הודעה חשובה לכולם...

Friendsfan

New member
הודעה חשובה לכולם...

טוב, אז ככה, אני לא הייתי פה הרבה זמן (בערך שבועיים וחצי) ונראה לי שזה לא רק אני, אבל אני לא מכירה פה יותר מחצי מהמשתתפים ונראה שזה חשוב שנכיר אחד את השני: אני אתחיל ואני מקוה שיתמכו בי וימשיכו!!! שם: איריס תאריך לידה: 1/4/88 גיל: 14.5 מקום מגורים: ראשון לציון תחביבים: לרקוד, לשיר, לצאת עם חברות, לצפות הטלויזיה ולישון. תוכניות אהובות: המורדים כמובן, חברים, קטנטנות, מכושפות, מלך השכונה ועוד המון. דמות אהובה: פבלו, כמובן הוא כזה חמוד, איזה עיניים...

Benja GiRl

New member
*תומכת*

שם: דסי תאריך לידה: 7/10/89 גיל: 13 מקום מגורים: קדימה תחביבים: טלפון, טלויזיה, מחשב ובלעע... תוכניות: המורדים וצ´יקי דמות אהובה: בנחה - פאבליטו

rebelde way net

New member
עכשיו אני?!

שם: עומר אני גר בגבעתיים, אני בן 12 ושלושה חודשים, אני בין המנהלים של המורדים.נט. ואני מת על המורדים, זהו?!

Friendsfan

New member
תודה על התמיכה...

את בפורום ספרדית באתר הישראלי הרשמי של ישראל (קטנטנות)? נ.ב איזה חתימה יפה יש לך...

Benja GiRl

New member
דיברת אליי?../images/Emo12.gif

אם כן, אז אני לא בפורום ספרדית ותודה

i love benjamin

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

שם: ירדן תאריך לידה: 16/11/89 גיל: 13 מקום מגורים: ת"א- תל אביב תחביבים: לרקוד, לשיר, לצאת עם חברות, לצפות הטלויזיה ולהיות במחשב תוכניות אהובות:המורדים,קטנטנות,מכושפות,ריקי לייק,רק בישראל ועוד כמה דמות אהובה מהמורדים: פאבלו (
) ומריצה

../images/Emo42.gif אאנניי ../images/Emo3.gif

שם: ליאור גיל: 14
תוכניות אהובות
:המורדים (איך לא?), קטנטנות (ממש קצת
) הישרדותת (רולז
), אפקט הפחד (!) חברים, נו ועוד כל מיני שלא עולים לי כרגע בראש
דמויות: פאבלו
ומרקוס (עדיין בשוק מהריבועים
) שהם כוסוניםםם בטירוףףף (לא ככה?)

אני!!!

שם:מאיה תאריך לידה:6.12.1989 גיל:13 מקום מגורים|: ראשון לציון תחביבים:לשחק במחשב לרדת למטה עם החברות ולצפות בטלוויזיה תוכניות אהובות:המורדים!!!!! , קטנטנות , חברים (לפעמים) המורה פרנקו והיורש דמות אהובה: טוב יש לי קצת יותר מאחד אז אני יתחיל (הדמיות האהבותעליי הם לא רק ממורדים)בנחמין,קמילה,חסמין,פליפה,לואיסנה,נטליה מלקולום,נדיה די´צילו,אגוסטין סיירה,פדריקו אין לי מושג מה השם משפחה,סבסטיאן,ואממ רומינה גארטיני ופקונגדו ארנה כמובן!!!!

sexy bomb

New member
אני

שם לי תאריך לידה 27.5 1990 מקום מגורים ראשון לציון גיל 13 תחביבים: לירקוד ליראות המורדים וקטנטנות המוןרה פנקו חברים לרדת למטה עם חברות דמויות אהובות: קמילה פליפה לואיסנה בנחמין פקונדו אראנה נדיה די צ´לו ועד כמה שלא עולים לי עכשיו

Rebelde Girl1

New member
אני...

שם: ציפי תאריך לידה: 21.7.1989 גיל: 13 (עוד מעט וחצי...) מגורים: יבנה תכניות אהובות: המורדים (ברור!...), קטנטנות, המורה פרנקו (לפעמים), קצו´רה (ועוד שלא עולים לי כרגע...) דמויות אהובות (לא רק מהמורדים): בנחמין, לואיסנה, קמילה, נטליה מלקום (המתוקה!), נדיה די צ´לו, ג´ורג´ינה מוז´ו (לא משהו- היא חמודה!) תחביבים: לשחק במחשב, לראות טלויזיה, לרקוד (ג´אז בעיקר) ולהיות עם חברות! נ.ב סליחה שאני לא כותבת הרבה אני קוראת את כל ההודעות... ומאיה- השם משפחה של נטליה הוא מלקום לא מלקולם- זו טעות! והשם משפחה של פדריקו הוא בארון/ ברון...

../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif

שם: קרן תאריך לידה: 20.5.89 גיל: 13.5 מקום מגורים: ראשל"צ תחביבים: לרקוד, לשיר ,קולנוע, לגלוש באינטרנט תוכניות אהובות: המורדים!!!!!, היורש, המורה פרנקו, חברים דמות אהובה מהמורדים: מיה ומנואל

../images/Emo23.gif ואני... ../images/Emo23.gif

שם: לירון תאריך: 13/7/88 גיל: 14 מקום מגורים: ירושלים תחביבים: לצייר, לרקוד, לראות טלויזיה,אינטרנט וקולנוע. תוכניות טחויזיה:המורדים(כמובן!), חברים. ויוה, מכושפות וכו... יש פה מישהו מירושלים???

telenovela

New member
אני../images/Emo70.gif

שם: מעין תאריך לידה: 31.8.90 (יום אחרון לחופש בגדול...) גיל: 12 וכמה חודשים מקום מגורים: רמת השרון תחביבים: לרקוד, לצאת עם חברות, לראות טלוויזיה, לישון כמובן
. תוכניות אהובות: המורדים, קטנטנות, חברים. דמות אהובה: פבלו מריצה ומיה. אני רושמת מביצפר אז אין לי תמונה פה

אמממממממממממממממ

שם: שרון תאריך לידה: 6.1 גיל: 14 הרצליה לרקוד, לצאת, לקנות, וכו´.
תוכניות אהובות: יש הרבה
דמות
: פאבבבלווווווווווו
ופלייייי

cHiKiNoNo

New member
../images/Emo86.gif../images/Emo188.gifYO!!!../images/Emo188.gif../images/Emo86.gif../images/Emo26.gif

אולה פיפל
אני יודעת, לא הייתי כאן המון זמן
ואני ממש מצטערת
... טוףף, So..
שם: נועם --------------
מקום מגורים: חסוי ביותר
--------------
תחביביי: לרקוד, ללכת למסיבות, לבלות עם החבר´ה, לראות TV, לגלוש המון באינטרנט וכד´.. --------------
דמות/שחקן אהוב: פאבלו, יעני בנחההה רוחסס
מי אמור, מי וידה, מי סואניוס, מי פקניו אמור, מי אנחל..
קיצקץ, אני חולה עליו כל כך, שפשוט אין הודעה כמעט שאני לא מזכירה אותו
{סתם, לאא
}

למעלה