הודעה חשובה!!!!!

Light woman

New member
XXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

חח... גוהאן הופך לרע באיי אף?? אמרתי לכם שהוא סובל מטראומה! ^.^

Light woman

New member
שיער ירוק???0.0 אבוי.. לאן הדרדר

דרגון בול?? ומה זה השם קימנאצה לאמא של גוקו? זה יותר גרוע מברדוק וקקרוטו...

king kazabubu

New member
לנשים הסייאניות אין מזל בשמות.

פירוש השם הוא לפת בעברית.. כמו כל שאר הסייאנים. תיכף רוי ישים תמונה של דרגון בול איי אף.

roychu

New member
הנה צילום מסך! במפגש פורום

תרגמתי להם את זה, כמו שאתם רואים יש תוביות בספרדית וזה שודר בקרטון נטוורק ביפן לזמן קצר, ואז ירד... במפגש פורום הבתי את הפרקים (2-16) ותרגמתי להם

roychu

New member
מה יש בתמונה ../images/Emo58.gif

שפ רואים את גוקו ssj3 ואת evil gohan במסך מפוצל כתוב למטה "גוהן, איך יכלת..?" וגוקו מתכוון לעובדה שגוהן הרג את צ´יצ´י ואת גוטן כאשר פיצץ את הבית שלהם גוהן שתה את הרעל כששחה יחד עם וידל בנהר הסמוך למפעל

king kazabubu

New member
זה לא מדויק...

את מרבית הרעל הוא קיבל מהשחייה הזו אבל בסופו של דבר הרעילו אותו באוכל. בלי שצ´י צ´י שמה לב.

Prophet

New member
יש לך תמונות מהסדרה ???

מאיפה השגת ??? אני שעה מחפש בנט ומצאתי רק תכנון התחלתי לאיבל גוהאן!!! תגלה לי מאיפה אתה משיג את התמונות האלה בבקשה !

Prophet

New member
הנה גוהאן ../images/Emo58.gif !!!

זה ממש לא נראה אמיתי כי הסדרה עוד לא יצאה וכמה האקרים השיגו את התמונה הזאת מתוך המחשב של אקירה טוריאמה ! זאת תמונה נדירה ! אל תגנבו ! השגתי את זה ממקום סודי ! זה רק ההתחלה של שינוי של גוהאן ! יקרעו לו הבגדים בהמשך ותהיה לו פרווה בצבע ירוק-כחול...

Prophet

New member
זה לא זיוף !!!

זה פשוט מסמך שהאקרים מצאו מהמחשב של אקירה טוריאמה ! וזה תמונה נדירה ! זה שרוי איכשהו השיג פרקים זה לא קשור ! זה מה שהצלחתי למצוא... מה אני יכול לעשות ??

king kazabubu

New member
ועכשיו ברצינות.

אין דבר כזה איי אף ואין דבר כזה דרגון בול וי. אני לא הייתי מסתמך על אתר שכותב בשגיאות כתיב...

roychu

New member
פאק, ואני בדיוק הכנתי את ה

פיינל ביג בנג פלאש

roychu

New member
ועוד רגע של רצינות, התמונות לקוחות

מדרגון בול rs פירושו Dragonball Roy Siegel גרסא מתוחכמת של הסדרה

roychu

New member
למה? כדי שיהיה מצחיק

את התמונות הכנתי בכמה דקות תוך כדי השרשור הזה.. ואתם בלעתם את כל השקרים שאמרנו עכשיו! הכנתי אותן עם פוטושופ

Goggle Girl

New member
מתוחכמת עד מאוד

היא כל כך מתוחכמת שנדרש ישראלי ליצור אותה!

למעלה