הודעה חשובה לכולם!!!!

halloween

New member
הודעה חשובה לכולם!!!!

נתבקשתי ע"י טל לכתוב בדפי הפורום הקט שלנו מכתב איום.... אתם מוכנים?.... סתם! אבל עכשיו ברצינות... אנשושים!!! אם אתם רוצים שהמפגש של הפורום יצליח, אתם גם צריכים לשתף פעולה! אתם לא יכולים לצפות שטל תעשה הכל בשבילכם, ואז הכל יצליח... אז או.קיי אתם לא חייבים להתקשר לחוות לשאול על התנאים ועל מספר הסוסים, אני וטל נעשה את זה, אבל לפחות תשתפו פעולה, תמצאו אולי עוד חוות, או תחשבו על תאריך, ותתאמו אותו שלכולם יהיה נוח איתו. אני וטל חשבנו והגענו למסקנה , שאם נמשיך לנסות ולעורר אתכם, אבל לא נצליח, אז פשוט נרד מהרעיון של המפגש... כי כנראה שאתם לא באמת רוצים אותו... כי אם הייתם רוצים אותו כבר ממזמן הייתם עושים משהו לגביי זה. סתם נקודה למחשבה ואנשים...... תגיבו!!!!!!!!

יו גו גירל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif

כל הכבוד לה! שמעתם אותה?!! שמעתם?!!? לא יעזור לכם אנשים!!!! נדפקתם! אפילו תאריחים שאתם יכולים להיפגש בהם לא כתבתם!!! יאללה! אני והלווין נמרר לכם את החיים!!! אני יכולה בכל יום.. זה לא בעיה אצלי... מה אתכם??? אתם כאן? אתם חיים? טוב... בכל אופן, אנחנו כנראה הולכים לעשות את המפגש בלטרון בעוד קצת פחות מחודש. למישהו יש בעיה אם זה??? אני רוצה לדעת עכשיו! עכשיו! עכשיו.. לא בעוד יומיים! עכשיו עכשיו! יאללה... |שעון מעורר| תתעורורווררורו!
או שאני אדאג לכך שלא יהיה מפגש פורום

חדשות נפלאות!!!! כנסו לפה מהר!

אני לא צריכה לרדוף אחריכם יותר!!!!!! איזה כיף! גידי..(פרסה) בורב טובו (
) נתן לי את כל הפרטים שאני צריכה! המפגש-פורום עודכן! הוא יהיה בלטרון! כל הפרטים:
המפגש יהיה בחוות לטרון (המיקום המדויק והמפות יעלו אחר כך).
יש בערך 4 אוכפי ווסטרן ויותר ממספיק אוכפי אינגליש ואפילו דראסג´..ויש קסדות למי שרוצה..~שיעול~טאז~שיעול~- (זה מזכיר לי, אני מקווה שאתה תבוא.. למרות הוויכוח..).
יש שתי מסעדות, השאלה היא, האם יש לכם בעיה עם כשרות? כלומר.. יש פה מישהו\י דתי\ה???
בקשר לרמה, יהיו שני מדריכים בקבוצה, אחד לרמה כזאת והשני לרמה כזאת...
טיול הסוסים לא יהיה משהו מדהים.. אבל יש ירי בחץ וקשת.. אומגה.. אלף ואחת דברים של פעילות שאני לא בדיוק זוכרת כרגע.. נשמע מאוד כיף
האזור מבוטח.
לגבי הכסף אני אעדכן אתכם עוד מעט.. טוב.. זה הכל לבינתיים.. יש למישהו בעיות עם זה? מישהו צריך עוד פרטים? כל מה שאתם צריכים לעשות עכשיו זה לומר לי אם יש תאריכים בהם אתם יודעים שאתם לא יכולים.. טוב? אני לא דורשת הרבה! רק מעט השקעה ושניה של ריכוז וכתיבה.. זה עד כדי כך קשה? יללאה! אני כבר מרגישה שאנחנו מתקדמים!

taz512

New member
אני יגיע

עם יהיה לי זמן בתאריך המיועד, וכמובן את המזומן הנדרש. אני לא מתרגש מויכוחים וריבים ואני לא לוקח ללב אף פעם. ואמרת ארבעה אוכפים אז אני מראש מזמין אוכף אחד לי, כי אני לא רוכב על אוכף אינגליש בשום אופן. פרסה אני סומך אליך בקטע הזה. תשמור לי אוכף בצד. טאז, השד שינסה להגיע

yael filan

New member
שיו!

