הודעה חשובה!

לאנה

New member
הודעה חשובה!

אני טסה!, לארצות הברית!, לשבועיים!, ש-ב-ו-ע-י-י-ם אני יהיה בלעדיכם!, טוב, בערך, כי אני לוקחת לפ-טופ, ואני מתכוונת להכנס לפה בכל הזדמנות שתיהיה לי, אבל בכל זאת....., אני יתגעגע!

Digi Lista

New member
איזה כיף לך!

החלום שלי מאז שאני קטנה לטוס לארצות הברית...אני בטוחה שהיה לך ממש כיף(אני אכולת קנאה...)ושתחזרי בשלום ותהני!

לאנה

New member
תודה לכולכן!../images/Emo25.gif

האמת היא שהטיול די ספונטני, אז אני לא יודעת בדיוק איפה אני הולכת להיות, אבל יש כמה מקומות בהם אני די בטוחה שניהיה - מנהטן, ההמפטונס, רוב הסיכויים שבוסטון, אולי פרובידנס, ממש לא נראה לי אבל אולי ניו-ג´רזי, וזה מה שאני יודעת בינתיים. אני אנסה לקבל רשימה קצת יותר מדויקת כשאבא שלי יגיע הביתה.....

../images/Emo98.gif

אני לא הייתי במקומות האלה אבל נשמע לי מגניב להיות בכל כך הרבה מקומות באמריקה! אז תהני!
והנה התמונה הכי מתוקה שראיתי עד עכשיו של צ´אדי בשבילך

לאנה

New member
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דנה את כזאת חמודה!!!, וגם את צ´אדידון (WTF?!) מתוק וחמוד שלי!!!

תודה! גם את!

ואני פשוט חולה על התמונה הזאת!! ויש לצ´אדי יומהולדת ב24.8 נכון?? שמת לב לשירשור שאני ולי עשינו אתמול של צ´ארלי??

לאנה

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif

אגב - איזה מגניב זה!, האם כרגע אמרתי, אהמ, מגניב?!, אני מתדרדרת.....

לאנה

New member
ועוד דבר.....

רק רציתי להזכיר לכם שב-23.8 יש *שיעול*לי*שיעול* יום הולדת, ולמחרת יש לצ´אדיל´ה יום הולדת, אז אני אשתדל להכנס ולאחל לו מזל טוב.

../images/Emo15.gif נסיעה טובה ../images/Emo160.gif

שיהיה לך טיול נפלא וחלומי ותהני מכל רגע ... נתגעגע ...
תחזרי מהר ... ביי חמודה ...

Chloe

New member
ת-ה-נ-י!!!!!!!!!!!!!!!

וואי איך אני אסתדר שבועיים?!?!?!?!?!? *לא נשמע טוב,וואט אבט......* ותכנסי בכל הזדמות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כבר מתגעגת......

לאנה

New member
אומרת מי שהבריזה לי היום.....

אבל אני גם*כבר*מתגעגעת!, אגב, אוריה התקשרה אלי היום!, או, שיט, הודעה צ´אטית.....

לאנה

New member
ברור!

כבר סיפרתי לכם על המחשב, או שזה היה בפורום ב"ג?, הוא לא מיוחד או משהו כזה, אני סתם מתלהבת.( :

למעלה