הודעה חשובה.

הודעה חשובה.

לכל חברי הפורום המכירים את מספר הטלפון שלי: 048282224. המספר הזה הוא כבר לא שלי, עקב סכסוך עם השותף שלי (שאספר במועד אחר) מורני, זאת הייתה ההזדמנות לספר לכולם מהו המספר טלפון שלי.... כי הוא כבר לא שלי, ככה שזאת חצי התגרות....:) בכל מקרה מי שרוצה להטריד את שותפי היקר ג`ורג`, מוזמן להתקשר בכל שעות הלילה....הוא יענה לכם אחרי 10-20 צלצולים....ואז תבקשו את תומר :) הוא יפנה אותכם למספר פלאפון שלי, שאיתו אענה לכם תוך צלצול אחד. מצלצלים אצלי תמיד בשעות כאלה, ככה שאם אתם טובי לב....אז תתקשרו אליו כל הזמן...ותשאלו מה מספר הטלפון שלי...הוא יגיד לכם. וחוץ מזה, שיהיה לכם לילה טוב :) אני כאן.... מוואה, תומר

bduya

New member
לילה טוב ...

בדויה זזה לישון עכשיו.. אחרי לילה מסעיר.. (הממממ..סתם.) היה כיף לי היום... ביי. מקווה שקראת... את האי מייל ;-)

הולדן יקירי!!!

תומר תומר תומר אם לא הייתי מכירה אותך קצת יותר טוב הייתי חושבת שאתה מופרע לא שזה לא נכון אבל... אני אוהבת אותך גם ככה!!! אני גם יכולה להציק לג`ורג`? ;-) אבל פור קרייס סטייק למה רבת איתו? טוב אני סתם מקשקשת לך במוח! אוהבת מלכתוש

רציתי להקפיץ איזה הודעה למעלה

אז בחרתי הודעה שלי..... אני ראיתי שהתעלמתם מזה בצורה קשה..... חוץ מחבר שלי שהעיר את ג`ורג` פעם אחת באמצע הלילה (ועשה לי את היום, (והלילה)), אף אחד לא טרח להתקשר! חברים, 25 אגורות....לא יותר......בשביל לראות את ג`ורג` מתעורר באמצע הלילה, ושומע אנשים שרוצים לדבר איתי.... אז תתחילו לארגן בסדר מופתי: מורני, את היום שווארמה, מחר אתה יעל, את בעוד יומיים. ככל שיותר מאוחר, יותר טוב.... מורני, גם ב- 4:00 זה בסדר....את ערה בשעות האלה :) מווווואה ותודה לכם תומר

למעלה