הודעה חשובה

untitled

New member
נו זה בדיוק מה שאני חושב!!!!

אני לא מבין אז איפה המחלוקת בינינו

גם בינינו אין כ"כ מחלוקת,

כי אני באמת מסכים שבטאבים אי אפשר לדעת הכל, וגם אי אפשר להעביר את זה לחצוצרה או לכלי אחר, אבל זה לא סותר את מה שאמרתי.

greblin

New member
קודם כל מזל טוב!

באיזה חנות אתה עובד? דבר שני, חבל שכל ילד שרואה גיטרה יפה רץ לקנות אותה, ולא מתרכז באיכות שלה או בכלל במוזיקה ובנגן עצמו. אחוז גבוה מאיך שהגיטרה נשמעת תלוי בנגן :) אנשים מתחילים ללמוד גיטרה כי אקורדים בגיטרה זה קל, ואפשר להיסחב עם גיטרה קלאסית יחסית בקלות. אבל אני מסכים איתך, אני גיטריסט אבל אם היום הייתי הולך ללמוד עוד כלי זה היה סקסופון, חצוצרה או קונטרבס. (או פסנתר ג´אז). אבל בעיקרון אני מסכים איתך

Oribius

New member
תודה רבה

קודם כל תודה רבה לכל מי שבירך אותי על עבודתי החדשה . אני לא רוצה עדיין לחשוף את מקום עבודתי אך בואו נאמר שהוא מאד ידוע . אני רק רוצה ליישב מחלוקת מסויימת . גיטרה , תופים , פסנתר , הכל קשה , ואת כל הכלים צריך ללמוד ולתרגל . לפי דעתי אין כלי נגינה שהוא יותר קשה מהשני , אלא פשוט שונה . הבעיה היא שהגיטרה יותר מושכת וכריזמטית מתופים , גם שהורים מסתייגים מתופים בגלל הרעש , וזה בעיה לצעירים מבינינו (אני בן 23 כך שאני מחליט בעצמי) . טוב , מיציתי את החלק הזה , אם למישהו יש שאלות מקצועיות , אשמח לעזור . אגב כהרגלי היום גם תופפתי על ה ORION של MAPEX עם סט CUSTOM K , תענוג אמיתי (מי שלא יודע ORION זה הסט הכי יוקרתי של MAPEX , כמו TAMA STARCLASSIC ) . לגבי הJANUS , לא אין אופציה לעבוד עם שניהם , או שאתה על באס שמאלי , או על הי-הט , אבל מי שמתרגל זה ממש נוח ופשוט .

mocko

New member
The reasons for guitar popularity

1) It is very easy to carry it around Under this assumption i should have played the Harmonica , well .... 2) The term "guitar hero is used a lot . Did you hear about a Piano hero or Cello hero ? And what to do that our fu**en socaiety loves heros ? 3) Guitar is used in a lot of music genres . In almost every musical arrangement a guitar can be added almost smoothly . 4) I hate this Danish keyboard !!

greblin

New member
וואלה, נכון.

וזה לא בגלל שזה יותר קל, אני בכלל לא מבין את האימרה הזאת...

untitled

New member
תראה, אין כלי שהוא יותר קל

אבל מבחינת תוצאות יחסית לזמן מול כל כלי אחר, זה הכי מהיר ולכן האמרה ותוצאות אני מדבר על פשוט לנגן משהו שאתה אוהב לא להתעמק יותר מידי

greblin

New member
אני לא מסכים

ההתקדמות בגיטרה היא לא יותר מהירה מאשר בכלים אחרים. אני יודע גיטרה ורק בגלל התיאוריה אני יודע גם פסנתר קצת. ההתקדמות תלויה רק בנגן, אם אתה קורא להתקדמות מהירה יותר, לדעת סולם פנטטוני, אז מתקדמים מהר, אבל זה מדד גרוע מאוד.

wiz

New member
מזל"ט !!!

אני מצטער על התגובה המאוחרת, פשוט לא היה לי כ"כ הרבה זמן השבוע להיכנס לפורום, אבל בכל זאת, עדיף מאוחר מאשר אף פעם...
בקשר לכלי נגינה המועדף... לגיטרה יש סטייל ופוזה, שהרבה ילדים הולכים אחריהם. אבל בגדול, יש אלף ואחת סיבות למה ילד מתחיל לנגן על גיטרה, וזה מושפע מהרבה דברים. זה לא רע לדעתי, למרות שאם היו יותר מתופפים למשל, המצב היה טוב. בקשר לבאסיסטים וקלידנים - מהם יש הרבה... באסיסיטים בגלל שבאס זאת בכל זאת גיטרה (...), וקלידנים בגלל שכמעט כל ילד בישראל חווה לימוד על אורגנית או פסנתר בכיתה ג´. חלק המשיך עם זה...
wiz, חולה...

V.W

New member
רוצה להקים קבוצת תמיכה?

אני כבר שלושה ימים שוכב מת על המיטה (או במקרה שלי מיתה) יוצא להורג ממציא הנזלת לאלתר!!

למעלה