הודעה חשובה

dawn 14

New member
הודעה חשובה

לכל אוהבי דיויד בוריאנז שרוצים פוסטר שלו צריכים להתקשר למספר: 067-666366 זה טלפון של ראש 1או משהו כזה בכל מקרה בשבוע הבא יצורף לראש 1 החתיכים הכי הורסים, אבל בשביל שדיויד יהיה אחד מהם אתם צריכים להצביע אני עדיין לא התקשרתי אבל ברגע זה אני הולכת להתקשר אז תצביעו למקרה שירצו את המספר של השם של דיויד אז המספר שלו זה 35. אני לא יודעת אם זה פוסטר אבל אני מנחשת שזה פוסטר. מכווה שתצביעו ודיויד יזכה.

dawn 14

New member
טוב כרגע התקשרתי אז

וצריך לומר שלושה חתיכים אז בינו דיויד היה ראשון והוא מספר 35 וצריך ללחוץ את המספר ובראד פיט 13 וריאן פילפה 03, כן צריך את ה-0, טוב זו הבחירה שלי אבל יש גם את ג´וש הרטנט החתיך והוא 18 ואני לא יודעת איך שחכתי להצביע לו, לא משנה בכל מקרה אז המספרים הם: 01. דייויד בקהאם 02. מייקל אואן 03. ריאן פילפה 04. אלכס בנד (דה קולינג) 05. מארק פילי (ווסלייף) 06. דנקן ג´יימס (בלו) 07. רובי וויליאמס 08. קרייג דיויד 09. ג´יי.סי שאסז (אן סינק) 10. ג´סטין טימברלייק 11. ניק קרטר 12. טום ווילנג (סמולוויל) 13. בראד פיט 14. בן אפלק 15. פול ווקר (מהיר ועצבני) 16. קווין ריצ´ארדסון 17. מאט לה בלאנק 18. ג´וש הרטנט 19. פרדי פרינז ג´וניור 20. יהודה לוי 21. דודי בלסר 22. איתן אורבך 23. כריס מרטין (קולד פליי) 24. קר סמית´ 25. ברנדון בוייד (אינקובוס) 26. ריקי מרטין 27. אנריקה איגלסיאס 28.וין דיזל 29.קיאנו ריבס 30. ג´ון בון ג´ובי 31. ויל סמית´ 32. הית´ לדג´ר 33.טום קרוז 34.גווין רוזדייל (בוש) 35.דייויד בוריאנז 36. ג´וליאן מקמהון (מכושפות) 37. אמינם 38. גייל הרלוד (בריאן, הכי גאים שיש) 39. נלי 40. שיין ווסט (סיפור אהבה בלתי נשכח) 41. איתי אטיאס 42. מתי אטלס 43. מארק מגרה (שוגר ריי) 44. סקוט ספידמן (פליסיטי) 45. לני קרביץ 46. עמנואל אורטגה 47. פקונדו אראנה 48. פילפה קולומבו 49. ג´ובאני רוסו 50. אשטון קאצ´ר (מופע שנות ה-70) 51. צאד מריי (בנות גילמור) 52. בנחמין רוחאס 53. רנדי הריסון (ג´סטין, הכי גאים שיש) 54. שמעון גרשון 55. אריק בנדו 56.שביט אלימלך 57.דודו אוואט 58. אסי דומב הסוףףףף מכווה שתצביעו דיויד

dawn 14

New member
המשך

ואז צריך ללחוץ * ולהגיד שם ושם משפחה ואחר כך * ואז כתובת ו* ואז לסיום 9. וזה מה שצריך לעשות אבל אני מזכירה שצריך לומר את המספר של השחקן או הזמר או משהו.

resputin

New member
לא.. למה לי לבזבז את זמני..?

זה לא ממש עיתון שאני מתעניין או שותף את העינים בו אם אני מחפש ´כוסיות´\´כוסונים´ (שונא את המילים האלה..) -זה לא ממש הטעם שלי..

TomWitch

New member
הרשימה שלי....../images/Emo127.gif

אוקי...אני הייתי בוחר ב....: 1.יהודה לוי 2.פרדי פרינז ג´וניור 3.הית´ לדג´ר אני לא בטוח אם הייתי בוחר בדייויד, כי למרות שאני מת על הדמות שהוא עושה, אני לא חושב שהוא כזה משהו....
the hardest thing in this world is to live in it

dawn 14

New member
אבל בשבוע הבא

יצרפו פוסטרים אז תחשבו צעד קדימה אנג´ל כאילו דיויד, עוד פוסטר של באפי. כאילו קצת חשיבה לא תזיק.

