הודעה חשובה

הודעה חשובה

הודעה חשובה לכל מי שמגיע ביום חמישי: אחרי שעשיתי סקר וקיבלתי את הסכמת הרוב + את הסכמתו של אתאיסט, הטיש מוקדם לשעה 21:30 בערב. כל אלה שאמרו שלא אכפת להם להקדים ואתאיסט, תקנו אותי אם הבנתי משהו לא נכון. להתראות.

.

MooN of 1986

New member
מ-ע-ו-ל-ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם אני באמת אגיע, 21:30 זה הרבה יותר נוח לי... כי בסביבות 11 יש לי כנראה אוטובוס אחרון... או אפילו ב-22:30... ככה שלא אוכל להיות שם יותר מידי זמן, אבל לפחות להכיר את כולם... {מקווה שזה לא יפריע לאף אחד שאני מגיעה-אם כן, אז תגידו ואסע מוקדם יותר הבייתה (אני בת"א בכל מקרה ביום חמישי)} שמישהו רק יודיע לי איפה זה ואיזה קו מגיע לשם.... זה יעזור לי מאוד

almog4

New member
גם אני אשמח להגיע - אם

גם אני אשמח להגיע, ביום חמישי אני כנראה בת"א, אם אפשר להודיע לי איפה - אשמח לראות את האנשים (שלצערי ראיתי רק פעם אחת)

כן, זה במקום הקבוע בשנקין.

ובקשר לצפיפות- אני מסכים, אבל עוד מעט יום חמישי ומאוחר מדי לשנות מיקום. אני כבר לא מדבר על זה שהרוב / אתאיסט לא רוצים לשנות, כנראה. א גוטן טאָג יונה

גל נעים

New member
אני מציע שנשלח פרייאר משעה 18:00

לתפוס לנו שולחנות... נחשו מה?,-וזה לא יהיה אני!. <גל מסנג´ר את חברי הפורום-בצחוק כמובן,וזה רק בגלל שאין לו משהו יותר טוב להגיד,חוץ מהאולפן הבנזו... שהוא בונה עכשיו,בהבטחה להזמין את נגני וזמרי הפורום להקלטה של שיר הפורום מתוך הסרט:"פורום יוצאים-הפסקול המלא" (כולל אנקטודות וואקאליות של יויינע במסריו לאנשי הפורום תחת הכותרת:"הטרנד החדש של יויינע") אוף אני משעמם.

עזוב, הטרנד הוא נחלת העבר.

אם זה היה מישהו אחר (או, סביר יותר להניח, מישהי אחרת) שהיתה יוזמת את העניין הזה של ההודעות הקוליות- אז אולי היתה לזה לגיטימציה מינימלית, אם לא יותר. אבל אם זה אני- כמו תמיד רואים בזה אקט תמהונות אחד מני רבים מצדי. לכן ראו בהודעות הקוליות חלק אינטגרלי מהיסטוריית הפורום.

עכשיו אתה סתם....

תראה, אם היית רוצה שזה (ההודעות הקוליות) יהיה לא רק סוד שלך, אתה צריך לעזור למאותגרים טכנולוגית. 1. רשימת ציוד מינימלית. (מיקרופון, ומה עוד?) 2. תוכנות דרושות. (הקלטה, כיווץ, המרה ומה עוד) 3. שרת לאחסנה. (פרש פתוח לכולם?) 4. דף הנחיות קצר שמגדיר את הצעדים אחד אחד. כתבתי לך את זה, כי הרעיון היה חמוד, אבל אני בטוח שרבים לא ממש יודעים איך לבצע את זה.

אני למשל...

מאותגר טכנולוגית בצורה שלא תאמן. אין לי מושג איך עושים מה...אתה יודע כמה פעמים ביום אני משגע חברים שלי שיעזרו לי בכל מיני בעיות מטומטמות? אין לי מקרופון. בחיי לא הקלטתי אף קובץ קול (אא"כ אתה מחשיב את העובדה שנכנסתי לאולפן מקצועי והקלטתי כמה דברים)...

יויינע...

לא, לא עדיף לחסוך. אתה יכול לכתוב לעצמך מראש מה לומר ואז להקליט וכך תמנע את ה-אההה ו-אווו... אני לא אשתף פעולה עם זה מהסיבה הפשוטה, אין לי מקרופון ואני טכנופוב מושבע אבל אני בטוח שיהיה מי שיהנה מזה...

avidadon

New member
אני מקווה שזו לא ההודעה האחרונה שלך

עד שאתה הולך וצובר רייטינג בפורום... אני בטוח שכבר יתחילו לחקות אותך בפורומים אחרים.. וכבר אמרתי לך שאת הרעיון אתה יכול למכור להנהלת הפורומים..

MooN of 1986

New member
כנראה שאני לא באה../images/Emo10.gif

וזאת בגלל שאין לי אוטובוסים בשעות הלילה, ויהיה טיפשי לחלוטין אם אגיע ב-21:30 ואסע ב-22:35... אוף-ממש רציתי להגיע <ירח בוכיה>

למעלה