הודעה חשובה...

HהדריH

New member
הודעה חשובה...

מישהו ניתקל אצל סוסים בבשר פרא....שהרופאים טוענים שזה גידול סרטני?? פשוט יש שתי סוסות שיש להם את זה וחתכו להם ויש להם פצע זוועתי לחת יש את זה ברגל הקידמית נמוך וכל הזמן שמים לה פולידין הבעיה שזה מתלכלך וזה יכול להיזדהם אסור לחבוש את הפצע ואני לא יודעת מה לעשות כי זה מסכן את הסוסה שלי לסוסה השניה זה יותר למעלה מתחת לברך... מישהו ניתקל בתופעה כזאת...או דומה?? הסוסה תצא מיזה??? מישהו יודע???

ממ..וואו זה נשמע משהוו מאוד מסוכן:|

לא שמעתי על זה אבל עם אני ישמע אני יודיע לך:] ומי שבתמונה זה הסוס שלך!?:)

Vintage Queen

New member
בשר פרא?

אני נתקלתי, אבל זה לא כזה מסוכן, לא חייבים להוריד אתזה (זה טיפה מכוער אבל לא קריטי) ואפשר להוריד אתזה בניתוח פשוט...

Vintage Queen

New member
לסטאר היה אתזה

זה מעל המצח (רואים נקודה כזאת) ואם אני זוכרת נכון הורידו לו אתזה בניתוח... כדאי להוריד תדברים האלו כי חתיכת עור בולטת כזאת יכול להתפס בכל מיני דברים ואולי להתלש ואז זה כבר סיפור...

SILVER LADY

New member
וואו איזה קטנה מטקהה

חחחחח

יש הבדל גדול!

יש הבדל בין בשר פרא לבין סרטן, נכון שבשני המקרים מדובר בגידול לא נחוץ אבל הבשר גדל במקום חיצוני ולכן הבעיה די פתירה (בדרך כלל)... יש אבקה מיוחדת ש"אוכלת" את הבשר, ובצירוף לחבישות וטיפול מונע נכון אפשר לשים סוף לבעיה. אני בטוח שהוטרינר יסביר לך את זה יותר טוב אבל עוד לא שמעתי על בשר פרא שמהווה סכנה לסוס (שיכול להרוג אותו.)

סוני DSCH1

New member
אפשר הסבר מה הם?יעני מפורט

כי פגשתי משהו שכן נראה כמו גידול וכן גרם למוות

אני לא מבין מספיק בשביל לעשות

לך את ההבדלה. בשר גדל כמו בשר, הוא גדל מחוץ לגוף על רקמה פגועה שמתאחה לא כמו שצריך. או יותר נכון הוא הרקמה הפגועה שממשיכה לצמוח. גידול סרטני, הוא התרבות לא מבוקרת של תאים בתוך הגוף. במקרה הטוב הגידול נמצא בשכבה חיצונית וניתן לזהות אותו, לפעמים הוא "על" האיברים הפנימיים ואז אי אפשר לראות אותו בכלל.

ש נ י ס

New member
הדר...לא ניראה לי יש לך מה לדאוג

עודד מטפל בזה כל יום..ויש להם את זה כמטע כל שנה בתחילת הקיצ ותמיד זה עובר להן.. הן בסדר ועובדות והכל.. והחול מהמגרש עושה רק טןוב..כי יש בו מלח...ומלח זה מחטא
ואם תישאלי את עודד לגביי הדברים האלו או את הוטרינר אז ניראה לי שהם יסבירו לך את זה בצורה הטובה ביותר..

וגם אחרי שהן מסיימות לעבוד...

עודד תמיד מחטא וחובש להן את הרגליים מחדש, מטפל בפצעים ומחליף לתחבושת נקייה.

Vintage Queen

New member
הממממ ממה שאני יודעת

בשר פרא לא עובר זה ממש גידול והוא לא יכול לעבור, אפ כבר אתםןן מדברות על סוג של פטריה, בשר פרא בדר"כ זה ממש חתיכת עור ששגדלה לא במקום ואפילו צומחת עליה פרווה והכל... זה לא יכול להעלם עם סוף הקיץ וכאלו...

HהדריH

New member
שאלתי..

דיברתי עם עודד...אבל לא תמיד הוטרינר יודע בידיוק מה זה....אני יודעת של קורין תמיד היה בשר פרא!....... ואבא שלי היה חותך לה אבל לגולדי לא היה אף פעם!.....

wildrider

New member
יש לך עתיד.. לכי תפרסמי סוסים

למכירה.. זה סטארטאפ מטורף..

פלגגגג

New member
אמ..

אני מכירה סיחה שיד לה את זה.. אמרו לי שזה יכול להתרפא אבל לוקח זמן.. זה כאילו עוד שלא גודל טוב.. צריך לחבוש את זה כי אם זה 2 דקות באוויר זה מתחילל להשפריץ דם ברמות לא נורמאליות!! כדאי לחבוש, ולהתיעץ עם ווטרינר

למעלה