|הודעה| טיול אמצ"ש - 20K

yaronp

New member
|הודעה| טיול אמצ"ש - 20K

*** טיול אמצע השבוע למאותגרי שבת, מובטלים, בטלנים, וסתם כאלה שבא להם פעמיים כי טוב יתקיים ביום שלישי ה- 28 לחודש **** השבוע אני נותן התראה מעט יותר ארוכה ע"מ שאפשר יהיה להתארגן...טיול אמצע השבוע יהיה מבוסס על 20K בשילוב "משער הגיא להר הרוח דרך נטף וחזרה" עם קצת טוויסט לתיבול ועניין. אורך :25 קמ´, מסלול מעגלי קושי פיזי: בינוני עד קשה קושי טכני: בינוני. תוואי המסלול: ברובו על שבילים 4X4 ,פרט לקטע סינגל באורך של כ 1.5 קמ´ שמתחיל תלול מאוד וטכני.נמצא בתוואי נחל יתלה. [לא לחשוש..ניתן להליכה או נמצא מסלול חלופי] קיימות מספר עליות עבות בנחל כפירה לפני הגעה לנטף. מעברים טכניים במספר ערוצים על חלוקי נחל . רכיבה קצרה על כביש ביציאה מנטף. הגעה וחניה: נפגשים בשעה 7:30 חונים במתחם של תחנת הדלק פז "שער הגיא בכביש מספר 1. לבאים מתל אביב,יש להמשיך עד צומת שורש ולחזור חזרה לכיוון ת"א. המסלול יקח לדעתי כ-3 שעות - בלי נדר. נא להביא: קסדה, מים, מגיני רגליים/ידיים מומלץ, חטיף אנרגיה, ביגוד חם (בעיקר לירידה מומלץ מעיל ניילון או סוג אחר של wind stopper) מצב רוח טוב וכמובן...אופניים ** הרכיבה הינה על אחריות הרוכבים ** אנו נשתדל להפגין סימפטיה וסובלנות גם כלפי רוכבים מתחילים יחסית (נדרש כושר גופני לא רע במסלול הזה) ונתאים רמתנו לאיטי שברוכבים כמנהגנו. אנא אשרו במסרים - ע"מ שנמתין למאחרים. טלפון לתיאומים [אנא רחמנות..לא בשעות הלילה של יום שני] 054-8024044 **** פרטים נוספים במידה ויהיו בהמשך **** ראו הזמנה זאת כאישית

yaronp

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הבהרה

אני מקבל מסרים שמהם נוצר הרושם שזהו טיול פרירייד. אז זהו - שלא. זה טיול עם מאמץ פיזי גבוה עקב העליות העבות, עם תיגמול הולם בירידה מהיפות שיש. אנחנו חבורת רוכבי שבילים - ולא פריריידרים. לא נגרור אף אחד למסלול עם דרופים, שיפועים בלתי אפשריים, ומכשולים בלתי עבירים. במידה ויהיו כאלה - נעבור אותם רגלית עם ליווי. אין לאף אחד כוונה ליצור לחץ חברתי על אחר. מי שיעשה את זה יזכה לנחת זרוענו, וחשוב מזה - לא יזכה לקפה בסוף... לבישת מגיני ידיים ורגליים נועדה להגן ו/או ליצור בטחון עצמי אצל הרוכב. אפשר לעבור את המסלול הזה גם בלעדיהם, אבל מי שכן יגיע עימם - כנראה שירגיש בטוח יותר. מנסיון בטיולי יום שלישי הקודמים - אילו בדרך טיולים בהם רוכבים מתנסים ברכיבה עם רוכבים ברמה שונה ממה הם מכירים. דבר היוצר חוויה נהדרת, וקשרים חדשים. אנחנו כבר 7 [שידועים לי לפחות] כולל אושיות כמו יורמיקו, ואיון (המוכר כ- seven ), קרן מורג כנראה, דן גלוסקין, יניר, אנוכי ועוד...נשמח אם יצטרפו נוספים למנהג יפה זה.

S h u g i

New member
סאממקקקק ../images/Emo7.gif

עד שאני סוף סוף נכנס לאחת הקטגוריות של רוכבי יום ג'( מובטל ) יש לי מחר ראיון עבודה !?
( תודות לקובי אח של ..! ) תעשו חיים !

yaronp

New member
ואתה שלא תעשה לנו פדיחות!

תתלבש יפה. דבר יפה. ואני בטוח שיקבלו אותך לעבודה. בהצלחה מכל הלב!

etal2

New member
מחפש טרמפ../images/Emo73.gif

כרגיל בימי ג' מחפש טרמפ
אם מישהו מגיע לטיול מאזור אשדוד\גדרה ויכול לקחת אותי נא לפנות במסרים או 08-8579498 ארז