זה כסף! אין סיכוי שאני אוכל להגיע! אני חייבת לחסוך עכשיו כל אגורה שחוקה לקורס!

Doni 1

New member
גם אני

יש סיכוי שאני יוכל להגיע ... אבל לא בטוח... ואם כן תשמרו לי אוכף ווסטורן ליתר ביטחון כי על אוכף אינגליש אני לא הולכת לרכב זה לא נוח לי

asaren

New member
אוווףףףף!!!! מרשים לך ללכת? כיף לך

לי לא מרשים ללכת לשומקום לבד, בכלאופן לא בצפון.. הכל בגלל שאנחנו באילת ולא יקחו אותי.. ואין סיכוי שירשו ללכת למפגש פורום *עם אנשים שאני לא מכירה אישית* חוץ מדוני ואינדי.. אוףףף.........

Doni 1

New member
מי את???????

את מאילת???? אז מי את ??? זאת שחף?? הדס??? יעל??? מי??????????????????????????????????? זה משגע אותי!!!!!!!! או אפילו אם את לא מאילת מאיפה את מכירה את הסוסים שלנו מאילות רכבת איתנו????

Puff Ball

New member
../images/Emo9.gif

אמממ... אני חושבת שלא תהיה לי בעיה לבוא! רק כמה שאלות...: כמה זמן זה נסיעה מאיזור תל אביב?? כמה זמן בערך נהיה שם? יום שלם? בטוח שיש מספיק סוסים? כי אם לא - אין לי בעיה להביא את הסוסה שלי אם יש למישהו טריילר ובא לו לתת לנו טרמפ..!

OK..

אז ככה, פרסה (
!!!) הולך לברר בקרוב על המחירים... לגבי הקטע של הסוס, אני לא יודעת...נראה.. יש בערך 15 סוסים.. ואין סיכוי שכולם יגיעו.. אז על בטוח שיהיו מספיק.. אבל אם את רוצה.. טוב, תשאלי את פרסה.. לא נהיה שם יום שלם.. כנראה כמה שעות.. מתל אביב.. אני לא בדיוק יודעת, נראה לי חצי שעה נסיעה.. וכנראה שהכל יעלה בערך כ300 ש"ח אני מקווה שנארגן מחיר הרבה יותר נמוך, אני יודעת שהוא גבוה נורא.. אבל אין מה לעשות.
וטאז... שאנחנו נתן לך לרכב אינגליש?
כבר מההתחלה שמרנו לך אוכף ווסטרן במיוחד!
וגם לא שמרנו לך קסדה במיוחד
טוב... ואיפה פיצי? וסוויט שוגר? והולי? ואנרכיסטית? ואמ... בטח שכחתי כמה אז.. סורי! אבל איפה הן? מה איתכן? אתן באות.. כן?!

ויעל.. אני מזה מקווה שתוכלי להגיע!

את לא יכולה לבקש מאמא שלך או משהו?
תתחילי לעשות בייביסיטר בשביל 300 ש"ח לשעה..
כלאופן, אני מקווה שתגיעי..

גם לי אין אפילו אגוררררררה../images/Emo7.gif

ואמממ.... איפה זה בדיוק לטרון?... ויש לי רעיון! אולי כי אנחנו קבוצה כזאת שבאה אז יורידו לנו את המחירים? ואי אפשר לעשות רק טיול רכיבה בלי כל האטרקציות שמסביב?... כי אני חושבת שאנחנו בתור אנשים שאוהבים סוסים אז כאילו מה נגיד נרכב שעה ואחרי זה מה? ירי בחץ וקשת?.. ועוד כאלה?... אני חושבת שעדיף רק טיול רכיבה של כמה שעות.... תגידו את דעתכם!!!!!

yael filan

New member
הלוואי שהייתי יכולה לבוא!

אבל אני חוסכת כל אגורה לקורס מדריכים הדפוק הזה! כמו שכבר אמרתי, אני דורשת שתביאו תמונות ותספרו ל ישנור אנהניתם!

Puff Ball

New member
אהההה.... אמממ...

אם אני לא טועה גם שי (סוויט שוגר) באה - ואנחנו כנראה נוסעות ביחד.... אין לי מושג למה היא לא הזכירה את זה פה.... בכל מקרה... אני - מ ק פ י צ ה !

alona11

New member
הייתי שמחה

לבוא אבל ההורים שלי לא ירשו לי
וגם זה המון כסף ואין לאמא שלי כסף להביא לי
Chiquititas en tu corazon

למעלה