הודעה חשובה...

J To The Lo

New member
הודעה חשובה...

אממ...נפרדתי מהחבר שלי בשעה 4:24 אז אני מבקשת שרשור ניחומים..למרות שאני לא עצובה אני רוצה יחס!! אה כן,ואני רווקה שוב! כל המעוניין... סתם סתם

All I Have

New member
*תנחומיי*

שירה להיות עייפההההה שירה לא ללכת לישון שירה לא לדעת למה ציפורים להתחיל לצייץ שירה לא להצליח להירדם שירה ללכת לישון בייי!!!!!!!!!!!!!!

jlo9

New member
מתוקתי!

סוריי בשבילך!!!!!!!
בטוח תמצאי מישהו יותר טוב שיאהב אותך ויפנק אותך ויעשה לך כל מה שבא לך (לא להתפרע יותר מידי!!!!!....חח) LOVE U LIADO'S!

All I Have

New member
ציפורים מפגרת

תפסיקו לצייץ לי בחיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jlo9

New member
טוב....כל הזמן בילבלתי לכם את המוח

טוב....כל הזמן בילבלתי לכם את המוח על ג'יי הרננדז (מכוון לJT,שירה ולירון!) אז החלטתי לחשוף כאן את מושא אהבתי ,בעלי ואב ילדי (עוד 9 חודשים!)
!

jlo9

New member
עוד תמונה מדהימה!

וסוריי JT שלא שמתי לב שאמרת לי לשרשר במקום אחר....רק עכשיו ראיתי!

QueIronia

New member
ניחומים../images/Emo26.gif

זה בטח בגללי... גם במהלך השנה, מישהי עברה לשבת לידי ואחרי שבועיים זרקה את החבר שלה. את נפגשת איתי לפני יומיים, ועכשיו גם את רווקה... ועכשיו ברצינות - תנחומיי

J To The Lo

New member
חחחח...../images/Emo99.gif

אהבתי את קו המחשבה שלך אבל לא,זה לא בגללך זה משהו שמתבשל לי כבר שבועיים (עוד לפני שנפגשנו) אבל אם יש לך איזה כוונות בנושא,קח מספר ועמוד בתור כי הפלא שלי לא מפסיק להיצטלצל...*יצא מתנשא קצת,אבל הבנתם את הכוונה* (לא שברתי אותו...עדיין
)

אה עוד לא.........

אם את עדיין רוצה אז תני אותו לבן דוד שלי הוא יכול לסדר את זה......... (
...המבין יבין חחחחחחח)

DIRRTY

New member
תנחומים -> ולארזזז

לא להחמיא לעצמך זה שלא זורקים אותך מהחלון לא אומר כלום וג'י לו טו לואו לא לדאוג הוא יחזור על 4 (אלה עם כן לא קטעת לא איברים
)

s w e e t girl

New member
תנחומי...../images/Emo14.gif

אל תתאגי.. בטח הגברים עוד יעמדו אצלך בשורה
ואם נפרדת ממנו כנראה שהוא לא היה שווה אותך

this is me then

New member
זה הכול לטובה....

כי בזכות זה שנפרדת ממנו את הולכת לפגוש אותי... חחחחח סתם... עכשיו ברצינות... אני מוסר לך את תנחומיי!!!! ושתמצאי משהו יותר טוב!

J To The Lo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

לך ולארז מתחיל להיות פנטזיות...

תנחומי../images/Emo7.gif

אני כל כך מצטערת, אפילו אף פעם לא היה לי חבר, אז אני מניחה שזה לא נעים להיפרד...

למעלה