הודעה חשובה לכולם!!!!

האם דודי בלסר כרגע דפק על הדלת שלי?

לא...כנראה שלא כל הפנטסיות מתגשמות
חח... אני רעה! חחחח
כל אופן, אני חושבת שהטיול יהיה בתחילת אוגוסט! ונעה, לגבי הקטע של הרכיבה, זה לא יהיה שעה! אלו יהיו כמה שעות.. בערך 3..אז אל דאגה! וכמובן שלפני זה גם יהיה מפגש ביננו..! אתם עדין לא עניתם לי אם זה בסדר שנלך למסעדה לא כשרה..
אה... אמ... מ ק פ י צ ה צ ה צ ה ואמ.. אני חושבת שיורידו את המכירים.. איפה פררססה כשצריכים אותו??? אני חושבת שאני הולכת להתקשר עכשיו לחווה ולשאול בעצמי... טוב.. אולי מחר, כי היום גידי אמור לברר.. אבל אם הוא לא.. טוב.. נחיה ונראה.. בכל אופן, אני מצפה ומחכה לראות את ככווללםםם ואני מבואסת שיש כאלו שלא יכולים לבוא
יעלי.. את בטוחה-בטוחה שאין שום סיכוי שאת יכולה לבוא???
טוב.. אלו כל העדכונים שיש לי לבינתיים..
נראה מה יש לגידי\גדעון\פרסה להגיד...

לא דודי לא בא אבל גידי כן.....

כשאני הייתי במחנה קיץ הזה של הצופים שהיה רעעעעע מי בא ביינתים אלינו לחווה????????????????? נו מי????? יהודה לוי הכוסווווווווווווווווון!!!שנודע בכינוי-גידיייי והוא אפילו רכב על סוס!!!! ואני הפסדתי אותווווווווו.....
אוףףף

Sweet SuGaR

New member
מחרררררר

אני הולכת לראות את התצוגת אופנה של קסטרו ודודי יהיה שםםם הוא גם גר רחוב לידי וראיתי אותו רק עם בוקסר וסופי צדקה רכבה או עדיין רוכבת בחווה שלנו

כיף לכל הצפונים!!!

כל הרוכבים מהצפון נפגשים רק אני ודוני תקועות באילת!!!

asaren

New member
לא נכון! גם אני!../images/Emo46.gifלא מרשים לי ללכת

לאף מפגש פורום... מרושעים...

פרסה

New member
אני פה אני פה

מאיר היה חולה אתמול אני אברר היום מחירים ונסיעה מפה אני יעלה עוד הפעם בהמשך מתל אביב זה חצי שעה (אגב אני עכשיו בתל אביב-לבוא לבקר? :))

ממההה?? עדין לא בררת???

~דופקת את הראש חזק~ מתי תברר כבר???
טוב.. כל אופן, לכל הבנות החרמנסטיות (פחחחחחחח
) אפשר גם במסרים אישיים..
למרות שאני פתחתי את זה... אבל זה דרש! מה אני עוששה?????? אללוהים! נכנסתי לרוח השמרנית של הפורום! שמישהו יעזור לי! שמישהו יתן לי כפה!!!
הציילוו!!!!! מקפיצה!

עידכון עידכון עידכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

האנשים שבאים למפגש:
טאז (הא-הא! יש לנו ליויי מבוגר
)
אני...
הלווין.
פרסה.
פאף-בול
סוויט-שוגר -אנרכיסטית הולי ופיצי עדין תחת סימן שאלה -
- (אני מאוד מקווה שיבואו) יש מקום לעוד 9 אנשים! מי שרוצה שיקבע מהר, שלא יתפסו את המקום שלו!
בעניין המסעדה
כנראה שנעשה פשוט פיקניק, מכיוון שיש בעיה של כסף. אחרי שנברר את הפרטים על הכסף ו´כו´ נדון בנושא הזה. כנראה שמסעדה עולה הרבה, פיקניק יהיה זול והרבה יותר נוח, מי שבעד יסמן בשרשור
אם כולם יסכימו אני אתחיל בקרוב שרשור של מה שצריך להביא לפיקניק..
כנראה שאני אתקשר היום לחווה בלטרון, אברר את כל מה שאני צריכה ויעדכן אתכם שוב בקרוב!
שיהיה לכולנו בוקר\צהוריים\ערב טוב!

פרסה

New member
ממממ

אל תתקשרי הוא לא יודע על זה כלום לא עידכנתי אותו ואני ינסה להוריד במחיר הוא בינתים רק יודע על הטיול של יומים אני עוד שעה בחווה אני אשאל לגבי הפיקניק זה רעיון טוב נעשה רשימה מה צריך וכל אחד יביא מה נסגר לגבי אתגרי?

אמ...

לא יודעת.. שאלה טובה, אני רוצה עוד הסברים על המסלול עצמו... יש בו שדות גדולים לדהרה וכו?? ואני רוצה שהוא יהיה כמה שעות! ואני לא מאמינה שעדין לא עידכנת אותו!!!! אנחנו חייבים להתחיל לקחת את זה ברצינות! תתחיל ממש לנדנד לו.. גם אם לא בא לו! זה חשוב.. והולי.. אני שמחה שאת (כנראה) יכולה לבוא.. אז בוא נומר שזה יהיה (עם הרבה מזל והרבה השקעה..) באזור השלישי באוגוסט! פרסה, תשאל לגבי התאריך הזה.. ואנשים, תנסו כמה שיותר לוודא שאתם פנויים באזור השני-חמישי לאוגוסט! ושמישהו ינסה לתפוס את פיצי מתישהו!!!

