הודעה: אני עוזב...

• פותח הנושא O Boy
  • פורסם בתאריך
חחח...בר, באמת?????????????

אף פעם לא ראיתי את השם שלך, רק אחרי שחזרתי מארצות הברית!!!

vashla

New member
הייתי ושלה

ואז שיניתי לססי גירל, ובחזרה לושלה. אני ואור מכירים מאז שהוא ניהל ופתח את פורום ג'יילו. ואז בפורום הוא פירסם את הפורום הזה, ומאז אני פה.....

fireblue1

New member
גפ אני כאן מהתחלה...

למרות שיש פעמים שאני עסוק מידי ואני לא רושם כאן למשך תקופה ממושכת...

אני הייתי די מההתחלה, אבל קראתי את

כל ההודעות בפורום מאז שהוא נפתח

אור ...כנס...

אמממ ממש חבל לי שאתה עוזב...
היית ממש אחלה!!! אמממ ואני רוצה שנישר בקשר...כאילו אם יש איסיקיו אז תביא בבקשה... או שפשוט תמצא אותי.. הנה המספר: 280855299

Adi15

New member
אור תעשה לי ילד../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

פחחח.... אור על תעזוב
אתה המנהל של הפורום הזה ומבחינתי, בלעדיך אין אפילו פורום. אני בטוחה שטל יעשה עבודה מצוינת אבל אתה הקמת את הפורום הזה ונאבקת בכל הקשיים. אור תישאר
יאאללה בנות (או בנים...) בוא נעשה הגרלה....מי עושה לאור ילד כדי שישאר

פחחחח אנייייייייייייייייייייייייייי

אוררררררררררררררררררר אסור לך לעזובבבבבבבבבבבבבבבב אתה לא מבין שאנחנו מוכנים לתת לך את כל הזמן שתצתרך, וגם אם לא תיהיה כאן חודשיים או חצי אנה וא לא יודעת מה!!! אתה עדיין תחשב למנהל הפורום!!!!!!!!!!!!!! אתה לא עוזב שום פורום ושום נעליים

אור../images/Emo70.gif

אל תעזוב.. ככה עשית גם בפורום של ג'ן ואתה רואה מה בדיוק נשאר ממנו עכשיו (בלי להעליב - 3 אנשים) אז אללללללל תעזוב
בקשר למנהל נוסף.. אין לי בעיה לנהל את הפורום הזה.. אבל אני ממששששש מעדיףףף שננהל אותו ביחד..(אם חברי הפורום יסכימו
) וחבר'ה - אני הכי וותיק פה
אהה ולמה אור בחר בי
כי אני כבר מנהל פורום בתפוז כבר דיי הרבה זמן וזה יקצר את כל התהליכים של להביא מנהל חדש מבינים
מנהל חדש צריך ללכת לראיון בתפוז בר"ג וצריך ללמד אותו לנהל את הפורום ואיך להשתמש באדמין ועוד כמה תהליכים שיעריכו את התהליך ואני בטוח שאור רוצה לעשות את הכל מהר.. בקיצור - זה לא שאני שולל ממישהו להציע מועמדות להיות מנהל ושאני משכנע אותכם לרצות שאני אהיה המנהל
ממש לאאאא
מה שהכי טוב זה שאור ישאר המנהל וזהו
לפרוש אתה לא יכול... מצדי שיהיו 3 מנהלים (יש הרבה פורומים עם 3 מנהלים) אבל אתה לא יכול לפרוש

O Boy

New member
../images/Emo13.gif אנשימשים ../images/Emo13.gif

המחשב שלי בקנטים, איטי כמו צב ובגלל זה אני לא מגיב הרבה אבל אני אשתדל להיות כאן יותר
קודם כל תודה על התגובות של כולכם (לעשות לי ילד כדי שאשאר? רעיון נחמד חחח). הרעיון לצרף מנהל נוסף עלה במוחי. טל הוא מועמד מוביל אך אשמח לקבל עוד מועמדים. פנו אליי במסר - מי שמעוניין כמובן. אני מת עליכם אנשים!!! יום טוב שיהיה לכם, אני זז לבי"ס ואחזור יותר מאוחר, נשיקות.

למעלה