בחוף הים באמת יכול להיות נחמד. מה שזה לא יהייה ואיפה שזה לא יהייה עדיף שזה יהייה בשבוע הבא (למה? כי בשבוע הבא יקירתנו טאיה נמצאת בתל אביב. וזה נדיר) לגבי מוזיקה...אני בטוחה שנוכל להתפשר על משהו.
אני מדבר בפורום הזה כבר ארבעה חודשים..... יש בהיסטוריה 42 דפים ארוכים ובנוכחי 15 דפים מלאים הודעות...... אולי הוא לא מבוגר אבל דיברו פה מספיק בשביל לעשות מפגש
הפורום קיים כארבעה חודשים בסך הכל. זה מעט מאד לקהילה באינטרנט. אבל תראי לאן הגענו ובאיזה מהירות צמחנו ב4 חודשים האלה. להזכירך לפורום היו ימים ממש יפים. ואולי אס סי לא הבין מי יודע מה ברוק על כל סוגיו אבל כל עוד הוא היה פה בצורה קבועה הפורום היה בסדר גמור.
עם תחשבו על זה.. המנהל הוא לא כמו מנהל אתר שחייב עד כדי כך להבין... עדיף שהוא יבין... מן הסתם... אבל עובדה שSC היה מנהל מצויין... אגב אין אף מנהל בתפוז שקורה לפורום הפורום שלו.... הוא פשוט אחראי שלא יעשו בו שטויות
קראתי את כל התגובות שלכם. הפורום אכן מאוד מלוכד ביום האחרון (מעניין למה) מפגש פורום יהיה מבורך מאוד בשבילכם וברגע שיהיה מנהל קבוע תתחילו להריץ את העניין.