הודעה כנה.

הודעה כנה.

עבר קצת זמן מאז הפעם האחרונה שכתבתי כאן הודעה, ואני רוצה מאוד שתבינו למה. הפורום הזה בידי בערך עשרה חודשים (פחות או יותר אני על הפנים בזמנים) ועד לפני חודש וחצי חודשיים הייתי נותן לפחות שעתיים מהזמן שלי בשביל שהוא יעבוד ויהיה פורום ככל הפורומים ואפילו יותר. מה לעשות, שלפעמים אתה משקיע ומשקיע ומשקיע ואתה לא מקבל כלום חזרה.. מעולם לא ביקשתי כסף או מחמאות וכו וכו וכו סך הכל התמורה שרציתי היא פורום תוסס ופעיל, ויעידו הוותיקים כמה שהייתי משקיע בו ומנסה להחיות ואתו כל פעם מחדש. מה לעשות, אני גם בן אדם, וגם לי מותר להתייאש מידי פעם.. אני רוצה שוב לנסות ולהחיות אותו. אני רוצה שהוא יחזור להיות פורום פעיל מאוד, ממש כמו פעם. מי כאן איתי שישרשר

MxIxAx

New member
אני בעד, אבל כנראה הוא נידון לכלייה

אין עניין בפורום כזה, שהאמת עוסק רק בסקס, מפגשים כאלו, צריכים לקרות במציאות, למרות שאני חושב שלא צריך להתענמת עם הסביבה על רקע מגדרי

בטח שיש!

מה עם כל מי שרוצה עיצה ומתלבט בקשר לנטייה שלו, באם קיימת?? תמיד יש על מה לכתוב אבל הבעיה היא שלאנשים לא היה יותר מידי חשק לכתוב פה יותר מידי, אבל זה ישתנה בקרוב
יאללה בית"רררררררררררר

אז לא כותבים רק על נושאים כאלה...

תכתבו על דברים שקרו לכם, חוויות, שרשורים...דברים כאלה..

Dark Agony

New member
אני איתך=]

כמו שראית בהודעה שאני הפצתי אתמול צריך להחיות אותו! אני קורא למהפכה חחח סתם =]

Dark Agony

New member
אוקיי=]

אני יארגן את השלטים ואתה תארגן את אמ...הפורום שלך=] זהו דודו

hatale

New member
../images/Emo45.gif ומאוד../images/Emo70.gif

סה"כ הפורום הזה היה אחד המקומות החמים והנעינים ביותר
וחבל שהוא התחיל לגסוס ככה, אבל אני בטוח שזה לא רק בגלל שאתה מעביר פה פחות זמן... למרות שאתה באמת ממש חסר פה! מבטיח גם להגיב יותר, אם כי היה קשה כי יום ראשון חוזר ללימודים
בהצלחה לכולנו! הטלה.

למעלה