הודעה חדשה?!

הודעה חדשה?!

אכן כן.. אני יודעת שהיה כבר והכל אבל עכשיו סימנתי.. הורדתי את שישבת.(שישי שבת) ירוק לימודים חלק שעברו וחלק שעדיין.. סימנתי את יום כיפור שתור ירוק..כי לא ניפגש ביום כיפור כי אין איך לסוע..
בורוד זה חול המועד.. ובאדום זה ערב חג.. אני יודעת שהרבה בנות שנוח להם ב26. אבל זה גם איסרו חג יש כאלה שחוגגים וכאלה(איסרו חג נכון אני לא טועה?) וגם יום אחרי זה זה כבר לימודים לא נוכל כמו החופש הגדול להישאר עד 6 7 כי יש בנות באות גם מרחוק..וכל הכייף זה להישאר עהד מאוחר.. אני אישית מעדיפה 19.20 משו כזה..=] אז סמנו ושלחו לכאן.. ושוה סליחה על ההודעה החדשה..=] טעלי

X.X

אני לא יכולה ב19 יש לי מפגש אחר ב20 אני נוסעת וחוזרת ב24 ו26 היה תאריך נוח

BiDriL

New member
שוקו|יכולה 19 ../images/Emo13.gif

נוסעת ב20 וחוזרת ב25.... אז פנוי לי 17-19,26

2ofir

New member
כבר קבעו מועד למפגש?

אני לא יודעת מתי אני יכולה...

mini cat

New member
../images/Emo54.gif אסרו חג זה לא ממש חג,

נראה לי *_* ובכן... בעיקרון זה יום רגיל... אמ... תחבורה, חשמל, הכל מותר... (אולי באמת אני השנה אענה על השאלה שאני שואלת כל שנה- מה לעזאזל זה איסרו חג? O_O) בכל מקרה, חוץ מערב חג יש גם חג. ובסוכות יש שני ערבי חג וחג... סימנתי אותם. בשבילי כל ימי החופש הם אחלה... אם יש משהו אני אנסה לשנות להתחמק...

mini cat

New member
../images/Emo54.gif שאלה- מישהי מהדרום?

הייתי אומרת, אזור אשקלון אשדוד?

the queen zohar

New member
נכון../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

איסרו חג נוצר בגלל שפעם לקח ימים להעביר מסר לאחרים שהחג התחיל. לכן עשו עוד יום,כדי שיספיקו לחגוג אותו. תגידו תודה שיש לי זיכרון מלא של מה היה בשיעורים מכיתה א'

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifאבל קבענו לא?

אני אישית מעדיה או יום ראשון של החג או יום אחרון בגלל אימונים וזה כי בטח נתחיל להמציא תקבוציתי וזה(עזבו) אני מעדיפה את ה-26 האמת. או את היום הראשון בחג מה שזה לא יוצא

TEENAGER1

New member
אסרו חג זה לא חג.

זה אמ בעצם סתם יום חופש P: אני בעד ה-26. הכי נוח לי, ובטוח שאני אוכל לבוא. כל תאריך אחר לא בטוח שאני אוכל.

Cool Simsit

New member
לאאא ב-26 לא

יש לי אודישנים!! אסור אני לא רוצה להפסיד! בואו ביום הראשון של החופש!! בבקשהה

למעלה