הודעה חשובה!!!!!!!

הודעה חשובה!!!!!!!

אים שמתם לה שהפורום הזה מאוד מאוד שקט וכמה שמנסים לעורר אותו אין כמעט יהודים שרושמים פה... אבל אים שמתם לב(איך אפשר שלא) שנרשמה ההודעה ע"י "ברסלב קילר" כמה תגובות נרשמו פה וכמה הפורום התעורר... יהי רצון שהפורום יתעורר בדברי תורה ולא בעיסוק תגובה ליהודי/גוי שאין לו רצון להתקרב לדעת רבנו הנחל נובע מקור חכמה... מסכימים?

רחלוש

New member
בטח שמסכימים.

וזה לא מדוייק. הנה אני, צופה פאסיבית בד"כ - קמתי לתחיה , ובעז"ה אכתוב כאן :)

בוקר טוב לכל המתעוררים../images/Emo42.gif

זה תמיד טוב להתעורר, לרחוץ פנים ולהתחיל מהתחלה, אלא שלעניות דעתי פורום ברסלב אינו "עוד" פורום בתפוז, הוא גם לא פורום """"חרדים""" העלמה אש שלהבתי'ה..... פורום הוא מקום ביטוי והחלפת מידע, זה לא גן ילדים, וזה לא עיתון לדברי תורה.. אם יש ביכולתך להביע דעת תורה בנושא רלוונטי הנדון בפורום, אשרייך ואשרי חלקך. אם לא, אז לא! אני חושב שלרבים רבים וטובים יש הרבה מה ללמוד מהשרשור הנדון, וכן, אני מתכוון...לתורה !!! אתם רוצים תורה??? הנה לכם תורה שקשורה למה שאנו מדברים כאן: אומר בספר הבעש"ט על התורה, פר' שמות, ארבע מידות בהולכי בית המדרש.... אחרון שבהם, זה שאינו הולך.... איי אינו הולך זה, אז מה מונים אותו בכלל????? אומר אור שבעת הימים, "באמת הרע הוא כסא לטוב, כיתרון האור שהוא מן החושך! ונעשה זה התענוג בכל העולמות, כי ע"י שרואין גודל בהירות אור אין סוף נתבטלו ממציאות, וכשרואין מעשה הרשעים, שהם אינם בגדר הזה יש תענוג גדול." מכאן מובן, למה מנה את שאינו הולך לבית המדרש, ב"הולכי לבית המדרש", ממנו דייקא התענוג. אתם רוצים לקחת להשם ולי ולכל העולמות את התענוג הזה?

רגע שאני אבין....

מה שאני כותבת פה לא מתאים לפורום ברסלב? לא שאני אבין.... אים אני לא צריכה לרשום פה דברי ברסלב אז מה כן אני צריכה לרשום פה? אים יש מישהו שחושב שאני לא צריכה לרשום פה את מה שאני רושמת פה שיגיד לי שאני אדע לא להכנס לפה יותר.

מה הקיצוניות הזו?

זה בדיוק הענין, אף אחד לא אומר לך מה לעשות, רק מתוך ההודעה הזו שלך, לימדי באמת היכן את אוחזת... איך זה שבקצה הדף למטה את מצוטטת קטעים נרחבים על: אין יאוש, להיות בשמחה, ועוד, ועוד מכתבים ושאר דברים מכל מיני מקומות שלפעמים אינם שייכים אחד לשני, וכאן למעלה את מרימה ידים, מקפלת זנב ומאיימת לברוח? פשוט, כשאת רוצה ללמד מישהו משהו, את צריכה בעצמך לאחוז בזה, לחיות עם זה, להתמודד עם זה, להיות את זה... אם זה לא כך, אין שום טעם לנסות להלביש את זה לאחרים, כי זה פשוט לא נכנס... אין כל צורך להעלב, או, ח"ו להפגע, רק צריך לדעת שאמנם כל אחד ואחת מהגולשים\ת יושבים לבד מול הצג, אבל סה"כ כולם רואים את כולם.... וכמו שבדיוק בישיבה בה יושבים רבים ודנים בנושא מסויים לא הייתי קופץ ומתחיל לדבר על נושא שלא קשור לנדון, אותו דבר כאן. ניסיתי להסביר, אני מקוה שזה מובן, בכל מקרה זה בסה"כ רק דעתי, אז מה זה חשוב???

