הודעה חשובה!

KaMiLa5

New member
ואייי היום שוב קרה לי מש'ו כזה!^!$#

יואוווו כמה פעמים כבר קרה לי... כזה חזרתי מהמדצ"ים[ארגון נוער] אז עברתי דרך הרבמ"ד [מיני קניון כזה במוצקין] אז כזה אכלתי ארטיק [למרות שאני חולה] אז באתי לצאת משם ובדרך,,,פתאום מאחורי הולך איזה זקן אז אני שומעת אותו אומר מש'ו,הסתובבתי. פתאום הוא אומר לי "שלום שלום" וכזה ליקק ת'שפתים עם הלשון אז הסתובבתי המשכתי ללכת אז הוא אומר לי "הופה איזה חזה,רק הטוסיק עולה ויורד זה לא בסדר" אני כזה חשבתי לעצמי "אממאאא מה אני הולכת לעשות עכשיו?<" אז יצאתי מהר והיה ת'שומר בכניסה,בחור צעיר אז התחלתי לדבר ואמרתי לו תציל אותי בקשה בקשה אחרי זה הזקן הזה עבר אז אמרתי לשומר הזה תודה והסברתי לו הכל המשכתי ללכת פתאום אני רואה ת'זקן הזה מאחורי אז דפקתי ת'ריצה של החיים שלי עד הבית וזהו... בעעע...

nofar love juan

New member
יואו..

מה נסגר אמאלה איזה זקנים יש במדינה הזאת אלוהים ישמור חרמנים רצח!! איזה מזל שהזקן האנס הזה לא עשה לי כלום!! אם הוא היה מדבר איתי אני הייתי מקבלת שבץ במקום! הוא חייך אלי והסתכל עלי כאילו הוא הולך לתפוס אותי אז ישר הלכתי למקום שיש בו אנשים

אמאאאאאאאא ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מפחיד

אמאאאאאאאא...מפחיד..

דיי נראה לי שראיתי אותו גם..מפחיד!הוא היה כזה בכניסה לרבמד כשבידיוק באתי כזה יצאתי מהמונית והוא נעץ בי מבטים והשומר ראה את זה אז כזה הוא קרא לי ''נופר..'' והלכתי אליו ואמרתי לו שהאיש הזה מפחיד והוא אמר לי שאני יעלה להורים שלי ושהוא לא ייתן לו להיכנס בינתיים..

../images/Emo12.gifאמאאאאאא מפחיד../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif

לא הייתי רוצה לעבור את זה
הייתי מקבלת שווץ במקום
אימאאאאא

דיי הפחתי לפרנוידית(ככה רושמים?!)..

חחחח כל זקן או נזקק שעובר לידי אני מתחיל לחשוב שהוא אנס חח אמא חחח.. כזה היום חזרתי מהבצפר עכשיו מהתחנה של האוטובוס לבית שלי זה 5 דקות אז התחלתי ללכת (בקצב של צב אז נשארתי מאחורי כולם חח) והלכתי לבד כי אני לא יכולה ללכת מהר אז כזה עבר לידי איזה זקן ונעץ בי מבט וחיך אז התחלתי מזה לפחד ואני בבעיה התיק שלי כבד רצח ואני לא יכולה לרוץ ובקושי ללכת מהר זה היה כזה מפחיד והוא לא הפסיק להסתכל אלי אבל בדיוק אח שלי עבר שם עם האוטו ולקח אותי..חח..

camfels

New member
חחח יש לך תסביך רדיפה במילים של..

המתרגמת של פלורי.....חחחחחחחחחחחחחחחחחח כל פעם אני צוחקת מחדש מהתרגום הדפוק של הטלנובלות!!

למעלה