Adrienne

New member
אנשים תצביעו גם לאלכס בנד...

ואם אתם תוהים למה אני אומר לכם לעשות את זה... זה בגלל שאני מנהל את הפורום של דה קולינג ועוד פוסטר לא יזיק... אז תזכרו - דיויד(35) ואלכס(4)

talrv

New member
וואיי.. רשימה קשה..

עם כל הכבוד, דיוויד לא בין עשרת הראשונים שאני רוצה מהרשימה הזאת, ואני לא בטוח שמהעשרים הראשונים אפילו.. בן אפלק, כאילו דה?? רייאן פיליפה המדהים!! דיוויד בקהאם ומייקל אואן הם הכדורגלנים הכי כוסונים בעולם - הרבה יותר מג´ובאני!!! ויותר מכולם איתן אורבך - שאני אישית פשוט חולה עליו והייתי ממש ידועה בזה לפני שנה בערך, כל החברות שלי היו מביאות לי תמונות שלו וכתבות עליו והחדר שלי היה מפוצץ בתמונות שלו.. גייל הרולד ורנדי האריסון מהכי גאים שיש גם הם הרבה לפני דיוויד... ועכשיו מצאתי גם את מספר 51, צ´אד מייקל מוריי (תלוי איך מתרגמים את זה מאנגלית - אפשר מוריי ואפשר מריי) שהוא פשוט מדהים, שיחק את טריסטן מבנות גילמור ואת צ´רלי בדוסון קריק.. ופרדי המשגע... וכמובן שבראד פיט, איך לא???? ודודי ויהודה גם לפני דיוויד! ושלא נשכח לרגע קט את טום וולינג ה-מ-ה-מ-ם מ"סמולוויל" וג´וש הרטנט המדהים, ואני לא יודעת איך גילי בלומנר ורז מאירמן לא נכנסו לרשימה!! בושה וחרפה!!! ואולי הם כן ולא שמתי לב?? אז אני אוותר על ההצבעה כי קשה מדי להצביע, אבל בהחלט מתכוונת לקנות את הגיליון הבא כי כל הרשימה מדהימה, ושכל כוסון יבורך!

ד י י ז י

New member
אצלי ממש לא..

לדעתי דיוויד בוריאנז הוא האיש הכי סקסי (מהרשימה.. לא צריך להגזים..) שם.. אם הייתי מנויה לראש אחד , הייתי בוחרת בו.. אה , עוד משהו שם לב לאיש הקטן מתחת לנושא ההודעה ששמוסר הודעות?

Buffybot

New member
GO DAVID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo23.gif

אני ברור מצביעה לדיוויד. אל תהיו בוגדים! וסליחה, יהודה לוי לפני דיוויד????????????? מאיפה זה יצא?????????????????????
והישראלים בכלל...
אני נאלצת לערער על הטעם הזה, סורי. דיוויד שולט! חבל שלא הוסיפו את ג´יימס מרסטרס!!
גוד, אני עדיין לא מאמינה למשמע עיני, יהודה לפני דיוויד??? כלומר, "לחיי האהבה" לפני "באפי"? איזה מין בגידה זו??? דיוויד שולט ודיוויד המנצח!!!!!!!!!!!!!!
אם כבר אז בראד פיט, פרדי פרינז ג´וניור (משוחדת, הוא הבעל של שרה, דה), ראיין פיליפה (טיפה משוחדת: משחקי פיתוי, אני יודע מה עשית בקיץ האחרון) ואני לא זוכרת את הרשימה, אבל אלו הבולטים. אה, וטום קרוז אין לי בעיה בכלל שייכנס לרשימת ההורסים. דיוויד הורס! התמונה של ההורסים האחרון או לפני האחרון, התמונה של דיוויד היא התמונה האהובה עליי. הורסת. wrecked! (אם זה מתאים פה בכלל, סתם נזכרתי בפרק) יהודה לוי לפני דיוויד???

talrv

New member
אכן.......

