הודעה חשובה

dawn 14

New member
אין מה לומר דייויד השולט, נקודה.

בקיצור זה לא משנה אם אתם מנויי או לא אתם יכולים להצביע, בכל מקרה אני מקווה שדייויד יזכה ואחר כך כל המלוקקים האחרים.

btvs

New member
ראין פליפה זה...

החתיך ההורס והשווה ביותר ששיחק לצידה של שרה שלנו ב"משחקי פיתוי" ו"אני יודע מה עשית בקיץ האחרון". לצערי, כרגע אני לא יכולה להוסיף תמונה כי אני לא בבית ואין לי כוח לחפש, אבל עוד מעט אני יגיע הבייתה וישים תמונה ואז תראי כמה שהבן אדם הזה שווה!

Adrienne

New member
אני בן... ואני מכיר אותו... שחקן

טוב... צריך להביא אותו לבאפי!

smgfan

New member
הנה תמונה יותר טובה שלו עם...

שרה ואשתו השחקנית ריס ווית´רספון!!

btvs

New member
וכמה שיותר מהר!

אין לי מושג למה חשבתי שאתה בת, כנראה בגלל מה ששאלת אז אוטומטית חשבתי שאתה בת... סליחה! אני מסכימה איתך שהוא שחקן ממש טוב, והינה תמונה שלו מתוך "משחקי פיתוי"...

אוקי... let´s see ../images/Emo13.gif

אוי ויי, יותר מדי אנשים יפים. למרות שחלק מהרשימה ממש לא הטעם שלי. אני אמנע מלנקוב בשמות כדי לא להעליב אנשים אחרים. הבולטים מהרשימה: בראד פיט- מה לא נאמר על היפיוף בגברים הזה?, ריאן פיליפה, דיוויד בקהאם, פרדי פרינז ג´וניור, מאט להבלנק- גרר- אמנם חתיך לא נורמלי- הוא לא, אבל חמוד מאוד, דודי, כריס מרטין מקולדפליי... אולי זה הקול שגורם לו להראות בעיני יותר יפה, כל פעם שאני שומעת קולדפליי, בא לי לבכות בבכי, הבנאדם יודע מהו רגש! , ודיוויד בוריאנז כמובן. יש עוד כמה חמודים כמו ברנדון בוייד, סקוט ספידמן ובן אפלק (כן, אני לא חושבת שהוא כ-ז-ה מדהים). הייתי מצביעה לבראד פיט. אבל אני אשאיר את העבודה לאנשים אחרים
לא עד כדי כך אכפת לי מי יזכה, ואני מעריכה שבראד יהיה בינהם.

buffstar

New member
אני בחרתי ב...*תופים*

1.דיויד אולי לא הכי שווה אבל עדיין הוא המלאך שלי
2.דודי ,פגשתי אותו פעמיים במציאות והוא חתם לי על קטלוד והצתלם איתיyep you can pretty much say i´m a groupy
3. ראיין פליפה שבהחלט שווה עוגייה

~*~gaL

New member
יה, רייט,

הרשימה הזאת לא שווה אפילו אגורה. אין פה שום נוח ושום ג´ורג´! אני בעד לשרוף אותה.

btvs

New member
דיויד באמת שולט!!!

אבל איך זה שאף אחד פה לא הכיר את גייל הרולד (בראין מהכי גאים שיש) ההורס!!! אני פשוט מתה על הבן אדם! ההצבעה שלי הייתה: 1. דיויד בורנאז 2. גייל הרולד 3. ראין פליפה

Buffy1

New member
בטח שמכירים

הצבעתי כמוך, רק מקום 2 ו-3 הפוכים (קודם ראיין ואח"כ גייל).

btvs

New member
הוא כזה שווה!!!

תראתי איזה תמונה חמודה! אני יודעת שזה קצת לא קשור לפורום אנינ אני חייבת...

Buffy1

New member
חמוד../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

דרך אגב, יש תמונה גדולה של בריאן בפנאי פלוס של השבוע.

למעלה