הודעה און טופיק

קטניפ

New member
אולי כדאי שתיידעי את ההורים

של הילדודס שככה הוא מתנהג בשעה שיש ילדים בבית.
והדבר הראשון? נו, תמיד יהיו חסרי חיים. תתעלמי ממנו. מחסור בחמצן זה הפתרון הטוב ביותר למי שנושם תשומת לב

האמת שחשבתי על זה

אבל אני מפחדת מהתגובה שלה.
היא לביאה.
פעם הזמנתי חברים והתעקשתי מההורים לחזור אחרי שעתיים
לקחת את הילדים ואחת האמהות אמרה לי שיש לי בעיה להשיג אוטו בלה בלה בלה. אמרתי לה "שמעי, זו השעה. הקטן חולה ואני לא יכולה שישארו אצלנו יותר".

כשהיא הגיעה הוא הרגיש יותר טוב (קיבל גם תרופה לפני) אז החוצפנית זרקה לי "הילד ממש נראה חולה".

אז עשיתי את הטעות וסיפרתי את זה לאמא והיא די התחרפנה

עכשיו, עוד משהו. בלי קשה, יש לי חשש מאוד מאוד כבד מלרמוז\להכניס\לדבר על משהו שקשור למיניות. בתוך הדינמיקה הזו של גבר-אישה (ההורים), ילדים ומטפלת- זה משהו מאוד מאוד לא נעים.
אני לא יודעת אם הסברתי את עצמי טוב.

וואו חפרתי. סליחה ותודה

הכי טוב לביאה

לגמרי בעד שתספרי לה.

עם ובלי קשר לילדים,
אם היא טכנית המעסיקה של שניכם, זו אחריות שלה.

את יודעת מה מכעיס?

שברגעים האלה שגבר מרשה לעצמו להגיד לנו דבר כזה אנחנו מחייכות במבוכה ומרגישות כמו ילדה בת 10 שמבינה שגברים מסתכלים עליה.

ואחכ כל המחשבות שלנו מתרכזות ב:"למה לא הכנסתי לו סטירה+מבט של טיגריס שמבהיר לו שבפעם הבאה שהוא יגיד משהו כזה אני אחתוך לו את האשכים!"

זה כל כך משפיל ומכעיס בו זמנית!

ולגבי האידיוט הראשון- זה באמת מעצבן, אבל האיום שאת תספרי שהוא גומר תוך דקה ישים סוף לברברת שלו.

לגמרי

לרגע ממש הצלחתי להתמזג עם הספר.

תכלס, פשוט הרס אותי שהילדה הבינה. כשזה נוגע לילדים זה פשוט כל כך מקומם.
ילדה חכמה בת 5 פשוט מבינה\מרגישה. מפחיד.

newcharm

New member
נאמר כבר הכל

או קרוב לזה.
אני מקווה שתצליחי לשים לזה סוף (לשני העניינים האלה)

רוב האנשים טיפשים

לא יעזור לך אבל זה מה שיש
לו רק המחוקק היה מתיר לעזור לדארווין להשביח את האנושות

קודם כל מהבחינה החוקית את יכולה להגיד

לו, עם לקיים או בלי שלפרסם את העבר המיני שלך, כלומר זה ששכבת איתו זאת עבירה על החוק ואם לא יפסיק את תתלונני עליו או תתבעי אותו.
לגבי החלק השני, זה בעייתי, אפשר להגיד שזאת הטרדה מינית אבל לא אמרת לו עדיין שלא מעוניינת ולכן רוצה שיפסיק והוא לא המשיך, יכולה להגיד שזה מעשה מגונה כי זאת התייחסות מבזה לגוף שלך אבל כנראה שזה לא יתקבל, אז רק תבהירי לו שלא רוצה שידבר אלייך ככה ושיפסיק.
מהבחינה החברתית - אין מה לעשות צריך לדעת לפעמים עם מי לשכב, לא רק מבחינת מראה וכו' אלא גם מבחינת כבוד אמון ודיסקרטיות שלא יספר לכל העולם, עצם זה שסיפר ששכב זה עוד הרע במיעוטו יש את אלו שיכולים הרבה יותר להביך אותך שמספרים מה ואיך אוהבת בסקס שזה מאוד אינטימי, במיוחד אם הוא מהחברה הקרובה שלך. מצד שני לשמחתך כנראה אנשים מבינים כבר שאת לא בתולה ושכבת עם כמה אנשים בחיים שלך, אז אני בטוח שלא עושים מזה עניין ויותר מסתכלים עליו בבוז על זה שמספר.

תודה :)

האמת שהוא סיפר על איזה אקט קצת חריג שעשינו.
בעע.
פתאט.

זה בקטע של לצאת גבר גבר.
אויי מעליב את העילוב ועדיין מציק.

כי אף פעם לא כייף שחושפים אותך בלי שאת בוחרת

ובלי שאת שולטת בזה.
אני לא אוהב שאנשים לא מכבדים את הפרטיות אחד של השני, סמכת עליי לעשות משהו את צריכה לסמוך עליי ולדעת שגם אחרי אני עדיין אכבד את הפרטיות שלך.
אבל עכשיו שאנחנו בווירטואליה, איזה אקט חריג עשיתם? :)

נראה לי

שבלבלת קצת מונחים שם, הטרדה, מעשה מגונה ומה מתקבל ומה לא.

להגיד למישהי במקום העבודה שלה/שלך שהתחת שלה יפה - זו הטרדה.
אין פה שום שאלה, והיא לא צריכה להגיד לו להפסיק בשביל שזה "ייחשב".

