הודעה אחרונה

• פותח הנושא dansh
  • פורסם בתאריך

dansh

New member
הודעה אחרונה ../images/Emo11.gif

טוב... החלטתי לפרוש מה"פרק של היום" וגם מהפורום בגלל שדבר ראשון זה כבר משעמם אותי מוות, הבעיות שיש לי עכשיו באינטרנט הם פשוט מה שהביא אותי להחלטה זו אבל הן לו הסיבה היחידה. חוץ מזה הפורום הזה כבר הולך ומתפורר, לא מדברים על דברים מעניינים, הסיבה היחידה להכנס לפה היא לראות את התקציר היומי וזה גם לא הכרחי בכלל, כבר אין את הגרעין הזה שהיה פעם, הזמנים הטובים של הפורום היו כשHospital Food כתב את התקצירים, VW היה המנהל, אני הייתי אז כותב מלא חידות ולא היה כל יום איזה חמש אנשים ביום שמצטרפים בטענה שהם אוהבים את סיינפלד וזה סדרה גדולה... כשVW פרש עוד היה בסדר בגלל שPig In A Cage מונה ל"מנהל" אבל זה לא הלך, אבל עכשיו זה כבר סופי וחלק גדול מזה זה בגלל המנהלים... אקיצר אין כבר שום סיבה להכנס לפורום הזה שנהיה גרוע מים ליום, חבל, היה דווקא פורום נחמד בהתחלה... אולי אני אכנס עוד כמה פעמים, לבדוק אם יש תגובות להודעה ואז זהו... נ.ב אני רוצה להבהיר אחת ולתמיד אני זכר ולא נקבה, אני לא יודע מה בשם DANSH גורם לאנשים לחשוב ככה... DAN זה קיצור לשם שלי וSH לשם משפחה DAN.SH אוקיי??? ולפרידה, הנה כמה חידות לזכר הימים ההם: 1. מה שם הכלב שג´רי "מאמץ" לכמה ימים? 2. מה שם הכלב שמסתובב בכניסה לבניין של ג´רי וקרמר שאיליין פוחדת ממנו? 3. מה שם הכלב שקרמר משחרר כדי שירדוף אחרי ניומן? בהצלחה ולהתראות... DANSH

באמת הפורום הדרדר לאחרונה.. ../images/Emo10.gif

קודם כל השאלות: 1 פרפל. 2 ו3 אני לא זוכר וממש אין לי חשק לברר. שנית, תגובה למצב הפורום: אכן המצב לא משהו, אני לאחרונה כמו שאמרתי בהודעה לפני מספר דקות, לא כותב הודעות כי אני לא מרגיש צורך להעיר או לכתוב משהו. חוץ מזה, אפשר להעלות נושאים לדיון או למשל להמציא נושא קבוע לדיון/לפתרון בתדירות קבועה. למשל: כל יום אחרי פרק מישהו יכתוב שאלות על הפרק ששודר באותו רגע (אני עשיתי את זה פעם)- שאלות קטנוניות ביותר. או שאלות בזק: מי יכול למצוא, למשל, איך קראו לבחורה השנייה שישבה ביחד עם טרי האצ´ר. מישהו זוכר
שעשעונים לפריקים או נושאים שחייבים להעלות לדיון. כמו למשל השאלה שלי שנמצאת בקישור בראש הפורום לילה טוב

dansh

New member
יאב...

מכיוון שאתה הולך להיות הותיק האחרון הייתי מציע לך לפרוש גם, אבל תעשה מה שתחליט, אולי אם תשאר תצליח להחזיר את הפורום לזמניו הטובים, אם כן תשלח לי email... התשובות פרפל, סנובול וביופורד להתראות לכולם...

Carpet Crawler

New member
תשמע...

לקחת את עניין ההנהלה הרבה יותר קשה ממה שחשבתי, וחבל. אם הפורום הזה אכן עד כדי כך משעמם אותך אז כל מה שיש לי להגיד לך זה שבאמת אין לך בשביל מה עוד להכנס אליו וזו זכותך המלאה. אבל רק הסתייגות קלה - משעמם לך כאן ונמאס לך את זה הבנתי וזו זכותך המלאה להביע את דעתך, אז תדבר בשם עצמך ואל תגיד באופן כללי שאין סיבה להיכנס לפורום, כי בכל זאת יש כאן עוד אנשים שלא חושבים כמוך ונכנסים לפורום ומגיבים וכותבים הודעות, ותסכים איתי שגם זו זכותם. זה הדבר היחיד שאני מבקש ממך, לא להסית. מקווה שתפתור את בעיות האינטרנט שלך ואני מאחל לך רק טוב. זוחל השטיח, נפרד.

צחי א

New member
חבל לי, דנש

אני חדש בפורום. מאד מאד אוהב את סיינפלד - יש לי כ-15 קסטות מוקלטות, אך לא מסודרות לגמרי. אני גם משתמש בסדרה לפעמים לצרכים מקצועיים - הרצאות בנושאים בפסיכולוגיה. דנש, נראה לי שיש לך המון מה לתרום. מקווה שאולי תוכל לשקול שוב את החלטתך. להשתמע, צחי.

dansh

New member
אני כנראה אכנס לעיתים רחוקות

אבל לא על בסיס קבוע כמו שהייתי עושה...

hospital_food

New member
אתה יכול אולי לפרט

בקשר להרצאות בפסיכולוגיה? תן קצת דוגמאות. אני יודע שורדה רזיאל ג´קונט נותנת דוגמאות מסיינפלד.

צחי א

New member
הנה 2 דוגמאות

1. יש תיאוריות שונות על קבוצות ומבנים שונים של קבוצות. יש למשל מבנים היררכיים וכו´. מבנה אחד הוא מבנה ריכוזי שבו יש אדם מרכזי אשר הקשרים היחידים כמעט הקיימים בקבוצה הם בינו ובין החברים האחרים (ובין האחרים אין קשרים בינם לבין עצמם). אז הזכרתי את התפקיד של ג´רי בחבורה, ואת הפרק שבו הוא לא רצה לצאת ליציאה המשותפת (נדמה לי סרט) והיה להם קשה לצאת יחד. 2. בפסיכולוגיה בכלל ובסוציולוגיה ואנתרופולוגיה במיוחד, כדי להבין תהליכים בחברה שלנו, מנסים לעשות תהליך שנקרא "הזרה". כאילו להסתכל על תופעות בלי להניח שדברים הם ברורים או מובנים. המון מקטעי הסטנד-אפ וגם האחרים הם כאלה. כאן נתתי את הקטע על ההתלבטות כמה זמן צריך לשמור כרטיסי ברכה, וגם את החוקים שמגדירים או שלא מגדירים יחסים זוגיים קבועים כפי שמנסח ג´רי לג´ורג כאשר ג´ורג מתלבט האם הוא יכול לצאת עם נשים אחרות חוץ מסוזן ("יש לך מברשת שיניים בבית...?")

למעלה