הודעה לאריק מ"הגרה"

Agnetta

New member
הודעה לאריק מ"הגרה"

בעקבות כל ההמלצות שלך וגם לאחר שקיבלתי את התלושים של ה-39 ש"ח ושל ה-120 ש"ח לניצול בחנות החלטתי לבקר שם לאחר ששנה בערך לא הייתי שם. הסניף הקרוב לי לעבודה הוא סניף קניון איילון. מה אני אגיד לך אריק, ולכן הבנות,,,אין חדש תחת השמש..החולצה האופנתית ב 39 ש"ח ניתנת רק בתנאי שקנית פריט מהקולקציה החדשה. יש ג'קטים מפישתן לא רעים בכלל...אבל דחילאק עוד מעט קיץ וזה נראה לי חם (וחוץמזה כבר מזמן נימאס לי מהטרנד של הפישתנים של קדם ששון וכד') החולצות? בכלל אבל בכלל אני מדגישה לא גדולות!!! רוב הדגמים מגיעים עד מידה 4 וזה בערך מקביל ל 48. בעיקר כל האופנתיות מלייקרה באדום. איפה המידות הבאמת גדולות? אני צריכה משהו שמקביל ל 5 ב"מתאים לי" היתה חולצה אחת וכרגיל בשחור שניסתה לדחוף לי המוכרת וגם אמרה שאני אעשה סיבוב בקניון הנהג צריך עוד מעט לבוא עם סחורה חדשה. כמובן שלא חזרתי, כי מה יש לחזור? המון דברים דומים למה שהיה בשנה שעברה וגם אין מידות בכלל. לידיעתך אריק!! אז אל תמכור לי שיש מידות עד 58, כאשר אני לא מוצאת אפילו 52!!! הלכתי ל"אישה אישה"....אמנם יקר, אבל קניתי מכנס משגע עם כיס אפור עם נקודות ופרח. וגם חולה בגוונים אפורים יפיפיים עם קשירה כמו עניבה בחזית. אילו היה לי כסף הייתי לוקחת עוד חולצה אחת לפחות. אבל גם ככה לאחר הנחת מועדון של 120 ש"ח זה יצא 500 ש"ח וזה לא הכי זול, אבל לפחות היה לי כיף והיו מידות. אני ממעיטה לקנות ב"אישה אישה" בעיקר בגלל המחירים ובגלל שלפעמים הדגמים שם קצת מבוגרים מידי לטעמי. חתמתי את ביקורי בקניון בסנדלים אופנתיות על עקב בינוני בגוון אדום מ"טבע נאות".

DREAM111

New member
שמחה יקרתי שאחרי האכזבה לפחות

נהנית מאישה אישה בקניה חדשה.

orlu

New member
רק אל תקראי לו לאריק הזה

בשום צורה ואופן....לגרום לטריגר שהוא יופיע פה שוב.. למי יש כוח לפירסום זול ולא חכם.......

גם אני קוראת לאריק ...ודחוף

לפני החג כתבתי הודעה לאריק, איך אני לא מוצאת בגדים בהגרה, איך כל הבגדים של ורדה קטנו והכל קצר. אריק אמר לי שאני טועה והגיעו דגמים חדשים. לא התוכחתי ואמרתי שאלך לבדוק. טוב אז בדקתי, חיפשתי, חיפשתי וחיפשתי וכלום, פשוט כלום לא מצאתי. בכל החנות היתה חולצה אחת שחורה שנראתה כמו שק. חולצות עם כפתורים שרציתי כולם קטנות וקצרות גם במידות היותר גדולות. אז אם אתה עדיין חושב שיש להגרה מה להציע למידות הגדולות באמת, אז למה שלא תעלה דוגמאות לפורום. לחילופין תגיד איפה יש באמת מידות אולי לא בכל החנויות יש (אני הייתי בקניון הזהב).

Agnetta

New member
אם היית בקניון הזהב ואני באיילון

ושתינו לא מצאנו כלום, אז זה כבר לא קשור לסניף זה או אחר...זה אומר משהו על החברה....

orlu

New member
אני תוהה למה אתן מצפות מאריק

לא היו לי צפיות מהמסר הראשון שלו ואיתכן הסליחה

ציפיות?? מאריק???

אין לי במיוחד ציפיות אבל תמיד יש תקוה שאולי הוא יוכל לעזור (אני יודעת אני חיה באשליות). לפי דברי התשובה שלו להודעה הקודמת שלי הוא טען שזה לא נכון שאין מידות ודוקא יש. אז בואו ניתן לא צאנס ... לגבי פרסומת כל הרשתות עושות פרסום מי גלויה ומי סמויה.

איפה אריק???../images/Emo124.gif

נראה לי שאריק נבהל מהתגובות שלנו כשהבין שכנראה אנחנו צודקות ... וחבל.... כי כנראה אין לו מענה לבעיות שלנו

למעלה