבנאי.. בן חצי שנה בשנות פלסטיק. מהמרכז.. רוצה עוד מידע? לכו תזדיינו :) לא סתם. אה.. אוהב מוזיקה (רוק\פרוגרסבי וכו´), מנגן על גיטרה, אוהב להסתובב בחוץ בלי מטרה. כן זה מספיק. אה וציניות.. ציניות זה אחלה דבר. שונא? לא יודע..

SMOLANIT1

New member
למי שרוצה לדעת...

שמי מור, אני בת כמעט 17 ממודיעין( העיר והאתר בנייה) לאחרונה נהייתי צמחונית, וחוץ מזה אני כמובן שמאלנית. אני חולה על שוטי הנבואה וגם על אביב גפן, וזהו בינתיים.......... אם אתם רוצים לדעת עוד(לא נראה לי שזה מעניין מישהו אבל לא נורא) אז תשאלו...

roy758

New member
שמי

רועי אני בן 14 לומד במקווה ישראל חולון (ארמ)כן! אני בתוץ (עדיין, אבל זה הולך להשתנות!!) אני אוהב לראות טלוויזיה (הרבה) , מחשב (במיוחד אינטרנט) עוד פרטים, פנו אליי -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

buffstar

New member
היי

אני נגה ואני גרה בבני דרור (מושב קטנטן ליד רעננה) והיום חלמתי את החלום הצלול הראשון שלי! אוהבת באפי, חיות וקניות

Variety

New member
היי

אני גיא, מעל 18, מעמק יזרעאל. צופה קבוע של סטראגייט ס"ג1 הסדרה. אוהב מוסיקה ומסיבות... את כל השאר... תשאלו אם יש משהו שמעניין.

surprising

New member
למי שלא רוצה לדעת

אין לי שם ואני בן יותר מ17 ולא ממודיעין, לאחרונה אני שוקל להיות צמחוני, אני שמאלני (או שכן או שלא) ואני חולה על עצמי ולא על שום דבר אחר, ואם אתם רוצים לדעת עוד אז... יש לכם את הטלפון שלי... ביי בינתיים.

Napoliya

New member
hu?

שני, בת 18 בראשון לשישי...כן כן... סוף סוף אלכוהול חוקי. אוהבת מוסיקה (רוק אנד שיט ), טלויזיה, סטאר טרק, בלה בלה בלה פקה פקה ידה ידה ידה ICQ - 70242414

TheDUKE

New member
מסתבר שאני ואת הזקנים פה

אני הדוכס, (שיקו), בן 18 ב21 לשישי... כן כן... סוף סוף סמים חוקיים (בחו"ל). אוהב מוסיקה (רוק קלאסי בעיקר וכל מה שמשתמע מזה),מנגן על גיטרה, סמים, אלכוהול, אורגיות המוניות.. בלה בלה בלה פקה פקה ידה ידה ידה בריא עליך שני! אה וכנסו לאתר שלי בלאט!

IVP

New member
לא רק אתם זקנים../images/Emo150.gif

אני כבר בן 18 וחצי. בנוסף לזה קוראים לי איון, אני מחיפה, עדין בתוץ (מנסה לחוות חצלול בהקדם האפשרי). עכשיו אני עם עין אחד בפורום ועין אחד בערוץ 2 (יש פספוסים), אז ביי

IVP

New member
+

טוב, נגמרו ה"פיספוסים". לא אמרתי שאני אוהב מחשבים ואינטרנט, ספרים, ובמיוחד ספרי פנטזיה. אני לומד בכיתה י"ב, ובקיץ הזה מתגייס לצה"ל. בויילד כבר הגעתי לשלב, שבו אני נכנס לתוך חלום, אבל אינסטינקטית אני ישר מתעורר ממנו (זקוק לעוד תרגול...). אם אזכר בעוד משהו שאתם צריכים לדעת עלי אוסיף אותו בפורום, או בכרטיס אישי. ביי

לא מותק

אני הכי מבוגר פה :) נראה לי .. אני בן 19 ו3 חודשים. עם פז"מ של 10 חודשים בצבא ! ולאחרונה קורה לי שאני חולם הרבה חלומות צלולים, אבל אני תמיד שוכח אותם בבוקר :) אם מישהו או מישהי יוכל או תוכל לעזור לי, אני מאוד אשמח :) ICQ - 111058934

roy758

New member
אם אתה שוכח אותם

אז איך אתה יודע שאתה חולם הרבה חצלולים?!

דנה^^

New member
זה כמו

שאת קם בבוקר ואחרי כמה שניות שוכח את החלום ואתה יודע שחלמת.. קורה, אפשרי. ואם כבר אני פה אז אני דנה ואם יש שאלות תשאלו צ´או :)

IVP

New member
יומן חלומות../images/Emo63.gif

כפי שמוסבר באתר מאחורי הלינק שבראש העמוד. זוהי שיטה הכי יעילה (והיחידה שאני מכיר) להגברת זכרון חלומות.

דפנה10

New member
היי

אני לא כותבת את השם האמיתי שלי,זה לא נראה לי חשוב. אני משדרות(למי שיודע איפה זה) אני דיי חדשה בפורום

למעלה