זו רק דעתו

בס"ד ממש כך זו רק דעתו...אני מאד נהנת לקרוא את הדברים שלך חלקם מוכרים יותר חלקם פחות חלקם מחדשים לי ופעמים רבות אני קוראת, מדפיסה ומפיצה. היי שלמה עם עצמך תמיד אול תתרגשי משום הערה מאף אחד, כי את מקורבת לצדיק האמת אז... מי יכול עלייך?! באשר להגדרת מטרת הפורום אני חושבת, וזו רק דעתי, שכל אחד נכנס מתי שהוא רוצה ולצרכיו. אני באופן אישי מוצאת עיניין פשוט לתקשר עם אנשים שמקורבים לרבינו, כי זה חסר לי במקום מגוריי, מחפשת להתעדכן במסיבת פורים לנשים, לדוגמא. בליל סדר משותף לאנשי שלומנו וכיו"ב. כמובן שמעניין אותי לקרוא פה ושם ציטוטים אך זה דבר שאני עוסקת בו מימלא בכל עת שמזדמן לי וברוך השם רכשתי את כל ספרי רבינו. מה שבאמת מצער אותי זה לראות אנשים שמחוברים לאמת ובכל זאת , או שאומר דווקא משום כך, היצר מזמן להם סיטואציות לצאת מן הכלים, לכעוס ו/או לזלזל איש ברעהו...בוודאי שזה חורה לי משום שאני עצמי נופלת שם לא פעם- והפוסל במומו פוסל... אני משתדלת להזכיר לעצמי לעיתים קרובות ש"השם אחד ושמו אחד" אחד בגימטריה שווה אהבה=13 ואם איני מצליחה עם כל המצוות והידיעות להביא אהבה ושלום או ללכל הפחות לרדוף אחריהם ולבקש אותם אז, לא עשיתי הרבה, אולי כלום, ואולי אף ההיפך הגמור ואני בבחינת ופושעים יכשלו בה ח"ו... זו העבודה לחפש את הטוב זו העבודה רע? אין שום בעיה למצוא בכל...ביקורת? חונכתי לזה מגיל 0...בקלות הטוב מה עם הטוב למצוא את הטוב לחפש אותו תמיד בהצלחה לכל ישראל ולכל אנשי הפורום חג שמח!

"ותשועת צדיקים" כנסי רגע בבקשה

רשמתי לך הודעה במסרים לפני שבוע בערך האים קבלת?

מסר אישי

יקרה, אני גולשת ככה כשמזדמן, המחשב לא בביתי, ופעמים רבות איני מצליחה למסור לך את המסר האישי ואף לקרוא את שאת כותבת לי. על כל פנים, יש רחוב רבי נחמן מברסלב באיזור ט' 1/1 ימי חמישי שמונה וחצי...שימחה גדולה פשיטות ותמימות!!! שיהיה צום קל, חג פורים מלא שימחה ואם יוצא לך לשמוע על מסיבת פורים לנשים וליל סדר של אנשי רבינו אודה לך מאד אשמח להתעדכן... השם ישמור אותך בשורות טובות לכל ישראל רק לשיר נ נח נחמ נחמן מאוממממממממממן....עולם חדש!

אמיתי 24

New member
ח"ו למה תעשי ביטול דרבים ?

עמ"י עש"ו מי שלא רוצה לישמוע או לקרה את הדברים שלך
שלא יקרה ובאמת אנשים צרכים לדבר כאן על דברי חיזוקים ולפסיק עם ביקורת . יש כאן כמה ל"ו צדיקים אז זהרו

אמיתי 24

New member
משיבת נפש ../images/Emo13.gif פשוט כמשמעו

עמ"י עש"ו כתוב במשיבת נפש סימן ג' שרבנו אומר שצרכים החברים המקורבים לצדיקי האמת ואוחזין את עצמם בהם רוי שיחזקו זה את זה ויעוררו זה את זה . אז למה לקרר אותה בימקום לתחבר ביחד אתה גורם מחלוקות והיא עצמה עושה מצוה של רבנו אז פשוט , עפר ואפר
תמשכי לעשות את העבודה שלך

בוקר אור../images/Emo42.gif../images/Emo62.gif

כִּי אֶת-רַגְלִים רַצְתָּה וַיַּלְאוּךָ, וְאֵיךְ תְּתַחֲרֶה אֶת-הַסּוּסִים ?? וּבְאֶרֶץ שָׁלוֹם אַתָּה בוֹטֵחַ, וְאֵיךְ תַּעֲשֶׂה בִּגְאוֹן הַיַּרְדֵּן...? (ירמיהו פרק יב). אתה צודק בהחלט, יש הרבה מה ללמוד. ללמוד כיצד אסור להתנהג. כמו כן, ראה המעשה ברב זירא והבריונים.

