הודעה חשובה

israelberger

New member
הודעה חשובה

אני מביא את הקטע הזה למרות שהוא לא ממש קשור לפורום בגלל שהמון פעמים עלו פה דיונים על "המצב" והגיע הזמן שכולם יבינו מה קורה פה באמת

alon14

New member
מעולם לא אמרתי שהפלסטינים צודקים

אבל זה לא אומר שאסור להעיף התנחלויות.

alon14

New member
אני באופן אישי...

...לא מת על לראות/לשמוע, אלא מעדיף לקרוא... אבל בכל מקרה, ראיתי שתיים-שלוש דקות, וגם בלי זה אני יודע מי הם מנהיגי הפלסטינים: חבורת חארות מושחתים מיליטנטים פונדמנטליסטים חשוכים שכל מה שאכפת להם הוא ליהנות משפיכות הדמים. אבל זה עדיין לא סותר את זה שהכיבוש משחית (אגב, אני נגד נסיגה חד-צדדית תחת אש).

israelberger

New member
המדינה שלנו לא כבשה שום דבר

אין בארצנו כיבוש, יש שיחרור של נחלת אבות שלמזלנו התחיל ביוזמת הערבים ב67. הכובשים האמיתיים הם החבר´ה הסעודים שהתנחלו העבר הירדן המיזרחי של א"י. תקרא קצת הסטוריה ותבין ש"שתי גדות לירדן זו לנו זו גם כן" שתיהן נחלת אבות באותה מידה (עבר הירדן המיזרחי אפילו יותר כי אבותינו היו הראשונים שהתיישבו בו). ואם אתה נגד נסיגה חד צדדית ללא הסכם סופי אז אין לך מה לדאוג כי לעולם לא יהיה כזה אלא אם כן הוא יכלול את חיפה, רמת אביב, פתח תקווה, יפו ושאר הערים ה"פלסטינאיות" ובנוסף הצפה של פיסת האדמה הנותרת (אם תהיה כזאת) בעשרות מיליוני ערבים.

[אורן]

New member
אבל מה לעשות

שנחלת האבות היתה נחלת אבות... הרבה זמן עבר מאז וחבל שהשטח לא שלנו ואנחנו לא יכולים לחיות בשלום על כל השטח אבל אין מה לעשות- גם הערבים בני אדם (אפילו שהם מצליחים להסתיר את זה יפה מאוד) והם התיישבו פה ואנחנו לא יכולים פשוט לגרש אותם משטח שהם ישבו עליו במשך מאות שנים.

israelberger

New member
לא צריך לגרש אותם

אבל בטוח שלא לתת להם להקים מדינת טרור על אדמתנו.

[אורן]

New member
יש לך רעיון אחר?

יש מסביבינו הרבה מאוד מדינות טרור. עצוב, אבל מתמודדים.

israelberger

New member
חסרים פתרונות?

כל דרדק היום קופץ עם תוכנית שלום שלמה ומפורטת לכאורה. 1.אפשר לתת להם להמשיך לחיות איפה שהם תוך שלום שכנות ואחווה. 2.אפשר להציע להם עבודה בחו"ל והמונים יקפצו על המציעה, כפי שעושים עכשיו אנשי מולדת. 3.אפשר לעשות וויתור גדול ולתת להם את עבר הירדן המיזרחי ששייך לנו ובטוח לא לחבורת הסעודים שהשתלטו עליו בחסות הבריטים. ועוד הרבה פתרונות שהמוח היהודי יכול להעלות. הרי כל אחת מהאפשרויות האלה עדיפות להם על חבורת הדיקטטורים מטוניס.

israelberger

New member
גם אותך זה מצחיק שנחיה בשלום?

שמעתי הרבה יפי נפש שאומרים שאפשר לחיות בשלום אז חשבתי שאולי יהיו כאלה שלא יצחקו מזה. מה יעזור לנו לתת להם את אדמתינו אליה התפללנו אלפי שנים? במקום מתאבדים נקבל קטיושות. טועה מי שאומר ששלום עושים עם אויב. שלום עושים עם אויב לשעבר.

