הודעה חשובה

avidadon

New member
קחי טרמפ עם מישהו...

בטח יש מישהו שנוסע לירושלים..

MooN of 1986

New member
לא גרה בירושלים...

ואין פאקינג סיכוי שיהיה לי טרמפ למקום בו אני גרה...

J u s t y

New member
מה זה "אין פאקינג סיכוי" ../images/Emo35.gif

הריני עומד על משמר העברית ודורש שתכתבי במקום השיקוץ לעיל את המשפט בשפת הקודש: "אין סיכוי משוגל!" הלא נאה היא שפתינו, שפת התנך, ולא יאה לנו להזדקק למילים בשפה זרה (שאיננה, אם יותר לי להוסיף, על טהרת הקודש). ובזכות זה נזכה לראות בבניין ציון והמגדל השלישי של עזריאלי... זאת השעה...

../images/Emo151.gifתצחקו../images/Emo70.gif אבל........

הייתי שמח להגיע לו..... זה היה נפרד עם מחיצה
היתם נותנים לי להגיד איזה ´שטיקל´ תוירה ככה עסיסי
. אבל אתם רוצים אחרת........
אז שתהנו. בייייי

J u s t y

New member
להפך...

יהיה כשר, בד"ץ מוזיקה חסידית מחיצה והבנות יגיעו עם שרוולים ארוכים (רצוי מצמר) חצאית עד הרצפה ורעלה!! נשמח לראותך!! למרות שאני לא אבוא... (מאותגר רכבית...)

תצחק, או שלא...

גם לו היית רוצה ומשתוקק להגיע, לא היינו מרשים לך. אם לא שמת לב, הפורום (כמו גם הפגישות) מיועד עבור היוצאים והיוצאות בשאלה.

בן הרב

New member
אתם לא קוראים את הכתובת על הקיר

ישיבישער זועק לעזרה הוא רוצה שנזמין אותו הוא מת לתקבל לחברה שלא הכל כן ולא הבעיה שלא להוא לא יודע איך להביא את זה אז הוא מנסה במה שהוא טוב וזה לימוד אבל רק תתנו לו לבוא למפגש אחד או שניים והכסוי יעלם וישיבשער יהפוך ל-שאלישער נו מה אתם אומרים אנחנו פה כדי לעזור לא???? >תנסו להזכר אם אתם לא הייתם מנסים להוכיח לחלוניים אפה החמאה מרוחה<

אנחנו פה כדי לעזור

למי שרוצה עזרה. מי שעדיין בתחילת התהליך, צריך עוד לעבור כיברת דרך בעצמו. כל הטרולים למיניהם מוזמנים ביותר להישאר איתנו - רק שידאגו לא לעצבן אותנו, וזה בהחלט אפשרי (יש תקדימים!). ןאם הם ממש רוצים להגיע למפגש, שיתחילו בהתערות וירטואלית, אח"כ קשר טלפוני, מפגש אישי עם כבדי הפורום, ואח"כ הכל פתוח. אומרים שהסבלנות משתלמת. >ספל חמאה מרוחה איפה שבא לה<

למעלה