הודעה חשובה מאוד!!!!!!!!!

אם אתם רוצים...

יש עכשיו תמונות חדשות באתר שלי והפעם הן באמת חדשות לפי מה שאני יודעת כי הרגע מצאתי אותן ואני לא שוהאת אותך אבל זה שאת כל הזמן יורדת עליי גורם לי לא לחשוב אלייך טוב!!!!!!!!!

מי יורשדד עליך?

אני רבתי בכלל עם ספיר ולא איתך! לא ירדתי עליך תבדקי קודם... היה פעם שהתעצבנתי על זה שאתן מציפות אבל אישית אין שום בעיה איתך... 2. התמונות באתר לא חדשות בשבילי.. מה אני אעשה?

רק שתדעי שאני ממש לא משקרת

מצדי אל תאמיני למה שבא לך אבל אותי בחיים לא תתפסי בשקר ואני אמרתי את כל האמת אני אמרתי שזה לא רק מהיחצנים אלא גם מאתר מאוד נדיר שאני ולובה מצאנו פעם ודברים כאלה ישר מגיעים לכל האתרים

מה שאמרת היה ש...

ציטוט : "זה שיש לי תמונות נדירות ולכם לא..." אז הנה.. עצבנת אותי... התלהבותתתת וד.א- אמרת ועוד איך שזה מהיחצנים, רוצה אני אמצא לך דוגמאות בפורום אין לי בעיה... אתר נדיר... טוב שיהיההההה אזמה לעשות החומר בו... לא נדיר כנראה.. ואם ז מגיע לכל האתרים אז זה לא נחשב נדיר {ללידיעה אישית}

תקלטו סוף סוף!!!

תראי אני שמתי תמונות חדשות באתר שלי ואחרי שנייה שמו אותה בפורום ואין לי מושג מאיפה הם השיגו את זה אבל אני השגתי את זה מאיזה אתר ספרדי מדהים ונדיר!! ולא נראה לי שמשם הם השיגו את זה!! בכל מקרה תמונה שהיא נדירה אחרי 5 שניות כבר לא נדירה. המוח המעוות שלך מסוגל לקלוט את זה או שהאיי קיו היחיד שלך נרדם?..

אנשים,

אפשר להגיד/לכתוב משהו ולא תכעסו? אני רק עכשיו הגעתי לפה וזה ממש ילדותי לדעתי כל הריבים האלו. דבר ראשון, הקללות. לדעתי, במיוחד בשביל פורום כזה (לא לסקול), זה לא מתאים כל הקטע של הקללות. תקשיבו, אפשר להביע את עצמכם גם אחרת. הקטע הוא שאתם ממש בקטע של ´לשנוא´ אנשים פה! כלומר, אתם לא ממש מ-כ-י-ר-י-ם אחד את השני פה, לפחות לא רובכם
. אפשר להתווכח, אבל למה לריב? יכולות להיות מחלוקות ודעות שונות, אבל אין לכם שום סיבה בעולם לשנוא אחד את השני או משהו בסגנון. לכל אחד יש דעות שונות, וזה לגמרי לגטימי, במיוחד בסדרות כאלו שיש מאה ואחת אפשרויות לכל דבר, ויש לכל שחקן מעריצים שרופים... חוצמזה, שכולכם בסך הכל אוהבים את הסדרה הזאת, ואין לכם שום סיבה לריב. אבל היי, זאת רק הדעה שלי. תגיבו חופשי. --מיכל

צודקת!!!!

אני לא קיללתי ולא אמרתי כלום מההתחלה אבל בגלל הדננה בננה הזאת הכל התחיל!!!! ותאמיני לי שאם היו אומרים לך דברים כאילו מיליון פעם גם את היית מגיבה ככה!!!!

יודעת מה?

מכיוון שלא אמרו לי, אני מניחה שאני לא יכולה לשפוט. אבל אני עדיין חושבת שלא ייתכן שזה פגע בך כל כך, סך הכל מישהו שאת לא מכירה כל כך הרבה זמן, ועוד מהאינטרנט.

DANA Gi®L

New member
עלובה כנסי לפה

בנוסף לשגיאות הכתיב העילגות שלך-את גם קשת הבנה... כתבתי שאתרכן יפה. ועכשיו גרמתן לי להתחרט...

דיי יא דפוקה.... (דנה.....)

אני לא ירדתי עלייך ואת ירדת עליי את זאת שקשיית קליטה כי את לא מבינה כלום!!!!!!!!!! ואם תיקראי לי ככה שוב אני נישבעת לך אני ירצח אותך יא דנה בננה אקומה ודפוקה כל מה שרציתי מההתחלה זה שתפסיקי לרדת עליי ואת עשית כזה סיפור אז אין בעיה רוצה מלחמה תקבלי מלחמה........ אם את זוכרת אני מההתחלה רציתי שלא נריב ואת התחלת אז הינה בעיות שלך ועכשיו אני ממש שונאת אותך וכולם תשימו לב שאני מההתחלה רציתי להשלים איתה והיא זאת שרצתה מלחמה והיא קיבלה את זה..... ואם תיקראי לי שוב באיזשהו שם אני יקרא לך פי מליון יותר גרוע יא דנה בננה מגעילנה שכמותך!!!!

גאש,

אני לא יודעת למה אני מנסה. די כבר, אני כבר חושבת ללכת מפה ברצינות... כלומר, לא שאני מנסה להתנשא או משהו
אבל זה כבר ממש מעצבן. זה כל התכלית של הפורום הזה?

dor302

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo70.gif../images/Emo62.gifיא טמבליות תשתקו כולכם

אחת גוררת את השניה למריבה! מה אתם מצפות שכולם יסתמו את הפה ותשמרו את הדעות שלכם בלב!

טוב אני מפסיקה וגם

לא רציתי את זה מההתחלה!!! אז מה שהדנה הזאת תכתוב שתכתוב אני לא יורדת יותר לרמת טרום גנון....תסלחי לי דנה!!!!!!! אז בבקשה אל תכעסו עליי אני מפסיקה עכשיו את כל המריבות

יוווו זה ניהיה חולני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתן לא נורמאליות...תפסיקו כבר לריב
זה לא נעים לאנשים להיותכאןכשאתן רבות,אם אתן כל כך רוצות תריבו במסרים אבל לא כאן כמה אנחנו יכולים לסבול את הריבים האלו
ואני לא יגיד שאני יעזוב את הפורום,כי בגללשאתן רבות אני צריכה לעזוב
ממש לא...אז כדאי שתתחילו להרגע ומהר

למעלה