הודעה וסקר!

הודעה וסקר!

אז עכשיו שעומר איתנו אפשר להחזיר את השרשור על "מפגש הפורום" ולהביא יותר פרטים, יללא הגיע זמן להתארגן... ולסקר- איזו חברה אתם הכי מעדיפים (הפעם חשמליות בהמשך קלאסיות ואולי נרד למיתרים...) Ibanez Gibson Fender ESP Yamaha MusicMan SkyLark Parksons Peavey או כל דבר אחר...

The Exorcist

New member
אני עדיין לא כאן אבל נוכל לדבר

בקשר למפגש: אני אישית בעד המקום של גילדורי, עדיף בחופש הגדול ועוד יותר עדיף בימים רביעי או חמישי (אולי זה ישתנה) אם למישהו יש הצעות באזורים אחרים בארץ כמובן שמוזמנים להציע ואני אעלה את זה לסקר. גיבסון.

offspringer

New member
Musicman

כי על פנדר אי אפשר לנגן אופספרינג וגיבסון זה לא מגניב

Megapuzik

New member
מה הקשר ?

אתה בכלל יודע על מה אתה מדבר ? "על פנדר אי אפשר לנגן אופספרינג"... חחח.... וגיבסון ? לא מגניב ? אם אתה רוצה "מגניב" תעיף עין על האקספלורר שלהם

offspringer

New member
../images/Emo105.gif

על פנדר קשה לנגן חסימות וכאלה (נו, אופספרינג) כי הפרטבורד עגול (לא שטוח) ואני (חוץ ממוזיקה מורכבת ומסובכת) מאד נהנה לנגן\לשמוע אופספרינג. ואני לא מכיר את הגיבסון אקספלורר אז אני לא יכול להגיב אני אשמח אם תספר לי עליה

offspringer

New member
Cool!!!!!!!!!

אני חוזר בי אלה גיטרות מאד מגניבות ולפי המוניטין של גיבסון אני מניח שהן לא סתם יפות אלא נשמעות טוב גם

tuko

New member
איו מה לעשות גיבסון הכי שוות.

SG ANGUS היום והבאה בתור SG SUPREME בעזרת השם.

Papito

New member
תגיד לי

מאיפה יש לך את כל הכסף הזה לקנות שני SG תוך פחות מחצי שנה ועוד כבל ב40 דולר??? מה השלב הבא מפרט במאה שקל??

tuko

New member
מה קורה לך פטיטו? מה אתה קנאי?

תפרגן,תפרגן.

Papito

New member
מצטער אם זה נשמע ככה

זה לא היה במטרה להראות קנאה (מה שכן אבל לא חשוב) מצטער אם זה נשמע ככה דווקא אתה בין החברים בפורום שאני יותר מעריך אז שוב פעם מצטער אם לא הובנתי כהלכה

למעלה