הודעה חשובה!!!!

ITAIX

New member
הודעה חשובה!!!!

שלום לכולם!!! יש לי חולצה של אתניקס עם הלוגו המקורי. היא נורא גדולה עליי והחלטתי לעשות חולצה במידה יותר קטנה. עשיתי כמה ברורים וקיבלתי אישור מדרור לעשות כמה חולצות... כדי לבצע הזמנה צריך כמות מסויימת כל מי שרוצה חולצה אנא כתבו כאן, אנחנו צריכים להגיע לכמה עשרות, אולי אפילו ל100, כי זו דרישת המפעל. חישבו בבקשה על אנשים קרובים, כמה שיותר שיכולים לרצות בחולצה כזו. מחיר החולצה תלוי בכמות שאותה נזמין שהמנימום הוא 100, והוא לא יהיה יקר במיוחד. לוגו של אתניקס יופיע על חולצה שחורה ש"אתני" בלבן ו"X" באדום או על חולצה לבנה ש"אתני" בשחור ו"X" באדום. כל מי שרוצה חולצה שיכתוב כמה חולצות הוא רוצה ובאיזה צבע ובאיזו מידה. כדי לבצע את ההזמנה אנו צריכים אישור ודאי של כמות האנשים שרוצים את החולצה, ולכן מי שכותב שהוא רוצה מתחייב לקנות את החולצה.

ITAIX

New member
המשך להודעה

יש אפשרות להזמין גם חולצות קצרות, ארוכות דקות, וגם סווטשרט... כמובן שהמחיר שונה אך לא משמעותי. אם מישהו רוצה נגיד אחת קצרה ואחת ארוכה, שיכתוב כמה ואיזה הוא רוצה. תודה

Raphael2

New member
אחלה הצעה

אני רוצה: סווטרשט שחור L ארוכה שחור M קצרה, מידה M, אחת שחורה ואחת לבנה. סה"כ 4 פריטים

Raphael2

New member
שינוי הזמנה

במקום חולצה ארוכה, אני רוצה קפוצ'ון, יעני: סווטשרט שחור מידה L קפוצ'ון שחור מידה L 2 חולצות, אחת שחור ואחת לבן במידות M סה"כ 4 פריטים

Londonderi

New member
אם אתה רוצה שזה יצבור תאוצה

תכין טבלה באקסל או משהו שהעמודות בה הן סוג החולצה, צבע, מידה וכו. כל מי שירצה יוריד את הטבלה, ימלא בה את רצונותיו ויעלה אותה חזרה לרשת. ככה תוכל אתה וכל אחד מחברי הפורום לדעת בזמן אמת כמה אנשים כבר רכשו

לונדי...אני חייב רק להגיד שאתה בן אדם חכם..

לפחות אתה אומר את מה שיש לך להגיד...ונותן רעיונות טובים...

ITAIX

New member
חבר'ה - אני צריך בסך הכל

מידת חולצה, איזו חולצה אתם רוצים וכמות. זה הכל תודה בואו נעשה את זה מהר כדי שנוכל לבצע את ההזמנה

נטלייי

New member
רעיון מעולה

אני רוצה שלושה - קצרה, ארוכה, וסווטשרט. שלושתם בלבן במידה XXL

אין תמונות כי זה לא משהו קיים

מדובר על חולצה עם הלוגו הרגיל של אתניקס (כמו שמופיע על הדיסקים...) שמזמינים במיוחד לאחר שתהיה רשימה מסודרת של כמה רוצים. גם מחירים יתבררו בהתאם (כנראה בין 15 ל-50 ש"ח עבור כל חולצה, תלוי בסוג).

nofia1

New member
מה מחיר כל חולצה?

פשוט לא ענית ואני רוצה לדעת פחות או יותר יום נעים

Londonderi

New member
מצטרף לשאלה

הרי ברור שכאשר המחיר ידוע, יותר אנשים יוכלו לדעת אם הם מעוניינים או לא

N D S

New member
זה נשמע הזוי ללכת עם חולצת אתניקס ברחוב..

שימושי בתור תחפושת לפורים או לבוש ביתי.

KeLeMeNcY

New member
אני עושה את זה בגאווה

ועדו עם תמונה שלהם ולא רק אני... מה הבעיה?

N D S

New member
אלו הן התלבושות האחידות החדשות בבתי הספר ../images/Emo9.gif

Raphael2

New member
איזו שליליות...

אז תקנה בשביל הופעות.. איזה חזק זה שבוהפעות כל הפורום יהיה עם החולצות האלו, אה

למעלה