הודעה: אני עוזב...

• פותח הנושא O Boy
  • פורסם בתאריך
אור בבקשה אל תעזוב אותנו!!!!!!!!!!

אתה מנהל פיצוץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובאמת מה דעתך לצרף את טל ושניכם תנהלו את הפורום במקום שהוא יעשה את זה לבד לפי מה שאמרת קודם!!

fireblue1

New member
קודם כל...

אני יודע שלא הייתי הרבה בפורום אבל אני חוזר ואני יהיה קצת יותר{לא הייתי כאן חודש\חודשיים ככה} ועכשיו אתה לא עוזב ולא שום דבר לדעתי תוסיף עוד מנהל שיהיה איתך{רצויי בת-למען הטעם הטוב} ו....זהו...

fireblue1

New member
ואני חושב...

שאת הבת הכי ותיקה בפורום{אוליי אני טועה לא יודע} אז את צריכה להיות אם את רוצה כמובן..חחח

תודה עמיתו'ש אבל...

אם התכוונת אליי בכלל אבל אני לא הכי וותיקה, מאיה וקרן היו קודם אני חושבת, וחוץ מזה שאור כבר אמר שטל יהיה, אבל אני הלי שום קשר לא רוצה להיות, אני נהנית ככה...

fireblue1

New member
כן לדעתי צריכה להיות בת{ביחד עם אור

} כדי שיהיה גיוון כזה אם את מבינה אותי... אוליי נעשה בחירה פורום למנהל שני שאור יעשה מה שהוא רוצה זה הפורום שלו... אני רק מציע...חח

i l0ve u

New member
כן רצוי שתהיה בת ואני מתנדבת...

חח סתם אני לא יכולה טל כבר התנשא עליי ואמר לי שאני לא יכולה כי אני צריכה להיפגש עם תפוז ובלע בלע... לא נורא חפיף אני מוותרת גם ככה בתור מנהלת לא הייתי מתפקדת כי אני לא חורשת על הפורום... אולי אנחנו נבחר את המנהל? נו נעשה "תחרות" כזאתי ..כמו עם הלוגו אנערף...

טוב שלא אמרת שירדתי עליך וזהו..

מה את מקשקשת
היום אמרתי לך שאת בטוח לא תהיה מנהלת.. ואז שאלת למה ועניתי לך שאני יודע שאת לא תסעי לר"ג בשביל ללכת לראיון בתפוז.. ואז אמרת נכון תקני אותי אם אני טועה

חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

יא מושפעת.. אני לא רוטן חחחחחחחחחחחחחחחח... אני רק מספר מה היה במקום החלטורות שאת המצאת..

למעלה