יהודה יותר כוסון מדיוויד (דעה אישית בלבד).... תראי, אם הייתה תמונה של ניקולס (למרות שהוא לא נחשב מהכוסונים המדהימים על אדמות כמו בראד, בן, ג´וז וחברים..) היה מופיע הייתי מכריחה את כל האנשים שאני מכירה בעולם להצביע ויושבת על הטלפון בשביל פוסטר של הבחור... אבל כיוון שאני חושבת שדיוויד נראה טוב וזהו, אני אצביע ליהודה לפניו.. לא בהפרש גדול דרך אגב, ודיברתי רק על העובדה שיהודה יותר חתיך, בגלל ייצוג באפי, סביר להניח שהייתי מצביעה דיוויד ולא יהודה, אבל עדיין, יותר חתיך.. והגזמת לחיי האהבה לפני באפי????? יהודה היה הדבר ה*יחיד* שהיה טוב בלחיי האהבה, ולא המשחק שלו, זה שהוא חתיך.. וזהו - לא יותר מזה.. ושוב.... ניקולס קודם לכל
וזה בסדר אם אתם חושבים שיש לי טעם מוזר
, I get that a lot....

Buffybot

New member
שמנו לב

שאם נשים את יהודה ליד דיוויד יהודה נראה גוזל? נגיד את זה ככה: יהודה הוא לילדות! פיצי לעומת דיוויד. לדיוויד לפחות יש שרירים בכמות הנכונה וגוף במידה הנכונה ואני לא אתחיל עכשיו לרדת למטה יותר. יהודה עור ועצמות לפי מה שהספקתי לראות או לא לראות. דיוויד, ועוד בלי חולצה...
! יהודה סתם ישראלי שלקחו אותו לסידרה לא בגלל כושר המשחק שלו... דיוויד גם יודע לשחק וגם נראה......! מה שכן, אם היה את ג´יימס הייתי מצביעה לו ולא לדיוויד. שימי נא לב שרק ילדות רודפות אחריי יהודה ככה. דיוויד-אמא שלי רוצה אותו! יהודה לילדות, קיצר.

Buffy1

New member
לדעתי

דיוויד הכי שווה וסקסי ברשימה הזאת, ופי 1000 מיהודה לוי.
הוא הרבה יותר גברי ממנו, גוף יפה יותר, וכמו ש-Buffybot אמרה גם יודע לשחק. הבחירה שלי היא: 1. דיוויד בוריאנז 2. ריאן פליפה 3. מתלבטת בין דיוויד בקהאם (עוד דיוויד חתיך
), גייל הרלוד (בריאן מ"הכי גאים שיש"), בן אפלק... בחירה קשה! ניסיתי להתקשר אבל אין קו.
אני מאוד מקווה שדיוויד יזכה אבל אני בספק. ילדות שקוראות ראש אחד יעדיפו את חברי אן סינק, פקונדו ארנה, יהודה לוי וכו´ כי הם מאוד פופולרים. באמת חבל שאין את ג´יימס מרסטרס, הייתי מצביעה לו מקום שני.

talrv

New member
הגזמתן.....

זה עניין של טעם, אבל יהודה הוא לילדות קטנות? הוא חתיך, לא קשור לגיל או כלום. טעם אישי לא יותר מזה. ואני אישית לא סובלת את אן סינק, פקונדו ארנה וכו´ ופשוט חושבת שיהודה חתיך. לא משברת על אישיות או כשרון או על לחיי האהבה, חתיך. נקודה. דבר שני, כשמדברים על דיוויד צריך להגיד גם באיזה שלב. כשאני חושבת על פוסטר של דיוויד עולה לי תמונה עצבנית בראש שהוא לא נראה בה טוב בכלל.. אם אנחנו מדברים על אנג´ל של ראשונה עד שלישית בבאפי, הוא הראשון שני שלי. וגם זה אחרי שאני אתמודד עם הקונפליקטים שלי ואחליט מי יותר חתיך- איתן אורבך, בן אפלק או ריאן פיליפה.. או דיוויד בקהאם, או גייל הרולד, או מייקל אואן..... טוב, אני לא יודעת!! ואני מסכימה עם גל.. אין נוח ווילי?!?!?!?!?!? וגם לא ג´ורג´ קלוני??? בושה וחרפה!

Buffy1

New member
כן, מה הוא נתקע שם? ../images/Emo46.gif

אם הייתי קוראת ראש אחד הייתי מצביעה לדיוויד, אבל אני לא. מצד שני חברה שלי מנויה... טוב, נראה כבר.

למעלה