הודעה אישית וכללית

הודעה אישית וכללית

כמו שבטח שמתם לב אני מנסה בעקביות להתעלם מהודעות ההוא עשה לי\היא לקחה לי ומהודעות ההוא צודק\ולמה פה שבאים בעקבותיהן. אין לי כל ספק שהודעות אלו מוסיפות עניין וצבע לחברי הפורום אך לרוב הן באות על חשבון עוגמת נפש גדולה של צד זה או אחר ובדרך כלל סובבות סביב אותן דמויות. אז לאותן דמויות אתן טיפ קטן בחינם (לא ששמעו לעצתי בעבר אבל תמיד אוכל להתנחם בעובדה שאת שלי אמרתי)- הטקטיקה הטובה ביותר לפתרון בעיות מהסוג הזה היא לתת לאבק לשקוע. כל תגובה\תמיכה מעלה מחדש את האבק ומונעת מהבעיה להעלם. יתר על כן, האבק הזה נכנס לכולנו לעיניים. כמו שטענתי בעבר, כמו שאתם מסדרים את המיטה- כך תשנו ואני אכן מסכים עם אימרתו של גיורא (שלהערכתי נאמרה באופן כללי בלי הכרת הנפשות הפועלות, מה שמוסיף לה נופח אובייקטיבי חינני) ומחזקת את פתגם המיטה. ועכשיו, שיש לנו יועצת כלווי צמוד (ומיקצועי באופן מובהק! אמרתי לכם) בפורום ניתן להעזר בה בכל מקרה של אגרסיות מודחקות וככלי ללימוד שליטה, ואני לא כותב את זה בציניות. זו הדיעה האישית הקטנה שלי בעניין ואתם רשאים כמובן להתעלם ממנה ולפעול לפי קוי האישיות הצרובים שלכם.

גיוRא

New member
אופטי..אתה יורה גבוה..אבל....

יוגע להעריך..נכון...
אג"ב..חייב לחדד... לא כיוונתי לכך שהמקרה היה או לא היה..באמת לא מכיר את הנפשות ולא נכנס לאפ´חד לקשריו האישים...חוץ מ-לשלי כוונתי הייתה..אם להתייחס למקרה הנ"ל..שעצם זה שהיה קשר.. זו האש.. אמר לא אמר.. הבינה לא הבינה..ממש לא רלוונטי..לנו רלוונטי רק להם...ומכאן שלא כאן המקום.

sahr12

New member
זה מה שמעניין אותך??????

מכל מה שהוא כתב זמ מה שמעניין אותך??????????חחחחחחחחחח...

מיכל31

New member
אז

בוא נצפה לתשובתו בכיליון עיניים נאחז ידיים ונכסוס אחד לשני ציפרניים...

sahr12

New member
תתחילי בזרת שלי....חחחחחח

מה את חושבת שהוא יענה ??? הוא חושב על תשובה???? ספונטני?? תשובה שנונה תהיה לו?? אוליי צינית?? איי!@! נשכת לי תאצבע...בלי להתלהב......חחח

מיכל31

New member
בזרת??? עם מה תחטט באף?

(איכססססס לא מתאים לי) בהתחשב בכך שהוא צפוי... התשובה ידועה מראש אבל אולי הוא עוד יפתיע... הלו... רק בידיים לא ברגליים

לאן נעלמה הבננה ?

כמו כל סיפור טוב, סיפורינו מתחיל באשה יפה, איש סקרן ומה שביניהם. אם נוסיף לתמונה מזג אויר סתווי של סוף אוקטובר ומקום אקזוטי כמו כיכר דאם באמסטרדם ויום היסטורי כמו 11 לספטמבר 2001 האירועים, כפי שיתברר בהמשך, עשויים לתפוס תאוצה. אבל מאחר ונאמר פה ע"י הרקדנית האירוטית שאני צפוי מראש, אז אתן לה להמשיך את הסיפור.

כיכר דאם מקום אקזוטי?

חולקת עליך... אגם נושטל בשוויץ...זה מקום אקזוטי.. תעזוב ת´רקדנית שלי בשקט...חחח

תלוי אם קפצת קודם לקופי שופ חחחחח

נמשיך בסיפורינו בלי ה- 10 לספטמבר נחת גיבורינו והבננה שלו בסכיפהול. הרכבת המהירה הביאה אותו תוך 30 דקות לתחנה המעוצבת באמסטרדם והאיש, על תיק הגב שלו, יצא ללילה קר אך מבטיח. במונית חמימה עם נהג אדיב הגיע לבית המלון, פקיד קבלה משופם ומנומנם קיבל אותו בעיניים אדומות והוביל אותו לחדרו, מרחק של 72 מדרגות צרות משם. לאחר מקלחת זריזה ואפטרשייב מתוק מיהר האיש לצאת לבדיקה יסודית של חיי הלילה בעיר. השעתיים הבאות ישפיעו על מהלך חייו בצורה שלעולם לא יכול היה לחזות מראש.

סופו של הסיפור

בבוקר שלמחרת התעורר האיש עם כאב ראש עז וזכרון מעומעם של אירועי אמש. לצידו שכבה האשה היפה ביותר שראה בחייו. תחושה פנימית עזה ובלתי מובנת גרמה לו להתלבש בחופזה ולצאת אל השוק, שם החלו הרוכלים בפתיחת הדוכנים. רוכלת זקנה חייכה אליו בפה חסר שיניים והגישה לו בננה עסיסית. האיש חייך אליה בחזרה, מבולבל, ולקח את התשורה. הוא נעמד מול חנות אלקטרוניקה ואכל את הבננה. בטלויזיה שבחלון ראווה ראה מראה מצמרר. חתיכת בננה בשלה נתקעה בגרונו וגרמה לו לחנק מיידי. היום היה 11 לספטמבר 2001. אשה מאד יפה התיישבה בקופי שופ על גדות התעלה. היא חשבה עליו לרגע, הציתה סיגריה והזמינה....שוקו. סוף.

למעלה