הודעה אולי אחרונה

ntii

New member
הודעה אולי אחרונה

בזכות כולכם אני בבית מישפט 3 ימים בכול מיקרה אני בהפסקה 3 ימים שבמהלכם אני ישקול את צעדיי רוב הסיכויים שאני פורש לגמרי מהימישחק לא בגלל שאני בבית מישפט אלה בגלל שערן הרס את המישחק מכול הבאגים האלה שיש בו מי שלא שם לב נעלמו לי 7000 אדמה וערן לא מודה בטעותו ועוד הרבה באגים שאני הודעתי לו עליהם והוא פשוט מתכחש להם בתודה ובברכה נתי

661994

New member
נתי(?)

למה לפרוש בגלל כמה באגים ערן יתקן את זה בסופו של דבר הצעתי לערן כמה הצעות תציעו לו גם אולי בסוף הוא יקשיב...

assaf1992

New member
נתי

חבל שאתה פורש אבל לא יפה להגיד שנעלמו לך 7000 אדמה הסתכלתי בחדשות עולמיות ואנשים גנבו לך את זה בדרך חוקית

freesoul21

New member
נעלמה לו 7000 אדמה תוך 24 שעות

במהלך היום הזה בקושי כבשו לו 1000 אדמה(אני לא מדבר על התקיפות היום אלא על שלשום) אז חבל שאתה אומר סתם אם אתה לא יודע

ntii

New member
אני יכול לשים פה תכתובות של מיילים

שכתבתי לערן אבל הוא לא מוכן להקשיב לשום באדג הוא לא מוכן להודות ששי לו באגים במישחק וחבל כי בסךך הכול בדיוחים של באגים אנחנו רק נסים לעזור שלחתי לערן תוך יום אחד למעלה מ 10 מיילים אבל הוא עקשן וטוען שהקוד של המישחק מראה שהכול תקין באמת חבל לי כי הבאגים האלו הורסים את המישחק עזבו את זה שהוא אפילו לא שם פה מנהל שינהל פה תפורוממים זה רק מראה מה היחס שלו למישחק הזה לעומת מפקד הצבאות

assaf1992

New member
טעות

אני הסתכלתי בחדשות עולמיות היו כאלה שגנבו 300 ו 200 בקצב בלי בעיות והיה גם אחד שגנב לו 480 אדמה חישבתי הכל וירד לך 6700 אדמה

freesoul21

New member
מתמטיקה זה לא החלק החזק שלך

סה"כ ירד לו 3651 אדמה בתקיפות, יש לו עכשיו סה"כ 8460 אדמה והיה לו 17000 אדמה, כלומר נעלמה לו 9000 אדמה, אם נחסיר מזה את 3651 אדמה שכבשו לו, נשאר 5400 אדמה שפשוט נעלמה לה מבלי שתקפו

assaf1992

New member
אני דיברתי על היום הזה

כל שאר התקיפות נעלנו מהחדשות יש עוד מלא תקיפות עליו יכול להיות מאוג שזה באג אבל בהחלט גנבו לו כמות מכובדת של אדמה :)

freesoul21

New member
לא אמרתי שלא גנבו לו,פשוט באותו יום

שמ 17 אלף אדמה נהפכה ל 10 אלף אדמה(זה היה שלשום או יום לפני) בדקתי בחדשות וגנבו לו אולי אלף וקצת אדמה ושאר האדמה פשוט נעלם.

ntii

New member
אף אחד לא גנב לי 7000

אולי במיצטבר לקחו לי 2000 אתה יכול לבדוק לבד תיספור את כול הכמות שלקחו

ntii

New member
כעבור לילה נשאר רק 10 אלף

ומי שיש לו עולמיות יכול לראות שלקחו לי רק 700-800 באותו יום ונעלמו לי 7000 חוקיים שזה המון ממש המון אדמה

יוסף1122

New member
נתי כנס

אתה יודע המשפט הזה לא משהו אתה רוצה תשקול עם לפרוש אבל לא מציע לך ודרך אגב אני ללא ממש יודע מה שאתם עושים לוחמה פסיחולוגית בלובל פרש עידן פרש אתה שוקל לפרוש זה לדעתי לוחמה פסיחוליגית

thesharkman

New member
הסבר על עידן

עידן פשוט הגיע למסקנה שאין למה להמשיך לשחק הוא מצא אחר לחרוש עליו יותר טוב ממפקד הצבאות יותר טוב ממנהיגי עולם והוא מתחיל למכר אליו אנשים אין פה שום מלחמה פסיכולוגית , לאנשים פה נמאס מהמשחק ובצדק אתה תוקף אנשים בלי מוקשים , חיילים ומוגנים ומפסיד איפה בדיוק ההיגיון פה?

יוסף1122

New member
פסיכולוגית המשך

למרות שאני לא יודע עם אתם מתכננים משהו אבל עם לא חבל לפרוש אחי

ntii

New member
יוסף באמת שאין פה שום לוחמה

פסיכולוגית שמע אני לא יודע מה הגילאים שלכם אבל מה שבטוח שאני בן הגדולים פה שמשחקים ואני חושב שמיציתי את עצמי במישחק כרגע כי המישחק מלא באגים ועל זה אין שום ויכוח בכלל אני למעלה מחודש קבוע בעשירייה והיחס של ערן זה מה שהשפיע תאר לך שהיו לוקחים לך 7000 אדמה לא במילחמה אלא בבאג מה היית מרגיש?

ntii

New member
כנס

היום לקחו לי משהו כמו 1000 אדמה כי הייתי בלי מוקשים ולמזלי אני עכשיו בבית מישפט למה עשיתי שטות ונתקעתי חסום מהשוק העולמי עד אתמול לקחו לי משהו כמו עוד 1000 אדמה בסך הכול לקחו לי 2000 אדמה ונכון להיום יש לי 9000 משמע 17 אלף פחות 9000 אלף זה 8000 אדמה שנעלמו לי תוך יומיים מתוך זה 2000 במתקפות והשאר לא אם אסףפ אמר לך שהוא ראה בעולמיות תגיד לו שיספור כמה נעלם לי ותחשבו ביחד בכול מיקרה הברית שלי טרור לא עזרה לי בכלל בשום דבר עם שוחד של 50 מיליון היה לי רק 1100 נגד ההצעה שיש במאייה קרוב ל 50 איש אני את שלי יסיק לבד

למעלה