הודעה חשובה!

saragon

New member
הודעה חשובה!

שלום לכולם, חשבתי לעצמי שאולי אנחנו לא כ"כ מכרים אחד את השני. אולי כל אחד אכתוב מאיפה הוא בארץ, מה שמו ומה היא אומנות הלחימה שלו... זה לא חובה כמובן חחחח אבל חשבתי שזה יכול להיות מעניין.... אז אני אתחיל כמובן. שמי יואב אני מפ"ת, בן 16 וחצי לומד 4 חודשים קונג פו גוג'ו במכון של ירון בנימיני.

Dragon Roar

New member
אני

שמי אלון לובין אני בן 15 ממודיעין. אני לומד קראטה שוטוקאן כבר 10 שנים.

saragon

New member
אתה ממש בחור כלבבי

אתה אחלה סוף סוף מישהו רציני שעונה! ולא מתחיל סליחה על השפה "לבלבל בשכל". תראו כולנו חברים ואחים (אני מאוד מקווה) אז בואו ננסה לשתף פעולה ונוריד את אגו שלנו תודה שלכם יואב....

zappon

New member
שלום יואב זה לא קשור אבל מעניין

אותי (אם אני לא טועה זה מה שאתה לומד). אני לא מבין איך חיברו ביחד את הקארטה והקונג פו והמציאו שיטה חדשה(לא מזלזל). הרי הקונג פו זה יותר על בסיס של זרימה ויותר התחברות ליריב(וגם רכות) והקארטה זה יותר על חוזק עוצמה ולהכינס ביריב ולשבור קירות ועמידות "נוקשות"...

pumikumigery

New member
אומנויות לחימה

zappon ידידי אני רוצה להאיר את עיניך בכך שאני יגיד לך שכל היופי האומנויות לחימה הוא שאיו גבול מסוים,כל החלוקה לאסכולות היא מוטעת ולכן אין שום סיבה שבעולם שתיהיה בעיה לחבר בין הקראטה והקונג פו

saragon

New member
אתה צודק במידה מסיומת

אבל, אצלנו לומדים אומנות ששמה הוא גוג'ו שזה אומר רך וקשה. זה מן עקרון שאותו אפשר להלביש על כל סגנון קרטה או קונג פו זה או אחר. הרי בסופו של דבר (לא הרבה אנשים יודעים) הקרטה הומצא בדרום סין ופרוש המילה המקורי! הוא יד סינית ולא יד ריקה כמו הפירוש המודרני (היפני, אוקינאוי). אני לא זוכר שמות טוב, אבל תלמיד שלמד את השיטה בדרום סין העביר אותה לתלמידיו באוקינאווה ושינה אותה ע"פ דרך החיים, המנטליות, פיסיות וכו' של האוקינאוים. אנו לומדים את השיטה הסינית העתיקה ביותר! שהיא כוללת גם את סגנונות הקונג פו השונים (עגור ונמר) בשלב יותר מתקדם ניתן לשלב גם עוד אומניות סיניות שונות לפי המצלת המאסטר (טאי צ'י יאנג או צ'אן, נשק סיני, נחש , גמל שלמה צפוני, עגור דרומי, צ'י קונג) ולחגרות שחורות בדאנים גבוהים (2 ומעלה) ניתן ללמוד: דרקון,בגאווה,פאק מאי פאי וכמובן יש עוד המון דברים שניתן ללמוד בשעור פרטי עם המאסטר. אם יש לך עוד שאלות בבקשה שאל! אני יהיה יותר משמח לענות לך. שלך יואב..

לא מעשי - יש כאן כמה מאות כותבים,

פשוט לא ריאלי שכולם יגיבו כאשר רק לפני שבוע היתה בקשה כזו, ובשבוע שלפניו, ובשבוע שלפניו, ובשבוע שלפניו, ובשבוע שלפניו, ובשבוע שלפניו, ובשבוע שלפניו, ובשבוע שלפניו, ... ... ... ... הכי פשוט להקליק על שם-המשתמש (מופיע מצד שמאל לכותרת ההודעה), לקרוא מה הוא כתב על עצמו בכרטיס האישי, ואם חסר מידע פשוט לשאול. אף-אחד כאן לא יסרב לענות.

