הודעה חד משמעית

הודעה חד משמעית

הפורום נועד לדיונים על הסדרה. מי שמעונין לדון פה בדיונים אישים מוזמן לעשות כך במסרים . ולא ההודעות ימחקו. אוהבת :) ואם יש בעיה למישהו הוא יכול לפנות במסרים אחד לשני. ולא לדסקס על זה בפורום . ומי שרוצה להיות פה וולאקם מי שלא רוצה להיות פה לא לעשות מזה סרט דרמה. תודה ולהתראות .

s m i l e 2 4

New member
פשוט חוצפה!!

נתנו פה "כוח" למי שלא יודע להתשמש בו כמו שצריך! את מחקת עכשיו שירשור שלם ופשוט ביטלת את כל דברי האנשים שהביעו פה את דעתם! גם אם דעתם שונה משלך את לא תמחקי את ההודעות האלו! ומעניין שמחקת גם את ההודעה שלך שבה אמרת פה שכולם יכולים לקפוץ לך ושכולנו טמבלים. אם כולנו טמבלים אז מוזמנת לא לכתוב פה יותר וזה שאת המנהלת פה לא אומר כלום!! תודה ושלום הודעה זאת תשמיד את עצמה בטח תוך 10 שניות מרגע זה..

s m i l e 2 4

New member
להיות גננת או

לא להיות גננת זה בידיים שלך! את בחרת להתנהג ככזאת בפני אנשים שלא מעוניינים שיתנהגו אליהם ככה. אף אחד לא מעוניין שיסתמו לו פיות ואין לך שום זכות למחוק או הודעות של אנשים סתם. נכון שאת המנהלת אבל לפי ידיעתי עוד לא קנית את פורטל "תפוז" אז תפסיקי להתנהג כאילו את כזאת וכאילו את רוצה לתקן את העולם! תני לאנשים להתבטא ואל תבטלי את הדברים שלהם ואז תראי איך יחייכו אליך בחזרה. כנסי מדי פעם לקומונה ותראי איך הדברים התנהלו שם בלי מריבות ובלי כלום כי שם ידעו לנהל אותו ככמו שצריך! ללמוד מאחרים זאת לא בושה. קחי קצת משם! בכל אופן, אני חייבת לציין שהכוונה היא לא לפגוע בך אלא שתביני שלסתום פיות זאת לא הדרך לנהל משהו, ולנצל את הפריבילגיה שניתנה לך ולמחוק הודעות שאנשים השיקעו בהם כי זה לא מוצא חן בעינייך זאת בטח לא הדרך להשאיר פה אנשים.

גיברת נכבדה

בין לסתום פיות לבים להביא חברות לפורום שיגידו מה דעתם ולהסית את הפורום יש הבדל משמעותי. ההודעה היתה חד משמעית ואני חושבת שהבהרתי שם טוב מאוד את כוונתי בענין. אני לא מתביישת בשום דבר. הענין בטיפול בהנהלת תפוז. ואני יצאתי מהסיפור הזה. יום טוב

t a m i 2 5

New member
וואו תגידי את בסדר??????????

באיזה זכות מחקת את השירשור???????? אנשים הביעו את דעתם בנוגע לנושא שהוא מאוד חשוב-סתימת היות שלך לחברי הפורום ואת מוחקת כי פשוט לא נעים לך שתוקפים אותך???? וקודם כל אף אחד לא מסית! מה קורה צדקה במאה אחוז!! מתי תביני שאת זאת שלא בסדר??? אני לא מבינה למה נתנו לך להיות מנהלת מלכתחילה את אולי פעם אחת עשית סיכום של פרק .. וגם כל הודעה היא עם שגיאות כתיב ולא משורשר נכון למרות שכשמישהו אחר משרשר לא נכון את ישר קופצת כדאי שתסתכלי על עצמך קודם...גברת. ונחמד להגיד שיצאת מהסיפור הזה אבל זה הסיפור של כולנו!!! מה חשבת שתאיימי על חסימה ותצאי מזה בשלום??? היא אמרה משהו שאני והרבה אחרים אמרנו אז למה לא איימת גם עלי??? ועל עוד 20 אנשים???? זאת חוצפה!! וכדאי שתתחילי להתאמן על כפתור המחיקה כי אם תמחקי גם את השירשור הזה תמצאי שירשור נוסף כי זה פשוט לא בסדר! את לא בסדר! אנחנו לא ילדים שלך תעשי טרור בבית שלך פה זה פורום-ח ו פ ש י! וכל אחד זכאי לדיעות שלו ואחרי שהוא מביע אותן לא צריך לבטל אותן כאילו לא היו!!! זה זילזול בכולנו! חוצפה!

t a m i 2 5

New member
אולי תתני לנו מייל של הנהלת תפוז???

שנוכל להביע את דעתנו לגבי ניהולך ???

s m i l e 2 4

New member
תמי

יש בהמשך הדף הודעה של הנהלת הפורומים לגבי פורומים חדשים. את יכולה להיכנס להודעה ולשלוח מסר. אם זה לא יעבוד נמצא משהו אחר

t a m i 2 5

New member
כן תודה מצאתי. כל מי שרוצה לכתוב מו

מוזמן פה http://www.tapuz.co.il/general/mail.asp להפנות למהנלת הפורומים זה ממש מוגזם יש גבול לחוצפה

איך הפסדתי פה את כל הבידור?

