הודעה חשובה

nypx

New member
הודעה חשובה

אני פורש מניהול הפורום פשוט אין לי הרבה זמן ואני כמעט ולא נמצא הצעתי שנסיכת הכוכב תנהל את הפורום אך לתפוז זה לא נראה אני מצטער שכך הם החליטו אבל זאת החלטה שלהם אני אקפוץ מידי פעם לבקר שיהיה לכם רק טוב ושתצליחו בשלב ב של חייכם המון אושר לכולם

nypx

New member
ולנסיכת הכוכב

לא משנה מה הם החליטו לפי דעתי הלא קובעת את המנהלת הבלתי רשמית של הפורום ואם זה היה תלוי בי היית גם רשמית תודה לך על הזמן שהקדשת ומקדישה את באמת כוכב בהצלחה

../images/Emo24.gif

כל ההתנהלות של הנהלת התפוז פגעה בי מאד אז נכון שאני לא אלמנה ום לא אלמן אני כתבתי וכותבת בשביל ולמען אילו שנכנסים רוצים אוזן קשבת לך על הרצון שלך ועם ההמלצה שלך תודה ענקית תודה שהענקת לי את האדמימיות של התפוז לך מאחלת שיקום ובניה של חיים בכייף שלחיים שלך יהיה טעם של עוד טוב ונחמד ותהיה עטוף ואוטף באהבה אמיתית שתדע לך שפה יש היום בנות מקסימות שיודעות להיות חברות טובות

meshi4

New member
נסיכה יקרה.....כל הכבוד לך ../images/Emo24.gif

על הנכונות,ההשקעה בזמן ובמילים ועל הסבלנות הרבה שנדרשת בפורום כזה שמצריך המון תמיכה בכדי לגרום לאנשים להשתתף ולשתף.דבר שלא קל לכל אחד. באופן אישי חושבת שניהול פורום צריך שיהיה לאיש/ה שחוו את הסיטואציה על בשרם. פעם חברתי הטובה עבדה עם קשישים ובאחת הפעמים היא אמרה לקשישה שהיתה מאוד בודדה אחרי שאיבדה את בעלה [אחרי הרבה שנים של יחד]"אני מאוד מבינה אותך" הקשישה מיד אמרה:איך את מבינה? עברת את זה?מאותו רגע חברתי קלטה את המשמעות .אנחנו יכולים לגלות הבנה .אבל ההבנה האמיתית נובעת כשחווים את הסיטואציה. כך שהנהלת תפוז צודקת מבחינת הקריטריונים שהיא הציבה לעצמה.וזה נכון לניהול כל מיני פורומים בנושאים מיוחדים. כנראה שלפורום הזה אין דרישה ואולי אין צורך..כי העובדה היא שיש הרבה אלמנים/ות והפורום מאוד דליל וכמעט שאין התייחסות הדדית וחבל שזה כך. שיהיה לכולם חג שמח.

לצערי חוותי אובדן

את לצערי אותי לא מכירה או מוקירה כי מי שכתב ופעל בחצי השנה האחרונה בפורום ושמר על הגחלת של הכתיבה זו אני את צודקת בנקודת ההשקפה שלך אבל כל דבר צריך חהאמר בעדינות הראויה תשימי לב שרק את הגבת כך , זה אומר דרשני האובדן של בן זוג הוא קשה , אבל אפשר להבין גם מבלי לעבור את האלמנות יעידו הבנות שאני כתבתי לעודדתי כל התקופה הזו צר לי על מילים שלך שנאמרו בלי להכיר את הפועל שלי בפורום

meshi4

New member
הבעתי את

דעתי אך ורק בהקשר של הקריטריונים של תפוז בקשר לניהול .כמו שבפורום גרושים גרושות תמיד יהיה מנהל באותו סטטוס . בשום אופן לא הבעתי דיעה פוגעת נגדך חס וחלילה.ההפך הבעתי את הערכתי לעידוד והתמיכה שלך. הבחירה להיפגע מדברים שלא פגעו היא שלך.לא זאת היתה כוונתי אבל זאת דעתי. כולם חופשיים להביע גם דיעה נגדית לשלי.

מלאור1

New member
לנהל פורום

מאז שאני מכירה את הפורום הזה וגם משתתפת בו, לא הבנתי מהו תפקידו של מנהל האתר, הוא הופיע פה ושם אך ברוב הזמן לא תמך ולא השתתף, כנראה בגלל חוסר זמן כפי שכתב , וטוב שהוא בעצמו הבין שעליו לרדת מהניהול. ואשר לוויכוח שהתנהל פה בין משי לכוכב, אני חושבת שכוכב רגישה מדי, אף אחד לא רוצה להגיד שאת לא יודעת מה פירוש המילה אובדן, ההיפך כולנו מודעות למנת חלקך בחיים שהיא לא קלה, ויכול להיות שבמובנים רבים יותר קשה משל כולנו, אבל זה לא אומר שאת יכולה לחוות את האובדן שלי שחייתי עם בעלי 40 שנים ושאיני יכולה לתאר את חיי בלעדיו. ומצד שני איני יכולה לחוות את צערך וקשייך בהיותך רווקה וערירית, כרגע לכל הפחות, ואני מאחלת לך בכל ליבי שמצב זה ישתנה, אני בהחלט מודה לך על ההשקעה הרבה שהשקעת פה בפורום ומצידי את גם יכולה להיות המנהלת, כי את ממילא נמצאת פה וכנראה שמישהו צריך לעשות את זה, וגם אין ספק שענית לכלנו עם כל הלב והשתתפת במצוקות שלנו. בסופו של דבר, מה שחשוב בפורום הזה הוא האפשרות לשפוך את הלב, ואם גם יש מי ששומע ומוכן לענות זה עוד יותר טוב, אך מה לעשות, כדי שנוכל להבין טוב יותר את מצוקות הזולת עלינו לעבור את מה שהוא עבר, ומבחינה הזאת אני בדעה של משי. גם לי יש הרגשה שאין כנראה מספיק "קליינטים" לפורום הזה למרות שהוא חשוב מאד וממש