דעלך סני, לחברך לא תעביד

"מה ששנוא עליך... וזהו בגדול... כן, הורגהברסלבים ומרדכי ללא ספק, דרך ארץ היתה קיימת בעולם, עוד הרבה לפני שניתנה התורה... הגמפ"ת מלאים בסיפורים על דרך ארץ וסובלנות וכו'. קראתי לפני כמה ימים את כל הפנינים שלכם ואז חזרתי להרגיש בביצפר... ממישהו שמכנה עצמו בשם כזה, באמת אין לי יותר מדי מה לצפות. כל שנותר הוא להתפלל שהקב"ה יראה לו את הדרך הנכונה. אבל מכאן ועד השמצות, הדרך מאוד רחוקה... מרדכי ללא ספק יקר! לעניות דעתי פיספסת ביג טיים... "דרכיה דרכי נעם..." האמנם??? אנלא זוכר אף תורה או עיון בכתבי רבנו שהפך אותי לתוקפני או שרמז על הצורך בתוקפנות כלפי יהודים או גויים. אש שלהבתיה יקרה מפז! זה אחלה להביא ציטטות ודברי תורה מרבנו, רק המבחן(הניסיון) האמיתי מתרחש ברגע שנכנסים לפורום אורחים לרגע (רואים כל פגע)...

אז ככה.

אני שמח שכל הכיתה הטיפולית התעוררה לחיים, הדינמיקה הקבוצתית שלכם ממש נגעה ללבי, והסיום המאושר של :"אני נשארת"! המיס את שאריות קשיחותי המחוספסת, והעלה דוק לחלוחית בקצות עיני הכחולות. כל זה לא ישנה את העובדה שכאן זה לא: פורום חרדים, פורום חוזרים בתשובה תמיכה, פורום דתים, וכו' וכו'. בכל הפורומים האלו אפשר להתקשקש כמה שרוצים, על כל נושא שבעולם בכל אופן שבא לך, כאן זה פורום ברסלב. ברסלב זה תורה, משנה סדורה, שגם אם היא מתפזרת לכמה גוונים, בכמה כיתות, עדיין המכנה המשותף המאחד את כולם לקשת גוונים אחת הוא רבי נחמן מברסלב זצ"ל. על רבי נחמן מברסלב אין לאף אחד מונופול. באותה מידה שאצחק על שולית הנפח שזה עתה החל לגלות איך מתיכים ברזל, ובא הוא לנפח העובד במלאכתו עשרות שנים ומתווכח עמו על אופן יציקת הברזל הנוזלי לתוך התבנית, כך אצחק בקול גדול, על כל התגובות הילדותיות בשרשור זה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

דרך אגב, ככה, זה ר"ת כתר כל הכתרים

לכן ניתנה ההוראה להמן לזעוק ברחובות: ככה יעשה לאיש אשר המלך חפץ ביקרו.
ועוד כתוב מפורש הוא: ומרדכי היהודי רצוי ל-ר ו ב אחיו. נו, נו, מה לעשות, עם העם הזה אפשר לרצות את כולם, נו באמת... הרי על משה רבנו שהוריד את התורה משמים לארץ, קמו חוץ מקורח 250 ראשי סנהדראות !!!!!!!!!!!!!!! אין היום גדולי תורה כמו שהיו בין החולקים האלו!!!! זה מצחיק אפילו להשוות, ועל משיח !?!? אתם חושבים שיהיה לו קל עם הגדויילים? אתה ! מי אתה בכלל?? משיח,,חחח, תוכיח, מי שׂמך..? משיגנר, ....אברבנל הוא צריך...משיח, פחחח...מחלקה שלמה של משיחים יש בשלוותה.... אז אם בגדויילים עסקינן, מה עם הקטיינים? אותם יראי חטא שאומר עליהם הזוהר שבאחרית הימים ימאסו.. שהדור כולו לא יוכל לסבול חסיד אמיתי של ה'.... זה מזכיר לי את הסיפור על החלבן שכל ימיו מהל את חלבו במים, והנה באחרית ימיו רצה לעשות תשובה והפסיק למהול את החלב במים, מיד קפצו עליו הקונים וצעקו: טעמו של החלב השתנה, בטח התחלת למהול את החלב במים..... מסכנים, כשכבר אומרים להם את האמת בלי כחל וסרק, מיד קופצים וצועקים שקר!!!!שקר!!! מסכנים.

kanaloner

New member
בוקר טוב "רוב אחיו" מדבר

אהלן וסהלן אחי ואחיותי אני מאד מקווה שתסלחו לי על שלא אוכל להאריך בדיבורי אבל אני חייב לומר את דברי : מרדכי צודק 100% וזהו כי אני חייב ללכת להתראות וכל טוב אמן יוסעל

למעלה