הודעה לא קשורה!!!!!!

אשדים ואשדות

זה שם סבבה, אתה פשוט לא ראית מספיק מפלים לדעתי...
אני שחר, בן 24, סטודנט

alonbb

New member
איך זה יכול להיות

שהרוב בתפוז אוהבים מוזיקת פופ רועשת וזבלית בזמן שברוב המקומות בעולם מעדיפים בהרבה פופ? נקודה למחשבה

מוקוש

New member
הודעה לא קשורה!!!!!!

לא, זה לא סקר. כן, אני יודעת שכבר עשו את זה בעבר, אבל הרבה אנשים הצטרפו אז... כולם! להתפקד! (יענו להגיד את השם שלכם, או לפחות בני כמה ומאיפה ועוד מידע אם בא לכם לצרף...) אני אתחיל: אני קרן, בת 14 ומשהו מת"א. רוצים עוד מידע- לכו לפרטים, אין לי כוח לכתוב...

alonbb

New member
טעות

הכוונה הייתה זה איך תפוז אוהבים מוזיקת רוק רועשת וזבלית סורי

מוקוש

New member
רועשת וזבלית?

בניגוד למה? בריטני ספירס המוכשרת והטובה?
חחח... מי אתה בכלל?

מוקוש

New member
שכחתי...

בקשר לשאלה שלך- איך רק בפורום הזה שומעים רוק- אז: א. זה לא נכון. ב. אולי כי פה בפורום יש אנשים עם טעם טוב במוזיקה... אנשים חכמים, אתה יודע, יש גם כאלה...

Chav

New member
כמה דברים

ראשית עליי לציין שהטעם שלך במוזיקה שווה לתחת אחר כך עליי לציין שמוזיקת רוק לא זבלית. ולא רק שהיא זבלית (זבלית.. בן כמה אתה בכלל?) אלא שהיא שולטת ועדיפה בהרבה מאשר זמרי פלסטיק שלא כותבים את המוזיקה שלהם בעצמם, שלא מבינים בכלל במוזיקה והקול שלהם עובר כל כך הרבה סינטיסייזרים עד כדי כך שהאידיוטים שמקשיבים למוזיקת הפופ לא שמים לב שהקול שלהם לא שווה בכלל. אתה החוליה החלשה הטיפשה וחסרת כל-הערך, שלום.

Chav

New member
אמממ

טוב הגזמתי אבל רבאק, אם אתה אומר שהרוב כאן אוהבים רוק (למרות שזה לא נכון) למה להתחיל ככה? היית יכול להשמיט את הזבלית.

alonbb

New member
אתם מתעסקים בשטויות

כיום רוק לא שולט במוזיקה עד כמה שאםת מעדיפים להיות להיות שונים. ואני מעדיף את בריטני הרבה מאשר את מנסון הדוחה. ועכשיו לעניינים כבר היה לכם חלום צלול?

Chav

New member
מי זה אתם?

ורוק זאת הגדרה די כללית שיש בתוכו הרבה ג´אנרים. ואני אישית לא שומע את המוזיקה של מרלין מנסון.. לא יצא לי לבדוק ולא ממש אכפת לי ממנו כרגע. רוק לא חייב להיות רועש. הייתי נותן לך שמות אבל אני יודע שזה לא ישנה כלום. חוץ מזה.. כל אחד והטעם שלו. למה ´אנחנו´ מעדיפים להיות שונים? ומה הקשר מי שולט במוזיקה? זה שחלק ניכר מהאנשים מעדיפים פופ.. (אני חושב.. זה לפי הסביבות אני נמצא בהם) לא אומר כלום. זה לא אומר שזה טוב יותר. ואם התכוונת לפריקים אז אני לא מתלבש שונה או כל מיני שטויות.

מוקוש

New member
יווווו...

אני משוכנעת ששמעת את זה הרבה, אבל יש לי צורך בלתי נשלט להגיד את זה- אתה אידיוט. רק תדע, שהיום מספר האנשים ששומעים רוק משתווה בערך למספר האנשים ששומעים פופ, ואלי אפילו עולה עליו. חוצמזה- מה אכפת לי מה אנשים אחרים (גם אתה) שומעים? אני שומעת מה שאני אוהבת, אני אוהבת מרילין מנסון- אני אשמע מרלין מנסון ואת הבעיות שלך תשמור לעצמך, כמו שאני לא מלכלכת על אנשים שאוהבים את בריטני למשל (טוב, אולי לפעמים... אבל לא לפניהם...). מאיפה הגעת בכלל? מי אתה? מה הקשר שלך לפורום הזה ולחלומות צלולים? ישר אתה מגיע ומעיר לאנשים פה על המוזיקה... אתה צריך עזרה מקצועית...

