הודעה חשובה!!!

Am and Am

New member
הודעה חשובה!!! ../images/Emo124.gif

הפגנת תמיכה בממשלת ארה"ב. ובזאת הלשון קיבלתי ההודעה במייל: נראה לי חשוב מאוד להראות את הצד השני התומך, לאחר כל ההפגנות ש"אחינו" ארגנו בשבועות האחרונים בדאון טאון: We've heard from the protestors, critics & our Government. Now is the time for the Silent Majority of Canadians to be heard! RALLY FOR AMERICA It is critical that everyone who feels that Canada should be supporting the United States in its war against terrorism should make every effort to support this initiative of FRIENDS OF AMERICA! Friday, April 4th, 2003. 12 noon Nathan Phillips Square Toronto (Osgoode or Queen subway stations) Join us for a peaceful rally to show that we respect & support America, our friend, neighbour & ally. Please bring American & Canadian flags if possible. Organized by FRIENDS OF AMERICA a wide, non-profit coalition of concerned individuals חשוב להביא דגל אמריקאי או קנדי! יש מתפקדים?

Am and Am

New member
תשמע אחרי ההפגנות שהם הרביצו

פה בשבועות האחרונים.. בטח ובטח... אנחנו ראינו איך כל העולם מאוחד שהוא רוצה להיות נגדנו נכון? אז אנחנו צריכים להיות מאוחדים גם בצד השני חשוב לציין כי ההפגנה תיערך בשקט ללא כל פרובקציות והתפרעויות נו מה אתה אומר? ואתם?

2מונטי

New member
למה נגדנו?

לא הכל קשור לישראל. מה לעשות?. אין שום שקר בין ההתנגדות הקנדית למלחמה לבין היחס לישראל. תפסיקו להיות פרנאוידים. הקנדים אוהבים חוק וסדר גם בעולם, ולא מסכימים למלחמות של קאוביים ללא אישור של האומות המאוחדות. זה כל הסיפור. הם הרי אמרו כל הזמן שלא יתמכו במלחמה אם לא תעבור אישור. צאו מהראש הפרנאוידי הזה. אתם כבר לא בארץ.

Am and Am

New member
אתה צודק!

מצד אחד כל ההפגנות האלו היו הפגנות נגד המלחמה והעוול שנגרם סביבה לעם העירקי התמים הנתון תחת משטרו של סדאם וכל שאר ההשלכות של מלחמה קשה ואבידות.. אוקיי.. אבל.. מצד שני... לא היה קשה לראות את הפגנת האנטישמיות נגד העם היהודי בארץ ובעולם שנקשרו להפגנות אלו. כמובן שהפגנה זאת לא באה מנגד להגן עלינו או לייצג את ישראל. כלל וכלל לא זו בפירוש הפגנת תמיכה בממשלת ארה"ב ונאמר בפירוש לא להביא דגלי ישראל. כדי לא להדגיש שיש גם איזה פראנויה מצידנו (כמו שאמרת) או לת להפגנה צביון אחר לגמרי. אני רק חושבת שאם עד עכשיו נתנו הבמה לנגד עכשיו תורו של הבעד. מדינה דמוקרטית לא?

Mickey F

New member
Last anti-war rally I saw

Had people holding signs saying Israel and USA, 21st century Nazis

Sundancer

New member
בהחלט אגיע

עשו בחוכמה המארגנים שקבעו את הזמן על הלאנץ' ברייק. צפו לראות חליפות מהסביבה. אם יורשה לי, הייתי ממליץ/מבקש שלא להביא דגלים של ישראל. (בסוף ההודעה שלך יש דגלי ישראל).

Am and Am

New member
../images/Emo45.gifבפירוש לא להביא דגלי ישראל

נכון.. טעות שלי...

Pouf Pouf

New member
אם לא יהיה מגעיל מדי בחוץ

אשמח להצטרף אליכם אם לא יהיה מגעיל מדי בחוץ. איך אזהה אותכם בהמון, דרך אגב?

למעלה