הודעה חשובה מאוד!!!!!!!!!

הודעה חשובה מאוד!!!!!!!!!

אני גיתית ספיר ומאיה הכנו אתר על המורדים והוא כבר מוכן אז כנסו עכשיו......... זה אתר מהמם עם תמונות חדשות ומדהימות,סרטונים מידע ועוד המון........ ויש שם תמונות שעוד לא ראיתם בשום מקום שיצאו רק היום אז יאאלה למה אתם מחכים רוצו לראות את האתר

בקרוב יהייה......

חצי מהקליפ של טה סונייה ואולי אפילו את כולו כשעמוד הקליפים היפתח ובינתיים מה אתם חושבים על האתר?

tomerebelde way

New member
הוא יפה אבל יש לי שאלה

יש לך אייסיקיו אם כן מהו כי אני רוצה לדבר איתך ע משהו ויש לך את כל הקליפ

153142852

זה האי סי קיו שלי אבל מי שרוצה יש באתר פינת צור קשר ויש שם את האי סי קיו של כולם וגם את המסנג´ר של כולם

יהלe

New member
אתר יפה!!!

והמון משל טוב על הפתיחה!!! ותמונת השבוע ממש מהממת!

יהלe

New member
אתר יפה!!!

והמון משל טוב על הפתיחה!!! ותמונת השבוע ממש מהממת!

DANA Gi®L

New member
ספיר לופליצו ואולסן עלובה../images/Emo70.gif

אני בשוק, אני בהלם, אני המומה!
יש לכן אתר... נחמד!!! וואו... לא יכולתי להאמין שסוף סוף יש לכן פרוייקט קרצייתי שגם שווה משהו... יפה!!!

נגיד את זה ככה...

נכנסתי בגלל מאיה וגיתית... שהן הבונות גם.. וספיר או לובה מי שאמרה שיש לה תמונות נדירות- מצטערת לאכזב אותך אבל הכל היה לי ולא ממך... למה לשקר סתם?

זה לא יפה!!!!!!!!../images/Emo46.gif

אנחנו עשינו אתר יפה והישקענו בו ואת עוד מזלזלת אז אם אין לך משהו יפה או אנושי להגיד אל תגידי כי כבר עברת כל גבול יא חצופה נימאס לי ממך כל-כך שפשוט חבל לך על הזמן!!!!!!! את לא תאמיני עד כמה את גורמת לי לשנוע אותך!!!!!!!!! ומה אני אמרתי או עשיתי לך שגרם לך להתיחס אלי ככה??????? לך אישית היו קצת מחלוקות עם ספיר אבל מה הקשר אליי?????? אז תתנצלי וגם אני יתנצל ותפסיקי לרדת כבר עליי!!!!!!!!!!

להרבה זה כן תמונות נדירות

ולחלק לא פשוט זה מגיע ישר לאינטרנט למה המוח המעוולת שלכם לא מסוגל לקלוט את זה?

או שלא...

בהמון מקומות שראיתי יש אותן, ויש לי חברה שבקושי אוספת תמונוץ חדשותץ ואם לה יחש אותן... אז זה לא נדיר.. מצטעת לאכזב! חוץ מזה למה אמרת שזה מהיחצנים? כי זה ממש לא... אלא אם כן גם לי יש קשר שאני לא יודעת עליו איתם..

למה שאני אתנצל?

תראי, יש לך אתר די יפה, אבל למה לשקר לנו {ואמרתי שנראה ליש זאת ספיר!!} ולהגיד לנו שיש לכם תמונות מהיחצנים וכאלה? כי אין שם תמונות נדירות... והדברים שיפים זה הסרטונים מגיתית! נמאס לך ממני? חבל ומה הבעיות? כבר אין לי איתך אישית בעיות... עם ספיר יש קצת כי היא משקרת, אבל איתך אין לי... כל עוד הפסקת להציף את הפורום בתמונות אין שום בעיה איתך.. את שונאת אותי? זה ממש כבר לא בעיה שלי.... אני חושבת שאני לא יתאבד בגלל זה...

dor302

New member
למה הקליפ שמנואל ומיה....

לא עובד הקליפ בחדר המפות!

למעלה