הוא תפס אותי על חם.....

עינב37

New member
הוא תפס אותי על חם.....

מזייפת אורגזמה

איש שטח

New member
הכי חשוב האם את נהנת לזייף אורגזמה

ואם לא אז תלמדי אותו איך ליגרום לך להגיע לאורגזמה על ידו !

שלי 9

New member
איש שטח..לא כדאי שהיא קודם תלמד

את עצמה איך להגיע לאורגזמה לפני שהיא מלמדת אותו??..

עינב37

New member
עכשיו כשהתעוררתי ....

יכולה לענות לכם שעם עצמי אין לי בעיה יכולה להגיע לאורגזמה נהדרת. גם עם גברים אחרים הכל היה בסדר, איתו לא !!!

עינב37

New member
בוא נתחיל מזה....

שאתם פה לא ממש החבר'ה שלי כך שלא מרגישה שרצתי לספר לחבר'ה. מעבר לזה כגרושה מצאתי את עצמי כאן כדי לקרוא תגובות הרי אני לא ממש מתייעצת ...רק משתפת וזה דווקא נחמד לשתף אנשים שלא מכירים.

jane34

New member
תרגישי חופשי

עם הברקות כאלה על הבוקר...YOU ARE MOST WELLCOME

שלי 9

New member
לדעתי היא היתה מעדיפה להבריק

עם הצעקה; !!!!!I AM COMINGGGGGGGG

ערסlight

New member
ערס מיישם תובנות

כשאשה לא גומרת... זו לא הבעיה של הגבר. [אפילו לא זה שבדיוק נמצא שם]

האמת?

זו לא (בהכרח) בעייה של הגבר. וכשאתה צודק~אתה צודק. חוצ מזה אנ'לא מתווכחת עם ערסים ועוד לייטים...
(איזה כייפ שהכל בראש'לנו הא?!)

Rinattt

New member
לא

תמיד אבל מה אני מבינה?
ולא דנה בנושא זה [ועוד איתך]

jane34

New member
מממעניין

איך תופסים בחורה על חם כשהיא מזייפת אורגזמה? לא נאנחת מספיק? נאנחת יותר מדי? הוא בדק אם גמרת ואז ראה שהכל יבש? כאלו דה? ראבק על הבוקר? תני להתעורר לשתות קפה ...... אולי במקום לזייף תתחילי להתעקש לגמור (איתו, לצידו,בעזרתו....) תנסי זה ישפר לך חווית האקט------------בהצלחה.... מקווה שאת לא מזייפת שקים כמו שאת מזייפת אורגזמות...

ורד 3

New member
ממממממ

גמגמת בקול רם ..בין לגימה ללגימה של הקפה...כשאני קוראת אותך מותקקק מן איפה האנרגיות על הבוקר תגידי לי אההה ?
חולה עלייך (רות ווסטהיימר....חחח) !

עינב37

New member
צוחקת על ההשוואה לשקים...

את זה עוד לא ניסיתי. והוא, הוא יודע שזייפתי מכיון שבפעמים הקודמות גמרתי רק בגלל שעזרתי לעצמי. שתית כבר קפה?

jane34

New member
חחחחח בטח ששתיתי

רגע אז אם אני עוזרת לעצמי זה נקרא שאני מזייפת? אוף הצלחת לבלבל לי את הראש..... כאלו אם אני גומרת רק לבד ואז אני גומרת בזכותו אז זה לא נחשב? זה כמו שיגידו לי שאני בוגדת כי עד עכשיו התרגלתי עם האצבעות או הלשון ופתאום אני מכניסה מישהו אחר(ויברטור-רחמנא ליצלן) ועוד בצורת פרעה ודולפין....איןעל הדולפין-החיה הכי יוגיסטית שאני מכירה....אף פעם לא מתייאש לי באמצע תמיד מהנהן לי כןכןכןכןכןןןכןכן ומהר כמו שאני אוהבת! ג'יין מזייפת

למעלה