שוקו הוא משקה האלים!!!
נ נשית~37 New member 30/10/02 #24 יש כאן הסתייגות חחחח "חתיכת בננה בשלה נתקעה בגרונו וגרמה לו לחנק מיידי".... כאילו דה????. בננה בשלה מחליקה בגרון לא גורמת לחנק...אלא אם כן הגרון שלך ממש אבל ממש צר חחחחחחח מלבד זאת, הסיפורים שלך יפים.
יש כאן הסתייגות חחחח "חתיכת בננה בשלה נתקעה בגרונו וגרמה לו לחנק מיידי".... כאילו דה????. בננה בשלה מחליקה בגרון לא גורמת לחנק...אלא אם כן הגרון שלך ממש אבל ממש צר חחחחחחח מלבד זאת, הסיפורים שלך יפים.
ש שולינקה 27 New member 30/10/02 #16 חחחחחחח,,,,,מיכלי,,, כשהוא כתב את ההודעה,, רציתי להגיב ולשאול,, מה קרה לבננה,, אבל,, מילאתי פי מים,, נו טוב,, את צודקת,, קולה,,,
חחחחחחח,,,,,מיכלי,,, כשהוא כתב את ההודעה,, רציתי להגיב ולשאול,, מה קרה לבננה,, אבל,, מילאתי פי מים,, נו טוב,, את צודקת,, קולה,,,
מ מיכל31 New member 30/10/02 #17 תשמעי בננה שכזו חחחחח חובה לשאול לאן נעלמה חחחחחחח יו אם אני לא עוברת את הביקורת הזו למי לבוא בתלונות ?
תשמעי בננה שכזו חחחחח חובה לשאול לאן נעלמה חחחחחחח יו אם אני לא עוברת את הביקורת הזו למי לבוא בתלונות ?
פ פסיכו לוג New member 30/10/02 #29 ואני תמה אם הבאלגן הנוכחי לא היה משרת את האינטרסים שלך, גם היית טורח לכתוב "הודעה אישית וכללית".
פ פסיכו לוג New member 30/10/02 #34 אני מקווה שנגבת את האף טוב,ושלא נמרח לך נזלת. אחרת זה נדבק וחבל על הזמן...
מ מייקי בין היתר New member 30/10/02 #36 אני בד"כ משתדל לנגב בחולצה...וזה גם מאוד דליל אצלי ככה שזה נספג בקלות.
א אופטימום New member 30/10/02 #31 אישית= זה מה שאני חושב. אבל אני רואה שבכל מקרה המסר לא עבר אז תהנה מהסיפור בלבד בשרשור זה.