מלאור1

New member
אני מתנצלת

שנקטעתי באמצע המשפט, מה שרציתי להגיד זה שמלבד כמה כותבות בודדות שממחזרות את עצמן מידי יום , לא משתתפים פה אנשים חדשים וזה חבל, כולנו מפסידים מזה. וגם הפן הגברי חסר. אבל בכל זאת מידי פעם יש התעוררות ונזרקות שאלות חדשות ופתאום יש ענין. לגבי הפורום הזה הוא קרש הצלה מלילות בדידות קשים וארוכים , ויש הרגשה טובה לדעת שאנשים מבינים על מה אני בוכיה ושגם הם חוו את אותם מצבים. חוץ מזה שפתאום מופיעות כל מיני פרסומות שלא היו צריכות להיות פה, לא הרגשתי שהיה פה מישהו שניהל את העסק. ובכלל מה זה משנה מי המנהל?

את צריכה להבין שצריך מנהל

כל היתרון בלהיות אדומה זה הבולטת בפורום ואין לי שום כלי לניהול הפורום לכן צריך מנהל רשמי, ללא מנהל רשמי יסגר הפורום , ןמי שכן צריך את הפורום לא ימצא משהו7 שעונה לצרכיו נכון אני לא יודעת מהי אלמנות , מקווה שלא אזכה לזה שקשר שבניתי התפרק בגלל אובדן , כי זה קשה מאד נכון אני רגישה מאד , אזש מה אולי זה היחוד שלי , אולי בעודף הרגישות שלי מרגישה אותכם יותר כל מקרה אם זה מפריע לכם לא אכותב יותר בפורום , אקרא בחלי להגיב , מכבדת את הרצון של הכותבת. נסיכונת שלא בקשה כלום וסתם נקלעה לאש צולבת של מילים .

meshi4

New member
נסיכה יקרה

תבורכי על הנתינה שבך ועל הרגישות שקיימת בך לכאב של הזולת.המשיכי לכתוב ,לתמוך ולהביע את מה שעל ליבך. רק האמיני שזה רצון כולנו כאן.

meshi4

New member
חושבת על זה

כשהתוודעתי למחשב....אחרי שהתאלמנתי זה סייע לי המון ונזקקתי לתמיכה ושיתוף במצוקותיי ,לצחוק,לבכות לחזק ולהתחזק.הפריע לי שיש פורומים בכל הנושאים ורק לנושא שלנו אין.חשבתי ועדיין חושבת שפורום כזה חשוב שיהיה.

נסיכה את המנהלת בפרום מזה זמן .

מחזיקה את הפורום בצפורניים אז נכון שקצת דליל היה אבל ,למרות התקופה הקשה שעברת,הצלחת לשמור על הגחלת . ואיני חושבת שלנהל פורום צריך להיות אלמן ,לחוות את זה.כי הניהול הוא רק הכוונה, יד מכוונת ולך נסיכה יש את היד הזאת!!! אני ממליצה עליך להנהלת תפוז יקרתי !!ומבטיחה לעזור ולתמוך . אוהבת טלי

מתוקה שלי

אני את שעשיתי אמשיך לעשות אבל מבחינת התפוז הם מבקשים מנהל רשמי זה העניין מקווה שיבחר מנהל/ת נחמד/ה שיובילו את הפורום הזה הלאה שתהיה פעילות גדולה יותר ולתפוצה גדולה יותר

כל הכבוד לך

יודעת כי המלצת עלי ותודה לך אבל תואר המנהלת לא קוסם לי אפעל בדרכי להגדלת הפורום מתחייבת לפנות לאלה שהיו בעבר ולהציע להם לשוב לקרא ולכתוב. *** והמוטו צריך להיות כל הקורא ואינו כותב , משול לקורץ בחושך לנערה שהוא אוהב... ועודנסיון לעלות מצגת ,המלך וארבעת נשותיו

מלאור1

New member
אני מכירה

את הפורום הזה בערך חדשיים, וכמעט לא זוכרת אותך , האם לפני כן היית יותר פעילה? האם את כבר מרגישה שאת זקוקה פחות לתמיכה של הפורום? אני רואה שמצבי דומה למצבך, גם אני התוודעתי למחשב אחרי שהתאלמנתי, והיום מספר חדשים אחרי אני עדיין מחוברת אל הפורום הזה וממש מכורה לו.

meshi4

New member
כשהפורום

הוקם הייתי פעילה ומסיבות אישיות פרשתי. ילדיי לימדו אותי את "רזי" ואף הפתיעו אותי במתנת יום הולדת-קנו לי מחשב.היתה להם את כל הסבלנות כלפיי להדריך אותי טלפונית["כששיגעתי" אותם עם שאלות המחשב שלי
]וגם הדרכה ליד המחשב ובני הגדול חשב שיענין אותי להיכנס לפורומים[לא ידעתי מה זה]פתח לי כרטיס .הכניסו אותי גם לאתר הכרויות.עד שלאט לאט נהייתי בעניינים.בדיעבד זה עזר לי מאוד למלא שעות של עירות מרוב נדודי שינה . לשאלתך האם אני זקוקה פחות לתמיכה של הפורום?בודאי שהזמן עושה את שלו.מסתגלים ומתחזקים יחד עם המון עבודה עצמית פנימית.

למעלה