מה שהיא כתבה לכם,זה מה שכתבה לי! פשוט חסתי על כבודה והנה שוב היא כותבת זאת והפעם בפורום! לא יאומן ההודעה הזו תשמיד את עצמה תוך 3 שניות!

הםען אני חושבת שאת מעט טועה...

ואת מוזמנת לבוא לפורום טלנובלות ולראות שלא הכל שם דווקא על טלנובלות
נכון לפורום יש נושא משו אך לא תמיד יוצא לדבר רק על זה אלא דברים שמסביב.. בשביל זה קיימים שני שרשורים מיוחדים (שאם איני טועה אף קימים בתקנון תפוז
) שהם שרשור הבוקר טוב ושרשור האוף... שמוקדשים נטו לכל מה שלא קשור לפורום שלדעתי זה מעולה.. כי כמה אפשר לדבר על הפרק היומי
נכון יש פה לא מעט ירידו לכיוונים לא נכונים אך בשביל זה צריך לנסח תקנון יפה ומובן (שוב מוזמנת לקרוא את התקנון של הפורום טלנובלות בו אני נמצאת...) כדי שנדע איך למקם את עצמנו וזהו.. אך לדעתי את לאיכולה להגביל את הפורום לנושא שלו בלבד כי אחרת הוא יהיה שומם...

בת אלוש

אני מודעת לזה שפורום לא יכול להתבצע בנושא אחד בלבד אם את תדפדפי פה אחורה בדפים תראי שרשורים מלאים של ימי הולדת, של שאלונים ועוד. יש הבדל בין הסתת הפורום לבין גלישה מהנה בו . בכול אופן אני ניהלתי פורומים הרבה שנים ואף פעם לא ניתקלתי במריבות ובלאגן. זה לא איכותי ולא נאה. הענין הועבר לטיפול תפוז. וכמו שציינתי. ההודעה היתה חד משמעית בנוגע לשרשורים כגון הסתת פורום כנגד מנהלת הפורום . ואני לא ארד לרמה כזאת ובטח ובטח זה לא יהיה קיים בפורום שהזה. כמנהלת פורום יש לי יכולת לשמור עליו ואני יעשה הכל כדי שהגולשים בו יהנו

אבל לפי ההודעה שלך עכשיו

זה כאילו את אומרת חד משמעית שאסור לסטות מנושא הפורום... לפחות זה אני הבנתי ממנה... עד כה לא ראיתי הודעות חמורות של ממש כדי שנגיע בכלל למצב של עכשיו.. ולדעתי היית מעט נוקשה הפעם... ולשמור עליו זה לא אומר עכשיו שזהו בגלל כמה תקריות לא נעימות אנחנו צריכים להיות צבועים

חברים יקרים

הנושא סגור. אני לא פותחת אותו שוב. נכון את צודקת חס וחלילה לא ציינתי צבועים . כל אחד בתוכו מסתתר בן אדם טוב. אני מקווה שזה יתגלה פה בפורום יום טוב אני סגרתי את הנושא הזה.

t a m i 2 5

New member
אף אחד לא הסית נגדך.....

את איימת בחסימה? ואם איימת זה ממש לא במקום כי לא נראתה לך תגובה של "מה קורה" בפורום... גם לי לא נראות הרבה הודעות שלך לא אמרתי לך שום דבר נגד זה... אני חושבת שאת מנפנפת ב"תואר" המנהל שלך יותר מידי בקלות ובלי להתייעץ עם אף אחד... פשוט כי לא נראה לך... בלעדי חברי הפורום את תנהלי את עצמך... הפורום נוצר בזכות חברי הפורום... ואת נועדת לשרת אותנו... להיות לטובתנו רק שזה נראה ממש להפך... ולא הסיתו נגדך הציגו את הדברים כמו שהם ולדעתי זה נוגע לכולנו כי זה יכול להיות כל אחד ברגע שאת משליטה טרור פה... אז כדאי שתקלי מילים ותחשבי לפני שאת מוחקת הודעות ומאיימת על חסימת כי זה לא לעיניין ויוצר מתחים מיותרים... כדאי שתתנצלי ושתחשבי אולי באמת טעית...

Y. Welis

New member
כמה דברים בעניין (מנק' מבט של מנהל)

* צריך תקנון שיבהיר מה מותר ומה אסור, וישקף את רוח הפורום והניהול. לעיתים נדרש זמן עד שהפורום מתגבש כדי לנסח אחד. * ביקורת על הניהול מקומה אינו בפורום - זה לא עוזר למתלונן ובטח שלא למנהל, אלא רק יוצר אשליה שמשהו זז ושל מהומה. האמינו לי שזה לא עובד: האוירה מתעכרת ושום בעיה לא מגיעה לידי דיון רציני. * שירשור אוף ראוי שיוכרז ככזה ע"י פותח/ת השירשור, שאחרת הוא יוצר רושם שהוא חלק מהותי מהפורום. * לשנטיפי - חזקי ואמצי. זו עבודה לא קלה, אבל הכיוון שלך נכון.

למעלה