יואב, אנא השתדל להבא לתת כותרות

משמעותיות להודעות שלך, בעיקר להודעות ראשיות. המנע, אם אפשר, מכותרות כמו "הודעה חשובה" "כנסו לפה" "משהו מעניין" וכדומה. כותרת שמרמזת על התוכן עוזרת מאד לאנשים בקריאת הפורום.

Dragon Roar

New member
אם ההנהלה תמשיך ככה...

בסוף כולם יעזבו...

לא נכון. יעזבו רק אלה שמפריע להם

שדורשים מהם לשפר את העברית הכתובה שלהם. אני דוקא תומך בהערות, כל זמן שהן בונות ולא ציניות.

saragon

New member
אתה ממש צודק

הדיבור שלהם מאוד מתנשא כזה כאילו הם אלים או משהו כזה באמת כולנו שווים!!! אולי תנסו לדבר בגובה העיניים? זה מאוד יעזור לכולנו... תודה מראש שלכם יואב

חד משמעית - לא!

אתה רוצה לשפר את היכולת שלך באמנות לחימה? חלק מאמנות-הלחימה היא הכבוד לחבריך לאימונים, להמורים שלך ולאלה שיום אחד אתה תלמד. בדוג'ו לא מדברים "בגובה העיניים" - בדוג'ו מדברים בכבוד אחד לשני. חלק מהכבוד הוא לנסות להסביר את עצמך בצורה שאחרים יבינו. כל מה שאנחנו דורשים כאן, הוא שתכבד אותנו באותה המידה, על-ידי כך שתעשה מאמץ סביר - לא יותר מזה - לכתוב עברית בצורה ברורה. אנחנו לא שואפים ל"גובה העיניים" - אנחנו שואפים למעלה, לא רק ביכולת הלחימה שלנו אלא בכל תחום.

כולנו שווים?

איזה מין תעמולה דמוקרטית בזויה אתה מנסה להפיץ כאן? בלי טיפת ציניות - אף אדם אינו שווה למשנהו. זהו חלק מהיופי של ההוויה האנושית והכניסה לפורום כגון זה - כל אדם שונה, אין שניים שווים. לגבי התנשאות - היא בעין המתבונן בלבד. לא דוד כפרי, ולא סלבו לוי מתנשאים על אחרים. דובלבן בינכה כמעט לא כותב ועל מיתר אני מסרב לדבר (כי היא מרביצה).

WhiteBear

New member
אני כמעט לא כותב ../images/Emo35.gif ../images/Emo10.gif

טוב, אני מניח שזה נכון

לא כולנו שווים ידידי

לא, לא כולנו שווים. חלקנו בעלי נסיון יותר, וחלקינו פחות. חלקינו יודעים יותר וחלקינו יודעים פחות. חלקינו רהוטים יותר וחלקינו לא ממש סגורים על מה משמעות המילה רהוטים. חלקינו נמצאים פה זמן רב וחלקינו מרגישים שזה שהם הגיעו לפה לפני שבוע או חודש עושה אותם מלכי השכונה. חלקינו טורחים לבדוק את האיות והאיכות של ההודעה שלנו, וחלקינו סתם שולחים. שאני אמשיך? ולגבי עיניים, אתה יודע כולנו בביוב, אבל חלקינו מביטים אל הכוכבים.

saragon

New member
אולי

נכון שיש אנשים כאלה וגם כאלה והרי ברור שאני מכבד את המורים שלי ואנשים חכמים ומבוגרים ממני למשל: לשוטר אפנה "כאדוני השוטר" ולא כ דויד למשל.. או בשעור אני אפנה לסנסאיי כ סנסאיי ולא כ טל ולמאסטר בתור מאסטר וכו' וכו'. אך כולנו בני אדם! ואף אחד הוא לא מיוחד! כולנו נמות בסוף נכון? אני אפגוש אותכם בעולם הבא ולא יהיה לאף אחד שום כבוד יתר! האם אני צודק? כולנו אוכלים וכולנו חולמים וכולנו שותים וכו' ובקיצור כולנו אחים ואת זה לא נשכח לעולם (מי ייתן וכך יהיה) שלכם יואב

למעלה