הודעה חשובה

[אורן]

New member
לא...

אבל לא הייתי בטוח כי לא חשבתי שאתה עוד בתיכון... בכל מקרה אני מקווה שהלך טוב גם לחברים שלי יש מתכונת במחשבים ביום שישי.

alon14

New member
ועוד דבר אחד...

...אף אחד לא אמר שאסור לתבוע את הלאומנים בשלטון הפלסטיני על פשעי מלחמה, או סתם לעצור אותם (אחרי הכל, הפשעים בוצעו בשטחי מדינת ישראל, שהיא למעשה הריבון בינתיים בשטחי המדינה הלא-עצמאית פלסטין) ולשפוט אותם בישראל. ערפאת כבר עבר את הפלנגות בסברה ושתילה והאחריות שלו מלאה ולא עקיפה בקושי.

[אורן]

New member
ואלה שלא יסכימו לעזוב...

אפשר לעודד הגירה כפוייה... אפשר לארגן גם איזה יום ככה חרם קטן... נוכל לחתום על "הסכם העברה" עם איזה ארגון ערבי... משהו לא גדול אבל כזה שיתן לערבים אפשרות להפקיד את הכסף שלהם בבנק ישראלי ולקבלו בחו"ל... אולי ניקח מס הגירה 25% או משהו... אחר כך נראה לאן זה יתפתח... נשמע מוכר?

alon14

New member
ואחר כך...

...נחוקק חוק שאוסר בתכלית האיסור על יהודי להתחתן עם ערבי, ושהמושג "ערבי" חל שני דורות למעלה... ונדרוש מאנשים להוכיח את יהדותם שני דורות אחורה בשביל אזרחות... ארבעה לתלמידי ישיבה/כולל ושישה למי שרוצה להתקבל לחברה קדישא או משמרת הצניעות... ואחרי שאיזה ערבי ירצח שגריר יהודי בצרפת כמחאה נארגן שריפה של מסגדים*... ואז - למלחמה! לכבוש את מדינות ערב! להשמיד את הערבים מוצצי הדם! * אני בעד, אבל ביחד עם בתי כנסת וכנסיות.

[אורן]

New member
ואפשר גם לאסור עליהם

להכנס למקומות ציבוריים, להחזיק רדיו ועוד רעיונות שיצוצו! חוץ מזה גם נכתוב "ע" (ערבי) על תעודות הזהות שלהם וליד השם שלהם נכתוב באדום עוד שם, לבנים "אחמד" ולבנות "פאטמה".

alon14

New member
אני דווקא מתנגד

השם לבנים צריך להיות מוחמד, לא אחמד. אל תשאל אותי למה
. ושכחתי: אחרי שגם נפסיד במלחמה כי כל העולם יהיה נגדנו - באמת, הפעם - נאשים את הערבים ואת הלובי העולמי שלהם.

israelberger

New member
נשמע מאוד מוכר

אתה יודע שרוב הנאצים היו אוכלים ביצה מקושקשת? אני מקווה שאתה לא כי אז אתה תחשב נאצי. לא אמרתי שום דבר על הגירה כפויה ואני גם נגד זה אבל במצב שהערבים נמצאים בו היום רבים מאוד מהם היו רוצים להגר למדינה אחרת ואני מציע שנעזור להם.

גוססי

New member
טיעון קלוקל למדי

שכן אכילת ביצה מקושקשת אינה אופיינית דוקא לנאצים. גירוש אוכלוסיות שלמות - זה דוקא כן. אגב, מה גורם לך לחשוב שכמה מיליוני ערבים יסכימו להגר לפתע פתאום (בהנחה הלא ריאלית שתתן להם תמריץ מספיק טוב ובהנחה העוד פחות ריאלית שתהיה מדינה שתסכים לקלוט אותם)? זו המולדת שלהם לא פחות משלך, ונראה שהם אוהבים אותה לפחות באותה המידה.

israelberger

New member
גם הטיעון שלך קלוקל

אני מעולם לא אמרתי לגרש אוכלוסיה אבל בגלל ששמעת משהו שדומה לנאצים ישר קפצת והתחלת לעשות השוואות. לידיעתך, כשלאנשים אין עבודה והם נמצאים תחת שילטון של רודן מטוניס הם יעשו הרבה יותר מלעבור מדינה כדי לחיות חיים טובים. אם תתעניין בנושא תגלה כבר שיש כמה מאות ערבים שכבר בדרך למטוס בזכות כמה אנשים נחמדים מ"מולדת" שיש להם קשרים עם חברות כח אדם בארה"ב ואירגנו להם מקום לגור ומקום לעבוד וככה כולם יוצאים שמחים וזאת רק ההתחלה. "זו המולדת שלהם לא פחות משלך" האם היו אלה הערבים שהתפללו אלפי שנים לשוב לארץ ישראל וזה היה כל מה שרצו? אני בטוח שאפילו סבא של סבא שלך (ואם גם הוא לא אז בטוח שסבא שלו) התפלל שלוש פעמים ביום כדי לשוב לא"י. אומנם כשאתה גר במקום מסויים אתה מתקשר אליו אבל זאת בהחלט לא המולדת שלך.

begone

New member
אין כאן שום הגיון

"יש כמה מאות ערבים שכבר בדרך למטוס בזכות כמה אנשים נחמדים מ"מולדת" שיש להם קשרים" מעולה! הצלחת להעביר כמה עשרות ´ערבים´ לחו"ל. ועכשיו רק נותרו לך עוד מליון מוסלמים, מאתיים אלף נוצרים ועוד בערך שלושה וחצי מליון פלשתינאים. בקיצור - תמשיך לפנטז. זה פשוט בלתי אפשרי.

israelberger

New member
זאת רק ההתחלה

ואם שמאלנים טיפשים כמוך לא יפריעו אז קרוב לוודאי שזה יצליח מצויין.

begone

New member
הו, התחלנו לקלל!

"ואם שמאלנים טיפשים כמוך לא יפריעו אז קרוב לוודאי שזה יצליח מצויין" א) אני לא ´שמאלני טיפש´ ב) אני לא מפריע לאף אחד וגם לא מפריע ל´מולדת´ ג) אין שום סיכוי לבצע את הטרנספר שאתה משתוקק לו ד) אתה פנטזיונר מנותק מן המציאות - אולי זה יעבוד "בעולם הבא" שלך

למעלה