ובכן

אני חוככת בדעתי, וכן נראה לי שאני אבוא (תשמרו לי את האוכף המתאים). בכל אופן טל, תקבעי תאריך סופי וכמה שיותר מהר. בעניין המסעדה/פיקניק/אוכל - מסעדה זה יקר, פיקניק אפשר להרים בכל מיני וריאציות ולפי דעתי הדבר הכי נכון לעשות זה להכין רשימה של כל הדברים שצריך, לחלק בין החבר´ה שבאים וכל אחד יביא את המוטל עליו. אולי עוד יקרה נס ויהיה כיף.....

taz512

New member
על תדאגי יהיה כיף

מהסיבה הפשוטה שאני מגיע. וזה אומר ויכוחים צעקות ואפשרות למכות
סתם......... והולי ביקשה ממני להעלות את זה, שמישהו יביא מצלמה דיגיטלית וככה נוכל להעלות את התמונות לגלריה ככה מי שלא יכול להגיע, יוכל לאכול את הלב על מה שהוא הפסיד. ובאמת תנו תאריך שאני יוכל לפנות אותו מראש, יש אנשים שלא בחופשה. טאז, השד והכיף

ככככככה שכחת אותי??????

מיד לשים אותי ב
!!!!!!!! כי אני לא יודעת אם ירשו לי להגיע.... ואיך אני יגיע???? טוף אז אני ביינתים ב
.....

סוריי!!!

"וקרמבואית תחת -
-" חח.. תגיעי!!! בבקשה!! תקחי מונית!
וטופיק חדש! עכשיו עם הפרטים המדוייקים והמלאים!!! אני צוהלת (אההעה!) משימחה!!! כל הפרטים.. מיד

../images/Emo18.gifהעידכון יופסק../images/Emo18.gif

עד הודעה חדשה בשל בעיות ביטחון חמורות. לצערי הרב יש סיכון גבוה נורא באזור הזה. אם לא ימצא פיתרון בקרוב, המפגש ידחה ויעבור למקום אחר. בצער רב
טל

abup

New member
אני יכול לארגן לכם משהו ...

בחוות המגדל בראש העין (איזור פתח תקווה)... יש כמעט 15 סוסים יש 10 פלוס אוכפי ווסטרן (כמעט ואין אינגליש אני חושב שאין בכלל אבל אני לא חושב שזה מהווה בעיה למה האינגלשים בטוח רק יהנו מזה לא??!) זה 80 שקלים שעה לבן אדם אם תארגנו קבוצה ותאריך מסודר אני יוכל לסדר מחיר כנראה ודברים נוספים, דברו איתי... ועכשיו לפרטים : בחווה יש בר כזה שאפשר לשבת לאכול לשתות (אני מקווה שהוא ייפתח עוד כמה ימים) יש פינת חי (לא כל כך מענין) סוסים סוף הדרך. עכשיו הקאטצ´.... המדריך הראשי קוראים לו יוסי.. במקור השם שלו הוא - -**יוסוף**... (תסיקו את המסקנות לבד) מי שלא הבין את הקאטצ´ אז יוסי שלנו אין לו פ´.... בקיצור הוא ערבי ישראלי... אבל אין בעיה עם זה אני רוכב בחווה הזאת כבר שנה ואני יוצא איתו לרכיבות (ורק שתדעו הוא אחד הרוכבים הכי טובים בארץ ולא בגלל שהוא המדריך שלי אלא בגלל שאת כל החיים שלו הוא חי עם סוסים, והסיפור עוד ארוף אז אין לי כוח לספר) בקיצור אין איתו בעיה, בנוסף יש עוד מדריכה שקוראים לה רוני אבל אני לא יודע מה איתה למה היא בהריון ואני כבר לא עוקב אחרי החודשים איתה למה חודשיים לא הייתי בחווה.. אז אוקצור אפשר לארגן משהו. אבל אם למישהו יש בעיה עם "יוסי" אז נגמר הענין..... ואני יודע שזה מעורר ענין אצל הרבה אנשים. כמובן יכולתי לוותר על הפרט הזה אבל הוא די חשוב למה שלא תופתעו אם תבואו לשם. אבופ!!

speedy123

New member
בקשר לפרט האחרון

אני לא חושבת שצריכה להיות לכם(מי שיוצא לטיול) בעיה עם זה שהוא ערבי ישראלי....יש לנו חבר ממש טוב שהוא ערבי ישראלי. טוב אבל זה החלטה שלכם כי אתם המטיילים איתו לא אני.

אממ אההמ*שיעול*

רק אוכפי ווסטרן???????????????? לאאא אני הייתי פעם בטיול רכיבה על אוכף ווסטרן וזה היה שיא לא נוח!!!!! אני רוצה אוכף אינגליש................פליזזז (אם אני יבוא) ולגבי מה שציינת אז אין בכלל בעיה...כלומר מבחינתי אני לא יודעת מה האחרים, כי גם אצלנו בחווה יש מדריך- חמדה....והוא מדריך מעולהההה !!!

פרסה

New member
../images/Emo18.gifכולם עכשיו לפה!../images/Emo18.gif

מה זה צריך להייות קחו כולם עשיב מפה וסרגל ותחפשו את הישוב הרבי הכי קרוב טל את לא דיברת איתי על זה אמרתי לך שנוכל לארגן משהוא טל זה ממש לא בסדר מה שעשית פה לא רק בגלל שזאת החווה הזאת זה שהיה בעיה להביא נשק זה לא אומר שהזאור מסוכן טל תעלי אלי לאיי סי קיו בערב! אני לא גולש במשך היום טוב רבותי האזור לא מסוכן אני אדבר אם טל בערב ונעלה לפה את כל הפרטים ונשים דגש על אבטחה עוד מעט אני אצרף מפות

למעלה