לנהל פורום
מאז שאני מכירה את הפורום הזה וגם משתתפת בו, לא הבנתי מהו תפקידו של מנהל האתר, הוא הופיע פה ושם אך ברוב הזמן לא תמך ולא השתתף, כנראה בגלל חוסר זמן כפי שכתב , וטוב שהוא בעצמו הבין שעליו לרדת מהניהול. ואשר לוויכוח שהתנהל פה בין משי לכוכב, אני חושבת שכוכב רגישה מדי, אף אחד לא רוצה להגיד שאת לא יודעת מה פירוש המילה אובדן, ההיפך כולנו מודעות למנת חלקך בחיים שהיא לא קלה, ויכול להיות שבמובנים רבים יותר קשה משל כולנו, אבל זה לא אומר שאת יכולה לחוות את האובדן שלי שחייתי עם בעלי 40 שנים ושאיני יכולה לתאר את חיי בלעדיו. ומצד שני איני יכולה לחוות את צערך וקשייך בהיותך רווקה וערירית, כרגע לכל הפחות, ואני מאחלת לך בכל ליבי שמצב זה ישתנה, אני בהחלט מודה לך על ההשקעה הרבה שהשקעת פה בפורום ומצידי את גם יכולה להיות המנהלת, כי את ממילא נמצאת פה וכנראה שמישהו צריך לעשות את זה, וגם אין ספק שענית לכלנו עם כל הלב והשתתפת במצוקות שלנו. בסופו של דבר, מה שחשוב בפורום הזה הוא האפשרות לשפוך את הלב, ואם גם יש מי ששומע ומוכן לענות זה עוד יותר טוב, אך מה לעשות, כדי שנוכל להבין טוב יותר את מצוקות הזולת עלינו לעבור את מה שהוא עבר, ומבחינה הזאת אני בדעה של משי. גם לי יש הרגשה שאין כנראה מספיק "קליינטים" לפורום הזה למרות שהוא חשוב מאד וממש