הודעה חשובה!

nofar love juan

New member
הודעה חשובה!

אם יש כאן אנשים מחולון אז תזהרו כי יש אנס חדש בתל גיבורים הוא בסביבות ה-60 שלו אמאלה אני ראיתי אותו יש לו פרצוף של זקן סוטה חרא! איזה חיוך הוא דפק לי אמאאאאא אז תזהרו!! אמרו לי את זה עכשיו וישר ידעתי שזה הוא אני עד עכשיו בתרעומות אז תזהרו!!!!

sole te amo

New member
בעעעעעעעעעע ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אני אזהר

KaMiLa5

New member
אווווווו גאאדדד!!!!

איכסעעע!!!
גם אני פעם פגשתי אנס.
סיפרתי פעם ליקיר...
אמממאאאא'לההה.....
יקיר מחולון לא?
תזהר כפרה...
אולי האנס הזה הוא דו מיני!?הא?סתםםםםםםםםםםםםםםםםםם....

KaMiLa5

New member
יענו את יודעת...כנסי שניה

יענו אחד מהזקנים החרמנים האלה...שבאים להתחיל איתך... איכסעעעע מגעיללל... אז כאילו מה קרה לי... הלכתי לכיון החטיבה [את יודעת איפה זה] אז איזה זקן דיבר בטלפון.. אז אני עברתי הסתכלתי ישר אז הוא עושה לי "רוצה הכרות יפיופה?" אז כזה לא מצא חן בעיני באתי לתחיל לרוץ אז הוא תפס לי ביד ואמר "לאן את רצה" אז אמרתי "תשחרר אותי לפני שאני צועקת" אז הוא אמר "תרגעי,למה את נלחצת חמודה?" אז אמרתי "תשחרר אותי!" אז הוא אמר "תרגעי אמרתי" אז כזה אמרתי "נו טוב ושיחקתי אותה רגועה" אז אמרתי "נרגעתי ואז דרכתי לו על הרגל ושחררתי ת'יד" אז התחלתי לרוץ וצעקתי לו "חתיכת זקן חרמן בן זונה" וזהו....ורצתי מהר מהר לחטיבה... [נראה לי לא סיפרתי את זה ליקיר,סיפרתי מקרה אחר ליקיר,גם מש'ו דומה]

ואני חשבתי שלחור הזה שנקרא מוצקין

הם לא מגיעים..אמאא אני רצה לקנות ספריי מדמיע! מזל שאני באה באוטובוס ולא ברגל...מפחיד!!!!!

KaMiLa5

New member
חעח גם אני חשבתי שמוצקין

שלנו רגועה ושקטה... אבל שלא תדעי מה קורה אצלנו.. בנווה גנים גם....בכלל... איפפפ....שכונת פושעים אלה...

נווה גנים?!פחחחח

זה המקום הכי יבש שקיים חוץ מכמה פעמים שהיה שם בעיות עם המאפיה ושמעו יריות בית מולי ושאיזו אישה זרקה את התינוק שלה מהחלון זהו..לא משהו מיוחד חחח...

KaMiLa5

New member
חעחע......אני,יש לי עלילות...

כל יום יש לי סיפור אחר....

yaki123

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo180.gifאנסססססס../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שלא ייאנוס אותיייייייי
לא יוצא מהבית
איך אני יילך לבצפררר
אאאא..
רק שלא ייאנוס אותייייייייייייייי......

KaMiLa5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gifחעחעחעחעח

איזה הסטריה יקיר!E%!$#^!@^!^%#^@%^&@%#

אמאאאאא../images/Emo5.gif../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif

מזכיר לי פעם אחת שהייתי עם חברה שלי אז ראינו איש אחד עומד מולנו, היא אמרה לי שהוא אונס.. ופעם אחת הוא דיבר איתה דומה לשיחה של זאת מלמעלה רק שהוא לא זקן
אמאא זה היה כזה מפחיד ישר רצנו לתוך הבית שלה

o DaNiEl o

New member
אוי זה מזכיר לי משו

שהייתי בכיתה ד או ג נראה לי אז היה מקום גבעה כזאת שכולם חוזרים הביתה דרכה טוב כמעט כולם אז יום שישי אחד היום שם הרבה ילדים וראינו זקן אחד משתין ואנחנו מסתכלים עליו כזה והוא רואה אותנו נראה לי הוא ישב שם בלי מכנסיים הרבה זמן... ואז חברות שלי באו אליי והתקשרנו לאמא שלי והזמינו אלינו שוטר והיינו 3 ילדות בכיתה ד או ג לבד ובא שוטר ביקש תאור וזה.. ואין לי מושג מה סגר עם זה אבל אני יודעת שהיו כמה ילדים שהלכו איתו אמא... אני לא בחולון מזל..

שמתם ../images/Emo23.gif שלכל אחד מפה יש

סיפור על אנסים?!?!?
יאבאא אנחנו ארץץ דיי מתוסבכת עם הרבה אנסים כנראה

למעלה