הודעה חשובה!!!!

ITAIX

New member
המחירים הם בערך - וזה רק הערכה!!!!

חולצה קצרה - 35 ארוכה - 45 סווטרד - 55 קפוצ'ון - 65 אלה הערכות בלבד אחרי שביררתי עם המפעל הראשי. ואם אני אקבל אישור מדרור אולי אני אוכל לקבל עוד כמה הצעות מחיר ממקומות שונים. הכי חשוב, אבל הכי חושב, הכמות. ככל שנזמין יותר כך המחירים יהיו זולים יותר. כמו שאמרתי בהודעה הראשונה, שכדאי להגיע למאה, או לכמה עשרות (70- 80) חשבו על כמה שיותר ואני אנסה שכל חולצה תבוא גם בצבא שונה (שחור ולבן ושהלוגו יהיה בהתאם) תודה

Raphael2

New member
מי אחראי על ההזמנו

למי צריך לפנות בשאלות, מענות וטענות? אליך איתי?

ההזמנה שלי

אחלה, אז ההזמנה שלי היא כזאת: 1. חולצה אחת לבנה קצרה. 2. חולצה אחת שחורה קצרה. 3. סווטשרט אחד בצבע שחור. אני מתחייב בזאת לשלם על ההזמנה כל מחיר שיידרש, ראו הודעה זאת כהתחייבות.

avis22

New member
גם אני בעסק....

אני רוצה גם חולצות... אני חושב שבאמת צריך משהוא שירכז את כל ההזמנות..כי אחר-כך שום דבר לא יזוז...

tbenc

New member
חולצת אתניקס

היי,שמי תומר ואני כותב בשם חבר שלי דודו-שנינו מעריצים את אתניקס ורוצים גם לקנות את החולצה עם הלוגו. מה מצב ההזמנה נכון לעכשיו? כמה אנשים נמצאים ברשימה?

tbenc

New member
בנוגע לחולצות-ההזמנה שלי בצורה מסודרת

חשבתי שמדובר רק על טי שירט ואני שמח לגלות שיש עוד אפציות. לפיכך הנה ההזמנה שלי בצורה מסודרת וסופית: 1)חולצה קצרה בצבע שחור 2)סוויטשרט בצבע שחור המידות ל-2 החולצות: XL ברכות על הרעיון תומר

למעלה