הודעה חשובה לכולם...

Scoob¥ Doo

New member
../images/Emo68.gifאני ליהיייייייייי../images/Emo122.gif

תאריך לידה:22.01.87 כן כן עוד מעט בת 16 אני רואה ממש הכל בטלויזיה החל מחברים ועד לרק בישראל חי חי (tvfreak) אני גרה בחולון אני אוהבת : לצאת עם חברות לשיר להצחיק כן כן לצלם תמונות ולשוטט באינטרנט עוד שאלות פשוט שאלו ואני אענה..

ריילי

New member
ואני ......./images/Emo36.gif

שם: איילת תאריך לידה: 29.4.87 גיל:15.5 מקום מגורים:גבעת זאב תחביבים:לצלם סרטים,ללכת עם חברות לקניון,לצאת בכלליות,טלויזיה ומחשב. תוכניות אהובות: המורדים, חברים, קטנטנות,אי אר ו... אמממ עוד הרבה! דמות אהובה:פאבליטו-בנחה!! ברור הוא מושלמון!

Charmed Gal

New member
תורי...../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

שם: גל. תאריך לידה: 7.1.88 עוד מעט 15. מיקום: חיפה החביבה. תחביבים: לצפות בטלויזיה ולהיות על המחשב נחשב?
סדרות אהובות: ואווו יש המון: מכושפות בראש ובראשונה וכל השאר לא לפי סדר: סמולוויל, בנות גילמור, מורדים, קטנטנות, רק בישראל, סברינה, זינה, ימי חיינו, חברים ועוד ועוד יש שאלות?

karin agajany

New member
אני...../images/Emo186.gif../images/Emo5.gif../images/Emo113.gif

אפילו שאני לא מעניינת אף-אחד בפורום הזה... שם:קארין תאריך לידה:27.3.1991 גיל:11.5 מקום מגורים:ראשון לציון תחביבים: לרקוד, לשיר, לצאת עם חברות, לצפות הטלויזיה, לישון, להיות במחשב, אםםםםם וזהו נראה לי. תוכניות אהובות: המורדים, חברים, קטנטנות, מכושפות, המורה פרנקו והיורש, אפילו שיש עוד המון... דמות אהובה:כולם נראה לי... בינתיים אני לא ידעת מי אני ממש שונאת...

G@T

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo1.gifאם זה מעניין מישהו..אני>>

שם : גת
~~~~~~~~~~~ תאריך לידה : 25/1
~~~~~~~~~~~ גיל : 14 {
רוצה להיות שוב בת 6
} ~~~~~~~~~~ מקום מגורים : פתח תקווה ~~~~~~~~~~ תחביבים : לצייר, לצחוק {
}, לאכול
, להיות באינטרנט ולדבר איתכם להיות עם חברות
~~~~~~~~~~ תוכניות אהובות : קטנטנות, המורדים, הרקיע השביעי, רק בישראל {
}, כל הדרמות הישנות האלה שהיו פעם בערוץ הילדים {על טעם ועל ריח, מי הבוס, עובדות החיים בלה בלה בלה}

cHiKiNoNo

New member
את באמת רוצה להיות שוב בת 6 ../images/Emo8.gif?,

ולהתחיל את כל הבי"ס מחדש
? איי דונט ט´ינק סו..

G@T

New member
הכי מגניב היה....

כאילו עם המוח שיש לי עכשיו להתחיל מחדש ואז היה לי 100 בהכל כל השניםםםםםםםםם!! וחוץ מזה נורא נהניתי ביסודי
זה היה בית ספר מיוחד....לא יודעת איך להסביר...

למעלה