הודעה חשובה!

morning star

New member
הודעה חשובה!

מפגש הפורום אשר יהיה ב-1 במאי, הוא לא מפגש פורום מאגיה וכישוף אלא מפגש פורום שמניזם ופגניזם. ז"א, במפגש לא יעסקו בהוכחות קיים או לא קיים, שינוי צבע עיניים, כיפוף כפיות או סיאנסים. שלכם, הנווד

vergan

New member
אני יודע שזה יישמע דפוק אבל...

מה זה ז"א? אני סקרן

vergan

New member
אה ועוד דבר

שמתי לב שרוב האנשים שבמאגיה בכישוף הם גם בשאמאניזם ןפאגאניזם (ולהפך) אפילו רוב השיחות הר פחות או יותר אותו הדבר אז מה ההבדל בדיוק? (בין הפורומים עצמם לא הנושא שלהם!)

ז"א= זאת אומרת

ואתה צודק בקשר לפורומים, אני לא חושבת שכש"שמאניזם ופגניזם" נוצר, מטרתו היתה לשמש בית גם לשטניסטים למניהם- מעבר להבהרת ההבדל בין כת השטן, שטניזם, ופגאניזם. ליה

SaberTooth

New member
למה שלא יטחדו את הפורומים?

הדיונים בשני הפורומים דומים. הם עוסקים כמעט באותו נושא. ואפילו אותו אדם מנהל את שני הפורומים.... SABERTOOTH

SaberTooth

New member
למה שלא יאחדו את שני הפורומים?

הדיונים בשניהם דומים, הם עושקים כמעט באותו נושא ואפילו אותו אדם מנהל את שני הפורומום! אז למה שלא יאחדו אותם?

Justin Angel

New member
כי הנושאים שונים.

ויותר מזה אני לא הולך להרחיב. אחרי כמה שנים טובות של עיסוק אתה תראה שיש שוני בין שני המקצועות.

vergan

New member
תראה

אף אחד לא אמר שהם לא שונים אבל הדיבורים בפורומים דומים

אתה צודק, אבל

הפורומים נהיו די זהים עם הזמן. כל השטניסטים ממילא כתבים שם. אני לא חושבת שצריך לאחד בין הפורומים, רק לחדד מעט את ההבדל שבין כישוף באופן כללי ופגאניזם, שהוא הרי זרם מאד מסויים בכישוף.

Justin Angel

New member
לא זה לא.

פאגאניזם של לא זרם במקשוף (על כל סוגיו ונישותיו), ומקשוף הוא לא זרם בפאגאניזם (מקדים תרופה למכה). יש הרבה מאוד פאגאנים כיום שאני מכיר שלא עוסקים במקשוף תחת שום נסיבות. רוב האנשים שאני מכיר שנכנסים לקטגוריה הנ"ל הם קלטים, אבל יש גם מספיק וויקאנים שלא עוסקים במקשוף. אם כבר אני סתם אברבר להשכלה כללית ,הוויקאנים הנ"ל מכירים בקיומו של מקשוף אבל אינם רוצים לכפות את רצונם על הטבע ,או לגרום לטבע להטות את מהלך העניינים לטובתם. כאשר חלק מהקלטים הנ"ל לא מכירים אפילו בקיומו של מקשוף ,אלא רק באלוהותם של האלים ובLore של הlore הקלטי.

למעלה