הודעה חשובה

BomberMan

New member
הודעה חשובה../images/Emo123.gif

לצערי אני רואה שהאנשים פה לא מקבלים קצת הומור, אני מצטער על כך. לכן אני אפסיק עם הצחוקים (והציניות), ואענה רק ישר ולעניין... אבל עדיין לפי דעתי, בלי צחוק והומור הפורום הזה יהיה כמו ספגטי בלי רוטב צ´ילי, או גלידה בלי פצפוצי שוקולד, או מחשב בלי משחקים, או מאגיה בלי כוח רצון... למה אתם כ"כ רציניים? למה אי אפשר להרגע ולצחוק? אני בטוח שהחבר´ה שמקבלים את ההודעות האלו מבינים את הצחוק וההומור ולא נפגעים. אני רק רוצה להדגיש שאני באמת נגד פגיעה באנשים, בכל צורה שהיא, כל מה שאני כותב מובע רק בצחוק ולא ברצינות. אני יודע שכולכם תענו תשובות רציניות שיהיו מאוד מאוד חכמות (ודומות מאוד אחת לשניה), אז לפחות כדי ליצור גיוון וכיף - אני מנסה להשחיל משהו מצחיקצ´יק קצת. אז אולי פשוט נרגע, ניקח הכל בקלות ונכיף. כמובן שאם מישהו שואל שאלה נענה לו, אבל גם לפעמים אפשר להשחיל צחוק פה ושם. אז שוב אדגיש - אני מצטער אם פגעתי באנשים טובי הלב וחלשי הלב פה, ואנסה לצמצם בכיף של הפורום... אנסה להיות כזה רציני ומשעמם כמו רוב האנשים פה. תודה על הקריאה :)

...................................

אני בעדך.. כאילו חייבים פה ושם לצחוק קצת... אי אפשר להיות מרובעים כל הזמן!
! צריך להיות יותר משוחררים!!

רק דבר אחד...

זה נכון שפורום לא צריך להיות יבש ומשעמם וכמובן שצריך לצחוק מדי פעם אבל כשבנאדם חדש מגיע לפה ורואה שיש פה דיונים רציניים אז הוא שואל שאלה ומצפה לקבל תגובה אמיתית ועיניינית ואתה פתאום בא ולועג לו בפרצוף והוא לא יודע אם אתה צוחק או לא ובכלל לא יודע מה לחשוב אז ברור שאנשים פה יכעסו מזה כי ככה הרמה של הפורום יורדת אף אחד לא כועס פה כי אתה צוחק ולא תמיד רציני כי זה לא דבר רע שיש לך חוש הומור אלא כי אתה נותן לאנשים יחס פוגע ולא כולם מבינים מתי אתה צוחק וכי אתה שם את החוש הומור שלך לא במקום חוץ מזה מדי פעם לאנשים פה כן יש דיונים משעשעים (או איך שלא תיקרא לזה )אבל הם במקום והבדיחות שלך לא אז אתה יכול להמשיך לצחוק כאוות נפשך אבל ברגעים מתאימים ולא על חשבון אנשים אחרים...בכל מיקרה אני שמחה שהחלטת לשנות את הגישה שלך רק חבל שבשבילך זה ניקרא להיות רציני ומשעמם...

גם אני חושב שאתה צודק, אבל.........

יש גבול ומידה לכל דבר!!! אני למשל, גם רוצה שיהיה פה כיף ולא יהיה משעמם!! וכשאני רושם בדיחה זה אף פעם לא על חשבון חבר אחר בפורום! וחוץ מזה תמיד אחריי הבדיחה תבוא התשובה הרצינית!! אז אני באמת חושב שאנחנו לא צריכים להיות מרובעים אבל לכל דבר יש גבול!! מקווה שהבנת את טענותיי......

L e s t a t

New member
לא אמרתי בלי הומור

אבל יש גבול, לא עונים לבן-אדם בזה שצוחקים לו בפרצוף.

BomberMan

New member
רק רגע...

אם שואלים שאלה שפשוט טיפשית... איך אפשר לענות ברצינות?! למשל שאלה כגון - למדו אותי לכשף!!! זה דחוף!!! זה רציני? מה לענות על זה? משהו כמו "אנחנו מצטערים אבל זה מסוכן, ואתה רק מתחיל, ואנחנו כאלו חכמים ויודעים הכל ואתה לא... אז אולי תחפף מפה?" או שאולי כדאי לענות לו תשובה שמתאימה לשאלה - "הנה לך כישוף, קח חתול שחור ושחט אותו, עכשיו תאכל את קרביו ותתפלל לשטן" לפי דעתי הוא יבין את הרמז. ואם לא... אז עצוב :) דבר שני - אם אדם שואל באמת שאלה שלא שאלו פה איזה עשרים פעם, שאלה באמת מעניינת - אני אף פעם לא מגיב בצורה צינית, אני תמיד משתתף בדיון ותורם ככל יכולתי, אבל מאידך כששואלים כל יום, פעמיים ביום את השאלה "איך אפשר לעשות כישוף" - זה כבר מוגזם. האנשים לא קוראים מה הולך פה, על מה הדיונים ופשוט זורקים שאלה טפשית. אני פשוט לא יכול לענות ברצינות לטיפשות כזאת. סליחה.

