הודעה אחרונה :(

blubel

New member
הודעה אחרונה :(

אני רוצה להודות בפעם האחרונה לאנשים רבים שליוו אותי במשך המשחק : דניאל, דניאל, גל, יוסף, תומר, רוסלן, אלכס , משה, נתן, ניסה, סהר, אסף, צחי, שחר, עדן, דני, תובל, חן ועוד מלא מלא אנשים טובים שאנני מציין את שמם. תודה ענקית לכל ברית AFAC (בבתה) ולכל שחקני הבריתות: TEROR TUF AIS DFA( למרות שלא עמדתם איתי בהסכם :( ) תודה רבה לכולם!!!! ולהתראות :)

daniel559

New member
../images/Emo7.gif

מה אתה לא פורש בשום אופןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אתה נישאר

theor9

New member
אתה לא עוזב אותנו אתה פשוט לא יכול

אני מבין שאתה עצבני אבל המשחק רק התחיל ואתה תראה שהכל ישתנה לטובה בבקשה תשאר ואתה תראה שהכל יהיה לטובה חבל אחרי חודשיים שאתה משחק פשוט לעזוב זה לא מעט וזמן ואפילו הייתי בעשיריה ויכלת להגיע להיכל התהילה זאת המטרה במשחק אז אל תוותר תשאר בבקשה אנחנו צרכים אותך

DaRKzLORD

New member
../images/Emo7.gif למה לפרוש

ד_ _ חבל שאתה פורש :\ נקווה שתחזור באיפוס הבאבעעעעעעעעעעעעעעעעע

יוסף1122

New member
בלובל תכנס

אחייייי חבל שאתה פורש אתה שחקן !!!! קשה לאבד שחקן כמוך נסתי לשכנע אותך לא לפרוש במסנגר אבל לצערי אתה קשה !!
אני מקווה שתחשוב שוב על הפרישה הזאת ומקווה שתחזור לשחק
נקווה שנשמור על קשר !!!
נ.ב תודה על כל מה שעשית בשביל AIS וAFAC עזרת לנו מאוד בשמי ובשם AIS
יוסף

anoshe10

New member
היית (ואני מקווה שתישאר)

אחד השחקנים הכי גברים תותחים וכלים במשחק!! אני מצטער עלך זה שאתה פורש...באמת חבל.. בלובל בחיים אני לא ישכח את הדברים שעשית בשבילי אישית ובשביל הבריתות שהיינו בהן. תודה!!!! על כל מה שתרמת ל AFAC !! על כל מה שתרמת ל AIS !! על כל מה שעזרת לי !! אני מקווה שתשנה את דעתך ולא תפרוש.. והכי חשוב שנשמור על קשר לא רק במשחק!! ~משה~

anoshe10

New member
הודעה שנוגעת לכולם

אני חושב שהאירועים מוגזמים ואני בטוח שכולם חושבים ככה.... הנה גם בלובל פורש עכשיו בגלל שהלכה לו מדינה מאירועים... אני מבקש מכולם לפנות לערן מ "צור קשר" ולכתוב ולהתלונן על האירועים של המורדים הבני זונות האלה...

nci1001

New member
נתגעגע אליך בנאדם

ואני לא מקבל תודה? טוב אחי יאללה ביי נתגעגע בלובל ה
תנו כבוד ומי שאמר שהוא פורש בגלל האירועים. זה לא קשור בכלל ואל תגיד אם אתה לא יודע.

assaf1992

New member
מצטער אחי

שרק עכשיו אני מגיב לא ראיתי תהודעה תבוא אלי למסנגר ואל תתעצבו הוא לא פורש :)

yardiboom

New member
חבל מאוד

אחד השחקנים הגדולים שיש במשחק הזה תמיד אזכור אותך מהתקופה בwd :(

beladon

New member
חבל מאוד

אחד האנשים היותר טובים שיצא לי להכיר במשחק הזה. שהיה לך בהצלחה. צחי

hakim

New member
למה הודעה אחרונה ?

דבר איתי אני אסביר לך משהו על המורדים לכולם יש או יהיו מורדים . תזכור שאתה משאיר אותי בלי מתחרה בטנקים

6th Finger

New member
בהצלחה בהמשך הדרך.

מקווה שתחזור לפחות אחרי האיפוס, ותמשיך לעשות את השוק השחור מעניין (טנקים דירוג 52?!). רציתי רק לדעת משהו... פרשת מהמשחק בגלל שהמורדים באמת השמידו לך את המדינה, או בגלל שהיו לך מלא מורדים ולא הייתה לך דרך להילחם בהם? כי אני בתכלס לא נוגע בהם אפילו... הם לא שווים 50 תורים והם לא מזיקים בכלל... נ.ב. איזה שרשור ישר

למעלה