הודעה ארוכה רצח1

dark angl

New member
הודעה ארוכה רצח1

כוח השלוש-קיים אני מבטיח אפשרי אך מסוכן... אבל אנחנו (השלישיה שלי) משתמשים בדברים מסוכנים להכנעת שדים וכאלה דברים... ברה שלי(מהשלישיה) נפגעה מאוד ברגע ששד אחד תקף אותה... הבעיה היא שהיא נפגעה ברגע שהשד איים לקחת אותה לצינוק המקולל..... מה עושים כדי למנוע את לקיחתה??? אותו השד-בעל ראש עכברוש ויש לו עיניים אדומות בוהקות... איך מכניעים?

yidan

New member
תשובה

אתה צריך לקפוץ עליו שהרגליים בכיוון הראש שלו ואז לתקוע את השרביט שלך בפי הטבעת שלו(אם אין שרביט גם אצב זה טוב) ואז תגיד לחש "איקס טם נימויי בראיקין בלקסל" ואז הוא אמור להעלם אם זה לא עובד אתה בטח תמות

זה מה שבאתי לרשום../images/Emo70.gif

dark angl

New member
אתה צוחק עלי????

ברצינות תעזרו לי קיבינימט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם אתה מתכוון לזה אז אני מקווה שאתה לא צוחק עלי ברגע זה אבל לנסות את זה?

איך את מצפה שיקחו אותך ברצינות?

מכניעה שדים? לפני שבוע וחצי באת ואמרת שאת רוצה להתחיל ללמוד על הנושא,על מאגיה...ופתאום את מכניעה שדים ! בראבו!תחילה את צריכה ללמוד את הבסיס של שליטה באש ויצירת כדורי אש..ואז תכניעי שדים.. חביב הקסם

yidan

New member
דיוק כמו שאתה רציני אני רציני

חחח רציני עלק לך תמות באיזה פינה

dark angl

New member
כמו שפוקינג אמרתי

אני בזה כבר שנתיים אבל תמיד אפשר ללמוד עוד.... כדורי אש אני לא יודע לעשות אבל אלמד !!! אני כבר לומד על זה! ולהכניע שדים ??? זה חתיכת עוגה!!! קלי קלות!!!! אני מתעסק בהכנעה כבר שנתיים!!! התחלתי אם זה בגלל שבאו אלי שדים ואז כבר התחלתי אם מאגיה !!!!!!! כיום אני מתעסק במאגיה גבוהה!!!! חביב הקסם אולי אתה תוכל ללמד אותי איך לעשות כדורי אש\מים? ונ.ב אני בן קיבינימט!

dark angl

New member
אה ורק הוספה להודעה

רק שתידע שממך ציפיתי ליותר כי קראתי מלא תגובות והודעות שלך... נראה בחור חכם וחזק!!!!

זה לא קל.....טוב בעצם זה כן...

ואני לא מדבר על כדורי אש..... טוב תראה... אולי נעלבת מההדעות הציניות שהשארנו לך פה אבל אתה חייב להבין..שאת הסיפורים שאתה מספר כבר שמענו יותר מדי פעמים. באמת עם כל הכבוד.....בגיל שמונה להתחיל להתעסק במאגיה זה נראה לי קצת...אמממ..לא הגיוני.מעוד יותר לא הגיוני שכבר שנתיים את בעסק ואתה לא יודע שאין דבר כזה כדורי אש. פרט לכל זה...להכניע שדים?הם לא מופיעים סתם.....ובשביל לזמן שד צריך לא מעט עבודה...ולא מעט זה ממש יחסי... אז אל תקח את זה אישי,פשוט אתה לא הראשון וכמובן שלא האחרון שיבוא אלינו עם סיפורים כאלו. אני ממליץ לך באמת לקרוא את המאמרים,לקבל מושג מזה מאגיה,ואם בכל זאת זה יעניין אותך,פשוט תקרא ותתחיל ללמוד. בהצלחה חביב הקסם

Envenom

New member
<מסכים>

הסיפורים שלך באמת נישמעים.. נקרא לזה 'מצוצים מהאצבע'. גם התשובות שלך לשירשורים של אחרים לפעמים כל כך מצחיקות אותי שאני מצטט אותן לאחרים חחח לדוגמא לפני כמה זמן באה לפה אחת עם שאלה מטומטמת להחריד במטרה לצחוק עלינו (משהו עם פוסטר של פיה שמשדר לה אותות..) ואתה בשיא הרצינות "בודק בספר הצללים". אישית אני ממש לא בטוח אם באמת אתה מתעסק במאגיה או חושב שזה סתם מגניב לבוא לפורום פה ולעשות פוזות של הארי פוטר.. ובקשר למאגיה גבוהה.. אני לומד את זה כבר שנה, ועדיין לא עשיתי עם זה כלום. אפשר לשאול אותך אולי מה השם של התחום הזה במאגיה ועל מה הוא מתבסס? (סתם בחינת ידע קצרה.. זאת לא שאלה מסובכת, נכון?)

dark angl

New member
חבריה...תקראו כולם.!!!!

אני לא באתי לכאן בגלל שאני עובד עליכם!! וכן ידעתי שאין דבר כזה כדורי אש(בהודעה לך חביב הקסם....) אני עוזב!!! אין מה לשלוח הודעות!!!!! שלום ולא להתראות! אולי אחזור בכינוי אחר!!!!!!!!

RainBird

New member
יאללה, איפה פרו?! :) שיקוי הכנעה כבר ניסית? עובד לפי הגישה של שערות מהכלב (שד) שנשך אותך.

Nizzan Cohen

New member
זה לא כתוב בספר הצללים העתיק...

והניפתח-מדפדף לב שלך סופר דופר גירסה 2003 עם כריכה ציבעונית ?!

yidan

New member
כן גם אני ראיתי את זה שם

אבל אני לא בטוח על הגרסא סופר או סופר דופר אני ממש לא זוכר

למעלה