מה אתה מצפה...

מאנשים שלא בדיוק מבינים בכישוף ורוצים להתחיל ורוצים להבין אבל לא יודעים איך ואיפה להתחיל זה נכון שהשאלות מהסוג הזה לא שאלות שאיתם מתחילים אבל אם בנאדם שלא מבין במאגיה כמו שאתה מבין בא ושואל משהו בסגנון זה לא אומר שאתה צריך לצחוק עליו כי ככה הוא לא ילמד מזה כלום אם יש לך ידע כ"כ מורחב למה שלא תנסה להעביר אותו למישהו שזקוק לו ואם אינך מעוניין להעביר אותו אין זו חובתך אבל פשוט תתעלם מהשאלה וזהו ואז מה אם שאלו את זה שוב ושוב עובדה שיש פה אנשים שבשמחה יעבירו את הידע שלהם ואם כבר נמאס לך לענות על אותה שאלה אז אף אחד לא מחייב אותך אבל לצחוק למישהו בפרצוף רק כי אתה לא אהבת את השאלה זה חוסר כבוד כלפיי אותו הבנאדם אז בעצם מה שאני באה להגיד זה שאם אתה לא יכול לענות על שאלה שבעינייך טיפשית פשוט אל תענה.

BomberMan

New member
תגובה קטנה

יש לי רק בקשה אחת, שהיא באמת לא באה לפגוע, אם את יכולה - בבקשה תשימי סימני פיסוק, זה קשה לקרוא בלעדיהם. :) תודה. דבר שני - מאגיה היא כמו האקינג (פריצות מחשבים). את לא יכולה לבוא לפורום ולשאול שילמדו אותך לפרוץ. את באה ושואלת אם מישהו יכול להמליץ על מקורות שמהם אפשר ללמוד. זאת באמת שאלה לגיטימית, שבשמחה אעזור. אבל אי אפשר לבוא ולתת שאלה כמו "איך עושים כישוף?". אם שואלים שאלה ספציפית, ורצינית - אז למה שאני לא אענה? אני עונה. אני לא אוהב אוכלי חינם, זה מעצבן אותי, אנשים צריכים לעבוד בשביל הידע והכוח, ולכן אני לא חושב שזה נכון פשוט להסביר להם פה איך עושים הכל. הם צריכים לנסות ללמוד לבד, מאגיה היא לימוד עצמי בעיקר, את לומדת את עצמך ואת הסובב אותך - ולא הסובב אותי!!! ולכן כשאני אראה מישהו שבא "לאכול חינם" פה, אני אתנגד לדבר ואנקוט בהומור, אני לא אנסה לרדת עליו או לפגוע בו. הומור היא דרך מצויינת. זה כל מה שיש לי להגיד. וכן - אל תשכחי את הניקוד :)

אתה רואה?!

עכשיו אתה ענית לי בצורה רצינית שגם אם זו לא תשובה שאהבתי נהנתי לקרוא אותה כי היא עניינה אותי, יכולת לענות אותה תשובה גם לו ולכל בנאדם אחר שלעגת לו, אני מבינה ששאלות כאלו מעצבנות אותך אז תענה לו לפחות כמו בנאדם בוגר ויכול להיות שלסטאט ימחק גם את ההודעות האלו אבל לא תרגיש יותר טוב עם עצמך שאמרת לו מה אתה חושב מאשר שסתם צחקת עליו?! אני פשוט לא מבינה איך אתה יכול להרגיש יותר טוב שאתה פוגע בניסיון של בנאדם ללמוד משהו שגם אתה למדת...

BomberMan

New member
תראי

קודם כל - תודה על סימני הפיסוק. זה קצת עזר. :) דבר שני - אני לא צוחק על הבן-אדם. אני צוחק על השאלה שהוא שואל. כתבתי לך איך השאלות אמורות להיות מנוסחות. דבר שני - עניתי בתשובה רצינית, להודעה רצינית. ככה זה. :)

dopey_wizard

New member
אני בעד הצחוקים

גם ככה האנשים האלה אם השאלות המפגרות יפסיקו להתעניין במאגיה אחרי שה "ניסוי-כישוף" לא יצליח להם.. ואז הם יצחקו על אנשים כמונו ויחשבו שאנחנו חיים בבועה... אנשים רציניים שמתחילים להתעניין הולכים לקרוא ספרים ולומדים, ואחרי שיש להם ידע בסיסי ואמון הם באים למקומות כאלה כדי לקבל עצות.. האנשים שכותבים שטויות סתם משעממים אבל אם הבדיחות נהיה קצת מעניין.. {דוד}

BomberMan

New member
בדיוק!!! תודה רבה!!!

לפחות מישהו כאן מסכים איתי ומבין את הרעיון!!! תודה רבה לך על התמיכה!!! לפחות מישהו חשב ברצינות על העניין והבין אותו. הוא צודק ב100%. כמובן שלכל צחוק יש גבול, אבל עדיין - זה נותן אווירה של כיף, קלילות ואולי מונע מאנשים לשאול שאלות טפשיות שוב :)

למעלה