הודעה חשובה!!!!!

אאאאאאהההההההההההה.!!!!!!!!!!!!!!!!

קאאאאאאזאאאאאאאבווווווווובוווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמת את השירשור בטאג ליינס????????????????????????????????... אני לא מאמין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!! כולם צחקו על חשבוני!!!!!!!!!!!!! אני כועס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא הוגן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חורש כל היום על אתרים בשביל כתבה מזורגגת אחת וככה אתם גומלים לי??????????????????????????????????? אאאאאאאההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המתיחה של המאה??????????????מה זה!!!!!!!!!!!!!!!????????????? אני אאאאאאננננננננקקקקקקקוווווווווםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!! כולם!!!!!!!!!!!!!! פרופט!!! רויצ´ו!!! לייט וומן!!!! והכי חשוב קקקקאאאאאאזזזאאאאאאבבבבבוווובבבוווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לכם כבוד כולכם אז מה???????? אז מה שהבאתי לכם כתבה של מיז..*צינזור* בן זו..*צנזור* שלא מביו מהחיים של ורושם רק בשגיאות כתיב?????????????????????????????????????? תצחקו.... תצחקו אבל יומכם עוד יגיע....... אני אחזור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל עכשיו אצא למסע מייגע ומפרך... בשביל לחשוב על זה קצת ואז אנקום!!! Good buy you guys... until the day we will meet again לא תשמעו ממני........ שלום! *הולך להתבודד בהרים ולהבין את משמעות היקום*

roychu

New member
היי... תרגיע...

זה כולה בדיחה, וכל אחד אחר שהיה באותו זמן אומר משהו כזה (כתבה שקרית[שלאא באשמתך, אגב] ו/או משהו כזה של noobs) היינו עושים לו את זה. לי ולשלומי היה...אהה..מצברוח לבדיחות על חשבון מישהו(?) קיצר, כתבת הודעה לא נכונה בזמן הלא נכון, אל תקח את זה קשה... (כי הצלחנו לעבוד גם על light woman)

king kazabubu

New member
אחי תרגע...

מה אתה לחוץ כזה... בסך הכל עשינו קצת צחוק מהכתבה. אף אחד לא צחק עליך. וזה מצחיק אותי הכתבות שמפרסמים סתם ככה... זה משעשע... אתה לא צריך לקחת אישי.

MiCroZiP

New member
XDDDDDDDDDDDDD

מצטער...אבל השירשור הזה פשוט קרע אותי מצחוק... evil gohan XDDDDDD

ash 1

New member
פחחחחחחח XDDDDD

RS= רוי סיגל (השם שלו) הוא זה שעשה את התמונות אתה מבין?

למעלה