Xcountry

New member
היה אחלה טיול. אנשים אחד אחד

והמסלול סוף. אי דיוקים קטנים וחסרי משמעות נפלו בהערכותיו של היוזם מר ירונפ, לא התחלנו ב7:30 וזה ממש לא לקח שלוש שעות..... היה נהדר ולהתראות בפעם הבאה

yaronp

New member
סיכום - קשה קשה

פיש הזהיר אותי מהמסלול הזה - ולא הקשבתי. מה היה בתפריט? עליות עליות ועוד עליות ,ירידה אחת מטריפה בה היתה לנו הזדמנות לבדוק כמה מהר אפשר לטוס בשביל מלא אבנים וחלוקים..68 קמ"ש דרך אגב ,סינגל טכני להחריד, ולקינוח מנת הבית-עליה. מי היו לנו? 11 איש ואישה (3 ליתר דיוק). דן וקרן מלכת המדבר,הילה שדאגה להזכיר את מקצועה של אימי לטעמה בעליות,יורמיקו שחזר מן הכביש,אילון seuen האיש והאגדה,דוד ודודי ואבי וכמובן אורלי נציגה איכותית מחבורתה של לורי (או קרן..) ששעטה בירידות, ובטח שכחתי לבושתי שמות. אז הרבה עליות,נוף מדהים ואנשים מלח הארץ. פציעות לא היו למרות שקרן התעקשה לבדוק את המיגון בסינגל פעמיים ופעם נוספת בה היא ראתה צבאים צעקה אלינו נעצרה, שכחה להתנתק וצנחה כמו שק תפו"א. והזינוק המרהיב שלי לשיחים לאחר שאבי חסם לי את הדרך. בקיצור נעמתם לי מאוד.

S h u g i

New member
יפה יפה ..

פעם באה ממליץ על גירסת "פרירייד" יענו בלי עליות משאירים רכב אחד במבוא חורון ( ישוב דתי אם זכרתי נכון את השם ) ומתחילים ממעלה ...רק "עליה" אחת וגמרנו ..(שיהיה נחמד גם לרדת אותה ) ואז נשאר זמן לעשות איזה ראן או שניים בהר אדר ( 2 מטר משם ) ולקנח אצל אחד המקוריים של אבושוקרי . בשביל כושר ויושר המציאו את אופני הכביש !

shl17

New member
בדכ כלל

עדיף לרדת מהר הרוח על השביל הכחול מתחיל בדאבל ובסופו יש שתי אופציות אחת 20k אדום דרך נחל החמישה בסינגל נחמד שמתחבר לסינגל הטכני שכנראה בו רכבתם שניה להמשיך בכחול שהופך לסינגל יותר טכני מהאדום ואחכ להתחבר לאדום שיוצא מהשחור דרך שער ברזל ישן

yaronp

New member
הסינגל הטכני....

היה טחון דק דק מהקיץ והפך למשפך מחורץ. היו בו לפחות 2 קטעים לא רכיבים בגלל השילוב של המסלעה והחריץ. נראה שבקיץ הייתה שם אוטוסטרדה פרועה. sevendue לא ממש הבין למה צריך להפריע לעיזים ולרכב בדבר כזה..לפחות הוא קצת נחשף לסוג אחר של רכיבה. גם לא בוחלים בעליות עבות וגם מתגלגלים במשעולי עיזים. האופציה השניה תיבדק בסיבוב הבא. אתה מסתמן כמקור אינפורמציה בלתי נלאה - נראה לי שמעתה והלאה, לפני כל מסלול אני אתייעץ איתך באיך לתבל את העסק. זה מעניין שבתא שטח כח מגוון עם כל כך הרבה שבילים אין הרבה יותר סינגלים. מצד שני אחרי הטיפוס הזה, כל דבר עם שיפוע שאינו עליה מתקבל בברכה. מרוב שהשבילים מחורצים מג'יפים, נוצרו קוליסים עבים ועמוקים. כל שלולית מטופשת מחביאה בור של חצי מטר. בפעם הראשונה שחציתי במהירות את השלולית כמעט טבעתי והמיים עברו לי את גובה הברכיים. בפעם השניה איזה חריץ הרים עלי קיר מים שוידא ששום חלק בפנים ובגוף שלי לא ישאר יבש או נקי. תענוג צרוף. זה היה מסוג הטיולים שאתה מסיים מותש ולוקח לך מספר שעות לקלוט איזה תענוג זה היה. בטוח שלא ישכח הרבה זמן.

סטם1

New member
הירידה מהר רוח

אכן חביבה ביותר ובפרט ה20K אדום עד למטה. לגבי הקטע הטכני בכחול...כל הכבוד לעולים על שביל העיזים למעלה !

sevenduo

New member
קשה? מישהו אמר קשה?../images/Emo12.gif

דווקא ה PIKE רך כשצריך ו"מתקשה" רק בעליות....

sevenduo

New member
סיכום טייק2 .... קשה קשה.....

1. כנראה שיש משהו בבלמי דיסק, מעצורי-V לא בדיוק מצטיינים בכושר עצירה הרואי בירידות מתמשכות ומהירות
2. אולי באופניים הבאים שלי יהיה אינצ' נוסף אחד (או שניים) מאחור. ומיקדימה. הירידות האילו גמרו לי ת'חוליות בגב (העליות דווקא היו בסדר
) 3. כנראה שכרומוזום X מקנה יכולות שיווי משקל (במיוחד על אופניים ובסינגלים בירידה
), איך שהבנות סינגלו, כל הכבוד
. אני....אולי בגלגול הבא....
4. תודה לירון, לדן המאסף ולכוווווווווולם על טיול קצת מתיש אבל מאד מהנה ככה סתם באמצע השבוע.

למעלה