[אורן]

New member
איך אתה מתכוון לחיות בשלום?!

הפתרונות האלה לא מציאותיים ולעולם לא יהיו! תקבל קטיושות אז מה? קיבלנו מלחמות עם מדינות ערב מאז שקמה המדינה ושרדנו יפה מאוד.

israelberger

New member
איך אתה מתכוון לחיות במלחמה?!

לתת להם שטח מהמדינה שלנו כדי שילחמו בנו ממנו זה האבסורד הכי גדול ששמעתי עליו.

israelberger

New member
והבסקים בספרד והצ´צ´נים ברוסיה

למה שם אף אחד לא אומר לתת להם מדינה בגלל שהם משתמשים בטרור?

alon14

New member
כי הם חלק רשמי מהמדינה

לא תהיה לי שום בעיה אם יספחו את הגדה ועזה (שירדן ומצרים ויתרו עליהן) כמו שעשו למזרח ירושלים, יתנו מעמד של עדיפות לאומית א´ גם לערי הפלסטינים, ויתנו להם את זכות ההצבעה (זה אחרי הוצאה מחוץ לחוק של מפלגות התומכות בטרור). הבריטים, אגב, רצו לעשות את זה למלטה אבל הם בסוף נתנו להם עצמאות כי זה היה מחייב אותם להרחיב את שירותי הרווחה למקום רחוק מדי. בישראל, לעומת זאת, זה אפשרי כי זה סיפוח יבשתי (כמו ברוסיה, אגב, שבמקור היתה אוסף נסיכויות במרכז רוסיה האירופית של היום, והשטלתה על שטחים עד לאוקינוס הפציפי). הרעיון הוא שכך לפלסטינים גם תהיה רמת חיים גבוהה יותר, וגם יותר זכויוות אזרח ואדם. זה ירצה את כולם חוץ מקומץ לאומנים צרי-אופקים.

israelberger

New member
יש רק בעיה אחת

הקומץ לאומנים צרי אופקים זה מי שבשילטון. אני בכלל בעד תוכנית אחרת לגמרי: 1.למלא את השטחים המשוחררים ביש"ע במתיישבים יהודים. כמו שאמר ז´בוטינסטי: "לקבוע עובדות בשטח" 2.לתת לערבים אפשרות לעבור לחו"ל שתהיה כל כך אטרקטיבית שיעמדו בתור כדי לצאת מהארץ. אתה תתפלא כמה שזה אפקטיבי. 3.לתת לערבים שנשארו אפשרות אפילו יותר אטרקטיבית לעבור לחו"ל. 4.אחרי שיהיה רוב מוחלט ליהודים בכל החלקים של הארץ לספח את יש"ע ולתת שוויון זכויות לכולם כיאה במדינה דמוקרטית ולהמשיך לעודד הגירה החוצה של ערבים.

alon14

New member
אבל עדיין...

...ייקח זמן במהלכו הערבים יהיו תחת שלטון קולוניאליסטי, כמו הפינים תחת רוסיה הצארית. ובכל מקרה, מי בכלל ירצה לקבל את הפלסטינים? למדינות ערב או חלקים אחרים של העולם השלישי הם לא יסכימו כי הם לא פראיירים כמונו, בארה"ב חוקי ההגירה נוקשים מדי למרות מה שכתוב על פסל החירות, והאירופאים צבועים שלא עושים כלום חוץ מדיבורים
.

israelberger

New member
גם ליהודים בארה"ב אין עצמאות

אם המדינה לא שלך לא תהיה לך עצמאות. אין יותר פשוט מזה. ותתפלה שכבר עכשיו אנשי מולדת פועלים בעיניין וכבר יש להם רשימות של מאות שרוצים לעבור בארה"ב שם כבר סידרו להם עבודה וכבר עוד מעט הם יוצאים לדרך. ככה כל הצדדים יוצאים מורווחים. אני יוצא עכשיו למתכונת במחשבים (אסמבלר) תאחל לי בהצלחה. אני יחזור עוד כמה שעות.

למעלה