תתפלאי לא בלבלתי מונחים, הטרדה מינית ברוב

המקרים זה משהו חוזר ונשנה ואחרי שאמרת שאת לא מעוניינת, עם חלופה של סעיף 3(5) של התייחסות מבזה או משפילה לאדם ביחס למיניותו מינו ועוד איזה משהו, ואני די בטוח שמחמאה בודדת גם אם בוטה או מגעילה לא נכנסת לזה. אחרי שאמרת והראית שלא מעוניינת הפעם הבאה כבר תהיה הטרדה מינית.

אתה בטוח?

וזה תקף בכל סיטואציה ובלי קשר ליחסי הכוחות בין המטריד למוטרד?
זה מוזר...

Gray Fox

New member
אם זה בוס,היא לא חייבת להגיד שהיא לא מעוניינת

ב"מחמאות", כדי שזה יחשב כהטרדה מינית. או אם זה מרצה למשל. נראה לי במקרים כאלה אפילו אם עובדת או סטודנטית כן אומרת שהיא מעוניינת וגם יוזמת, זה עדיין הטרדה מינית.

אבל לגבי שני אנשים ברחוב, או אפילו קולגות בעבודה, הוא צודק, מבחינת חוקי המדינה. מבחינת הכללים פנימים במקום עבודה, זה משהו אחר

seymore butts

New member
שמש יקרה

1. חוויתי משהו דומה, אבל היא הפיצה את זה בין אנשים במרחב הוירטואלי, הזהירה אנשים (בעיקר נשים) מפניי, מסרה עליי פרטים כולל מזהים חרף הבטחותיה והפצרותיה שאתן בה אמון וכיוון שכעסה עליי בלי קשר לסקס גם תיארה את מה שהיה בינינו באור מאוד לא מחמיא.
בעולם האמיתי זה יותר בעייתי, אני מזדהה לחלוטין עם מה שכתבת, חבל שאין דרך להעלים אנשים חסרי דיסקרטיות כמוהו מעל פני האדמה. מבחינה מעשית אני לא רואה מה אפשר לעשות, גם זה שתספרי שהיה לו זין קטן ושהוא גומר מהר לא יעזור.
אולי את יכולה להתנחם בכך שהוא לא צילם אתכם בהחבא או בידיעתך ומפיץ את התמונות. את תמיד יכולה להכחיש ולטעון שהוא בודה הכל מליבו.

2. בהחלט בן אדם עלוב ופאתטי, כנראה זו הדרך שלו להתחיל עם נשים. לעשות את זה ליד ילדים זה נתעב, ללא ספק. למה שבפעם הבאה שאת רואה אותו לא תלחשי לו באוזן עד כמה את מתעבת אותו ותבהירי לו שגם לו נשארתם שני בני האדם האחרונים עלי אדמות לא היית מתקרבת אליו ? כמוש יעץ לך החזאי אם זה חוזר על עצמו אפשר להתלונן במשטרה, רצוי שתקליטי אותו בסתר פעם אחת כי אם זה מילה כנגד מילה הוא כנראה ייצא מזה בשלום.

איזו מנוולת.
יש יצורים שאי אפשר להילחם בהם.
אולי רק ההתעלמות עוזרת.

איך היא נרגעה בסוף?

אני לעולם לא אתלונן במשטרה על מקרים כאלה. אם זה לא היה ליד הילדים הייתי בכלל מתעלמת מזה.
אבל אני כן חושבת לומר לו משהו או להורים.
כנראה שאגיד לו.

לפני מלאנטה שנים

בתקופת התיכון ביקשתי מדידה טובה שהייתה "מלכת השכבה" שתפיץ בין הבחורות השוות ,שיש לי זין ענק...
זה דווקא עשה נפלאות .

ו תחת זה תחת ...בטוח הם הספיקו לראות אחד במקלחת ...

Gray Fox

New member
בערבות שרשור זה ושרשור הקודם על זה

על הטרדה מינית, על גברים ועל נשים.

מעניין לדעתי שיש הרבה דברים שהם הטרדה מינית כשזה בין אישה לגבר, אבל הם נחשבים להתנהגות רגילה, גם אם מעצבנת של גברים סטרייטים זה אם זה , או נשים סטרייטיות זאת עם זאת, כי זה לא מיני.

לדוגמה אצלי בעבודה שעבדתי לפני שנתיים, בקיץ במפעל, היה מישהו שעבד איתי בחדר, אני הייתי עוזר שלו ,שהיה מעצבן לאלה, ערס כזה עם הצחוקים שלו. אם הוא לא היה בגיל של אבא שלי בטוח היה מקבל ממני איזה בעיטה . למשל היה אי אפשר לעבור לידו עם ידיים מלאות בלי שהוא ינסה לתפוס בזין, כדי שאני או אפיל את מה שיש לי בידיים, כדי לחסום אותו או אפיל כש אנסה לזוז מהר לצד , או אם לא הוא מצליח לתפוס. או שאל אותי שאלות מעצבנות בשביל הצחוקים על חברה שלי אז, על כמה אני מאונן, ואיך . שטויות כאלה. לא סבלתי אותו.

כלומר אם לחשוב על זה, דברים כאלה בין גברים בשביל הצחוק, אם זה היה בעבודה בין גבר לאישה, או אם אותו עובד היה הומו, דברים כאלה היו נתפסים כמינים, כהטרדה מינית

למעלה