=====הודעה חשובה=====

Blood Countess

New member
עכשיו הכל ברור..

הממ.. אז ככה! אני די חדשה פה. יומיים - שלושה. מה המצב?

epitaph

New member
נשמע טוב

ואני יכול להביא קלטות של האלבומים של nightwish ``Angels Fall First ושל Rhapsody ``sympony of enchanted lands ועוד כמה אם אני אמצא משהו....

Metal_F

New member
כל הכבוד על היוזמה!

בחוף הים באמת יכול להיות נחמד. מה שזה לא יהייה ואיפה שזה לא יהייה עדיף שזה יהייה בשבוע הבא (למה? כי בשבוע הבא יקירתנו טאיה נמצאת בתל אביב. וזה נדיר) לגבי מוזיקה...אני בטוחה שנוכל להתפשר על משהו.

זאת לא יוזמה חדשה..

דיברו על זה כבר.. וחוץ מזה טאיה זה באמת טוב עם תיהי באיזור.. אני כבר מת לפגוש אותך

Metal_F

New member
אני יודעת. ההצעה במקור הייתה שלי.

פשוט חשבתי שכולם כבר התייאשו חוץ ממני. אני שמחה לגלות שלא.

צעיר???!!!!

אני מדבר בפורום הזה כבר ארבעה חודשים..... יש בהיסטוריה 42 דפים ארוכים ובנוכחי 15 דפים מלאים הודעות...... אולי הוא לא מבוגר אבל דיברו פה מספיק בשביל לעשות מפגש

Metal_F

New member
לא

הפורום קיים כארבעה חודשים בסך הכל. זה מעט מאד לקהילה באינטרנט. אבל תראי לאן הגענו ובאיזה מהירות צמחנו ב4 חודשים האלה. להזכירך לפורום היו ימים ממש יפים. ואולי אס סי לא הבין מי יודע מה ברוק על כל סוגיו אבל כל עוד הוא היה פה בצורה קבועה הפורום היה בסדר גמור.

נכון...

עם תחשבו על זה.. המנהל הוא לא כמו מנהל אתר שחייב עד כדי כך להבין... עדיף שהוא יבין... מן הסתם... אבל עובדה שSC היה מנהל מצויין... אגב אין אף מנהל בתפוז שקורה לפורום הפורום שלו.... הוא פשוט אחראי שלא יעשו בו שטויות

תגובה לכולם

קראתי את כל התגובות שלכם. הפורום אכן מאוד מלוכד ביום האחרון (מעניין למה) מפגש פורום יהיה מבורך מאוד בשבילכם וברגע שיהיה מנהל קבוע תתחילו להריץ את העניין.

Metal_F

New member
שאלה קטנה....

ידוע לך אולי תוך כמה זמן המנהל החדש אמור להיבחר? תודה.

HadesK

New member
אני תוהה

אם המפגש הוא רק למתמידים בכתיבה או גם לאלה שלא תמיד מגיבים אבל נמצאים פה כבר בערך מהקמת הפורום? Hades

למעלה