Gevakumon

New member
וסתם קצת על מרלין מנסון

בתור אוהד רוק מושבע אני חייב לציין שמרלין מנסון הוא הבריטני ספירס של הרוק ואני מסתייג ממנו וממה שהוא עושה. ואגב, לא בהכרח בגלל המוסיקה שלו, אלא בגלל הפוזה, הפוזה, אני שונא אנשים שעושים פוזה, אני חוטף עצבים כל פעם שאני רואה את הקליפ הדבילי שלו (ומעביר...) שבו רואים ילד בן 30 ש"מחזיר" לכל מי שהיה רע אליו בתיכון מתוסבך וזהו. Long Live Me

TheDUKE

New member
תגיד אתה עוקב אחרי מכל פורום שאני..

נמצא בו?!?! וכל פעם אתה מתחיל עם המוסיקה?!?!? איש תקשיב טוב, סבבה לך שאתה אוהב פופ, אני מתעב פופ, אני שונא את זה, אני שומע רוק קלאסי, בלוז, רוק ישראלי וכל מה שמתקשר לזה, רוק זאת המוסיקה שהתחילה לשנות את פני המוסיקה לידיעתך! הפופ של פעם היה יפה לדעתי ואני מדבר על הפופ של הביטלס וכדו´, למרות שעכשיו הם מוגדרים כרוק! הזמנים השתנו, ובהקשר לשנות השישים, אחי... זאת תקופה שהעבירה מסרים דרך מוסיקה ובזה אני מאמין יותר מאשר לבוש היפי וכו´, אני מתלבש רגיל לגמרי אני לא פריק או משהו כזה... ותבין לאף אחד לא מעניין את הרקטום הקטן שלו איזה מוסיקה אתה אוהב או לא אוהב... נחמד שאתה מציין את זה פעם אחת, אבל כל הודעה שלך הופכת לאסון טבע. אז אח שלי, קח את זה קליל חייה ותן לחיות, אני עדיין בריא עליך אחי! יש הבנה בתת מודע איש חביב?

wee man

New member
שלא תחשבו שעזבתי אתכם!!!!

כן כן , אני עדיין כאן, מה לעשות, לא תפטרו ממני בקלות כזאת, פשוט לא כותב כבר מחוסר זמן ועוד... עשיתי הפסקה קצת מחלומות צלולים, אני אחזור לזה, מבטיח, וכשאחזור אני גם אחזור לכתוב פה מלא מלא כמו פעם!! אז אם זה מעניין אני ינון (לא, אני לא דתי למרות שקוראים לי ינון), בן 14ב 13.7 אוהב הרבה דברים, אין כוח לפרט... אז מה המצב כולם?? wee man

wee man

New member
מה המצב קרן??

גם אני התגעגעתי, בגלל זה קפצתי לביקור... האמת שקראתי פה עוד הודעות מדי פעם, חזרתי לבקר לבדוק מה שלום כולם... מלא חדשים יש פה!! ברוך הבא לכולם!! אני הייתי פה כל הזמן (בשבילך בעצם הייתי שם), עשיתי הפסקה מחצלולים קצת, אני אחזור לזה ואז אחזור לכתוב... אז, מה קורה פה?? מה המצב כולם? מה נשמע וראיטי? הפורום שלך פשוט לא מפסיק לפרוח, איזה סבבה זה!! אני אבקר פה מדי פעם, אל תדאגו, לא שחכתי אתכם, תאמינו לי!! יום טוב ומחוצלל לכולם!! wee man

shabaz

New member
אוווווווווווווף...קרן...

אני רציתי לומר שהוא אדיוט!!!! טוב... אני אתפרק עליו בכל מקרה... אתה שמוק אתה מטומטם אתה חתיכת זבל שצריך להעלות אותו באש קדושה ואז אולי הדיבוק שלך מבריטני יעלם... אתה קוקסינל מפגר חובב זרע ודוחס חרא לתחת... מוצץ דילדואים ומת על ויברטורים... פחחחחחחח....מעז לומר שרוק זה רע... לך תשמע את Dream Theater… ונראה מה תאמר אחרי זה <<קרן...איך לא הצעת לו את זה?>> גיא...אלה לא זיבולי פה!!! אלה פשוט..................טוב...אלה זיבולי פה, אבל תשאיר את זה קצת עד שהוא ילך...

מוקוש

New member
נו ב´מת...

אתה ב-א-מ-ת רוצה שהוא ישמע דרים? מה עם ההשפעות שיהיו לזה על התדמית של שומעי דרים ברחבי העולם כולו??? תחשוב על זה.

מוקוש

New member
באמת?!

אתה ב-א-מ-ת רוצה שכזה דפוק ישמע להקה כזאת טובה? תחשוב איזו תדמית זה ייצור לכל שומעי דרים בכל רחבי העולם... ותחשוב על זה...

Napoliya

New member
מוזיקת פופ רועשת וזבלית

חיחי אפילו אתה מודה... ומה זה משנה מה כולם שומעים? אין לי כוח לריב, ברוך הבא לפורום

למעלה