=====הודעה חשובה=====

=====הודעה חשובה=====

נזכרתי במשהו ישן אולי נעשה מפגש? הרי כולם בחופש ועכשיו קל להפגש וגם להגיע למקום מרכזי צריך רק לקבוע מקום שעה וזהו תחשבו על זה תציעו מקום תשרשרו מי מגיע או מי אולי ויאללה אני אנסה לארגן את העניין

אז הנה רעיון.....

אפשר לעשות מפגש בים או משהוכזה.. כי אחרת סביר להניח שיהיה סתם יבש...

zambush

New member
בעייה אחרת:

לא כולם מאיזור המרכז, חלק נמצאים בפריפריה של הישוב הישראלי, כלומר בירושלים.

אני מעמק חפר....

בשבילי זה שלושה אוטובוסים כדי להגיע... אבל נראה לי שהרוב מהאיזור

epitaph

New member
ואני מקריית גת

ככה שבשבילי זה גם איזה שלושה אוטובוסים להגיע (ושלושה חזרה)...זו באמת בעיה...

taya

New member
וואלה?

סבתא שלי מקרית גת! איזה עולם קטן... אתה יודע, אני שם שבוע הבא, מכיר את שכונת הארזים? משהו כזה? חרא של עיר יש לכם שם :)

epitaph

New member
אני יודע שיש לי חרא של עיר...

ולא אני לא מכיר את שכונת הארזים (אבל מצד שני אני לא מכיר כל כך טוב את קריית גת).איפה זה?

zambush

New member
קרית גם היא לא כל כך גדולה

כמו שאני אנסה למנות את כל החלקים של גילה, שהם, דא``ג, גילה א`, גילה ב`, גילה ג`, גילה ד`, וגילה ה`. כנ``ל לגבי פסגת זאב: פסגת זאב מזרח, פסגת זאב מערב (מרכז), ופסגת זאב צפון. אני בטח לא מעניין אף אחד, אז הנה משהו מעניין יותר: אני בטוח שיש איזה קו ישיר בין קרית גת לתל אביב, ואם לא, אז מקס` שניים, לא שלושה. וגם יש רכבת, כדאי להשתמש בה.

epitaph

New member
ואני מבין.....

שתחנת הרכבת ותחנת האוטבוסים נמצאות על שפת הים (סרקזם למי שלא הבין). ואני גם לא בדיוק מכיר את תל אביב כול כך טוב (סליחה על הבורות, אבל אפילו את העיר שלי אני בקושי מכיר).

zambush

New member
אם שמעת פעם את משינה

אתה אמור לדעת שקו 5 מגיע לים. ואם אתה יודע טיפה גיאוגרפיה אתה אמור לדעת שהים זה מערבה.

epitaph

New member
שמעתי פעם משינה

וכבר אמרתי שנפתרה הבעיה.עוד משהו?

zambush

New member
למען האמת כן

התחנה המרכזית היא לא על שפת הים, אלא על האיילון, רח` ארלוזורוב אם אני לא טועה. כנ``ל גם לגבי תחנת הרכבת. בקשר לבעייה שנפתרה, אני פתרתי אותה, תודה לי.

taya

New member
זה בעצם שד` הארזים.

איך שנכנסים, פונים לאנשהו, ואז ממשיכים לאנשהו. בקיצור, מגיעים לאנשהו, ובקומה החמישית, סבתא שלי. תבקר אותה, אישה נחמדה. היא בטח תכין לך קניידעלך ותשאל אותך על התעודה. תגיד לה שהכל מצוין, כמו בשנה שעברה. אז מה אם היא סבתא? מותר לשקר לסבתות. אני לא סובלת כשהערסים מציקים לי כשאני שם, ``אנחנו לא נושכים ילדה, רק טורפים``. פעם אחרונה שהייתי שם, והייתי ילדה קטנה עוד, זה היה לפני איזה חודשיים. אין להם בושה. ויש אוטובוס ישיר.

Blood Countess

New member
ואני, אני..

אני לצערי הרב גרה בבקעת הירדן .. :( (אכן, כן.. איפה שיורים בשטחים)

למעלה